[RIOS ERROR] Jövedelem - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Jövedelem - Gazdaság, jog fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

axioma
(veterán)
[RIOS ERROR]

Te most feltetelezed, hogy minden ilyen mozgalom valakinek az erdeket szolgalja. Vajon ha a 60-as evekben lettel volna szinesboru az USA-ban, akkor a szegregacio eltorleset is ilyen folyamatnak gondoltad volna? Ha nem, akkor mi a kulonbseg?
Masreszt, nem irtad le tisztan, de ugy tunik, hogy szerinted ez a nagybetus rossz. Egyennek, tarsadalomnak, vagy mindkettonek? Szerinted kikenyszeritett dolgok nem lehetnek valojaban jo hatassal? [Azt nem vitatom, hogy kenyszeritessel nagyon sok rosszat lehet csinalni.]
Oszinte leszek, en nem latok abban problemat (pedig 50+), hogy a munkahelyen vagy ahhoz kotodo kornyezetben nem lehet bizalmaskodni (nyilvan mindenkinek mas a bizalmaskodas "elfogadhato" szintje, de az is nyilvan hogy a leggyengebbhez igazodunk a logikus). De azt is tedd hozza, hogy azt hogy mibol lesz "ugy", azt az adott csoport donti el implicite. Nem a szabalyok miatt kell kilepned a komfortzonadbol (es peldaul visszafognod a kollegano ringo csipojere futtyogest), hanem azert, mert azt erzekeled, hogy ebbol van aki problemat csinalna - tehat hozza igazodsz, nem hulye szabalyokhoz. A szabaly az csak lehetoseget teremt ervenyesiteni ilyen jellegu problemakat.

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]