[RIOS ERROR] Jövedelem - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Jövedelem - Gazdaság, jog fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

hdanesz
(senior tag)
Blog
[RIOS ERROR]

Nálunk épp volt/van is pár olyan ember akinek az esetében jönne a Hofi-féle kérdés: Ezt meg ki b*+"%/?

Plusz ha új főnök jön valahova (cégen belül), általában hozza a sleppjét a korábbi poziból idővel.

Eddig csak multinál dolgoztam és láttam sok ilyen esetet. IT-s cégnél olyan embert vettek fel aki azt sem tudta mi az a LAN/WAN. Majdnem egy év volt mire betanítottuk.

Inkább azért tűnik másnak az arány, mert ha egy 4-500 fős multinál van 10-12 ilyen ember vagy akár 30...az másképp oszlik el mint ha egy 5 emberes irodában van akár 1 is. Illetve nem is annyira feltűnő. 1-2 csoporttal odébb már csak szóbeszédből hallanak róla...nem látják napi szinten mit csinál vagy mit nem. :DDD

1700 fős cégnél dolgozom, ez csak a mi telephelyünk. Országos szinten 5 ezer feletti létszám van. És ide is vettek már fel urambátyám módszerrel embereket...csak akikről én tudok. Így-vagy úgy de átrugdosták a HR-en. Bármennyi approval is van.

Van némi rálátásom a felvételi eljárásokra és a közvetlen vezető dönt általában a szakmai szempontok alapján, max. van még egy emberke..de általában ő sem a közvetlen főnök feletti , hanem ügyfélért felelős director meg hasonlók. Ami ezek után következik már max. a fizetést és egyéb jutattásokat érinti jóváhagyás szintjén. Nem azt hogy kit vesznek fel vagy nem. Legalábbis nálunk.

[ Szerkesztve ]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]