Kerékpárosok, bringások ide! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


fulton
(addikt)

Végre kapható amit pár hónapja várok a topeaktól.
UTF PRO - ez egy új cucc (bike24-től kapható csak egyelőre)
Nem is cube lenne ha minden flottul menne.. természetesen mások voltak a csavar hosszak, nincs más mint előre alapon a hozzá kapott egyik csavarból vágni kellett és menetet rendbe tenni, a hátsó csavar viszont maradt a cubéhoz kapott ami hosszabb (a hidraulikus kábelvezető beiktatása miatt) annak meg a fejét kellett körbe csiszolni hogy illeszkedjen a topeakhoz. :U . Menetrögzitővel felrakva .. kész van. :B Mindenhogyis használható a tartó ha kell. Feltehető alulra gopro, másik garmin foglalat.. + dönthető ha kell - 2 csavar rögzíti a döntést.
Max load: 350 gramm.(ez itt a lényeg, és merevebb mint a gyári) meglátjuk hogy fogja bírni lámpát. Mindkettö 38 gramm akit érdekel.(ezt le se írtam :DDD )

Update: a Bikeinn- smoove úgy fest hamarosan utnak indul, most jött email h készítik előfeladása már a csomagot :) tehat lesz raktáron már.

[ Szerkesztve ]


Weareus
(addikt)
Blog


A jobb oldali szépen szétjött. A képen a bal oldali be volt szorulva, nem forgott, ill. nagyon nehezen. Lazításkor úgy engedte magát, hogy tkp. a fekete hatlapfejű rész letört a tengelyről.
Zsííír.
byebye xtr.

(Neménvóóótam, szervizesek törték el. :O )

[ Szerkesztve ]


monster95
(tag)

Sziasztok
Kerékpár lepattant festék ügyben kaptam olyan tanácsot hogy méresem be a színt és kevertesek be.Aztán ezzel legyen befestve.
Műkördhet ez így szerintetek?


Fall-N
(veterán)

Shimano wireless szabadalmi bejegyzés: [link] Csak készül a cucc.

monster95: Igen működik. Mindenféleképpen 2K autós festéket kérjél. Én az érintett részt teljesen lecsiszolnám az alapozóig, utána két réteg szín, majd 2 réteg lakk. Azaz ha például a felsőcső van lepattogva, akkor az egész felsőcsövet letisztítanám az alapozóig, majd mehet a festés.

Ha betartod a dolgokat, akkor teljesen gyári minőségű lesz. Múlt héten festettem vázat telibe, teljesen jó lett. Én Mipa festéket és lakkot vettem.

[ Szerkesztve ]


sirarcheer
(senior tag)

Én Garmin Explore 2 vettem.
Nincs szükségem edzéstervekre és a kijelzője nagyobb mint az 540/840 -es társainak ezért szerintem praktikusabb.

[ Szerkesztve ]


Roland861010
(addikt)
Blog

Helló,

Kaptam ajándékba egy Btwines telefontartos két zsebes táskát ami vázra szerelhető.
Az lenne a kérdésem használ valaki hasonlót? Mennyire strapabíró?
A telefontartos rész jó lenne de ugye ilyen alulról bújtatos gumis részen tehető bele és jó lenne nem elhagyni belőle a céges iPhonet..


6030D
(Ármester)

Ez milyen pedál? Nem a 970? [link] Vagy még régebbi?


f4lcon
(őstag)

lehet van egy tengelyem hozzá, holnap utána nézek
(az is lehet, hogy nem XTR tengely lesz, de kompatibilis, pl 540)
szerk: a pedál tengely vége törött le?
[link] itt a robbantott ábra

[ Szerkesztve ]


flash-
(veterán)
Blog

En is az 540-el szemezgetek, pár hete 125 ezer ft volt euronics-ban es talán ipon-ban, most újra 152e, talán pár hét-hónap es ujra lemegy 120 korulire, szerintem megéri a + uzemido miatt(sőt ultrára eleg a battery saver mode, nem ott kell komokat menni, (most mas egyeb extra funkciok nem jutnak eszembe)

[ Szerkesztve ]


dom1n0
(aktív tag)

A 40-es szeriaban a climbpro spontan tekeresnel is mukodik, nem csak elore tervezettnel, ez azert eleg hasznos tud lenni szerintem.+ jobb akksihasznalat, es a videokon nekem a kijelzo is jobbnak tunt, de ebben nem vagyok biztos :)


flash-
(veterán)
Blog

Igen tényleg. Ez a latsz masokat a garminon akik a kozeledben tekernek ez hogy megy?

?mert visszatérően latom mas stravajan hogy irja hogy xy - t látta garminon hogy kozelbe vagy arra tekert. De ezt akkor gondolom nem minden ride elott kell beallitani nem hiszem hogy mimdenkit felvesznek group ride-ra minden tekeres elott, hiszen nem is együtt tekernek, hanem akkor ez ugy mukodik hogy akit garmin appon ismerosnek jelolok azt mindig mutatni fogja ha kozelbe van??

Illetve megegy garmin kerdes.
Odamavigalsz terepen egy helyre de feluton szeretnl modositani. Ezt garminon ujra lehet tervezni vagy pedig androidon kelll a telefonon vacakolni egy uj utvonsl tervezesevel attoltesevel?

[ Szerkesztve ]


Hasaggymeg
(veterán)

A Faxtrak is "kiizzadja" a Stan'st mikor örexik. :D

[ Szerkesztve ]


dom1n0
(aktív tag)

Livetracknek hivjak asszem igen ezt, egyszer Filut irta hogy kozel teker valahol igy. :)
A masodikat nem tudom, ilyen meg nem kellett eddig. :N


jjeahh
(nagyúr)

Sok xc gumi jött ki ma:
Vittoria Releases New Peyote & Mezcal XC Race Tires
First Ride: Maxxis Team Spec Aspen ST Tire
Bontrager RSL Tire Line Offers Four Designs With World Cup Ambitions
Más friss cuccok:
Trek Enters the Radar Game With CarBack Bike Radar
Neuhaus Metalworks – HBSL Titanium XC Race 29er Hardtail

#289212 Hasaggymeg: a Kendák óta el is felejtettem, hogy ilyent is csinálnak a gumik. Most visszatettem első kerékre a Maxxist, valszeg hamarosan elkezd ez is könnyezni.


ZavaBalazs
(őstag)

Nekem semmit nem írnak, mondjuk van egy nyereg (másnak) is, ami stoppolja. Remélem nem fogy ki a smoove készlet, mire befut a nyereg :(((

[ Szerkesztve ]


Kro
(tag)

Igen, elég jó az 540 ahogy nézem, de szimpi a explore 2 is a nagy érintőkijelzőjével, ami terepen akár előny is lehet a jobb láthatóság miatt. Az 540-es edzésterveit nem hiszem, hogy vérmugliként kihasználnám, én is inkább az élménytekerők táborába sorolnám magam. Ne a navi utasítson, hogy is tekerjem épp a bringát. :)
Karoo 3 jó ideig nem lesz szerintem best/buy akcióban, nekem meg már az a 100 körüli ár is lélektani határ, így azt a vonalat elengedném.


Tin
(veterán)

Akit érint, javították a Karoo2-n az előrejelzést, van új firmware.

Ezt mondjuk bírom bennük, havi 2 frissítés, és még mindig jönnek új funkciók.


Ringman
(nagyúr)
Blog

egyre érdekesebb ez a sigma buster, nem merül le magától, egy darabig világít, aztán kikapcsol, de utána vissza tudom kapcsolni, ezt már eljátszottam vagy 3x :)


Napfénysüti
(nagyúr)
Blog

Az mondjuk mindenképp nagy pozitívum hogy ennyi ideig támogatják még ha csak kisebb frissítésekkel is. Ez nálam jó nagy piros pont. :R


Tin
(veterán)

Még egy fél évig, talán tovább is párhuzamosan fog menni a kettő, szóval kapunk még feature-öket az újból is, csak maga a készülék lesz lassabb. Bár őszintén szólva ha kijavítják a bugokat és így marad, nekem ez is megfelel. Ez nálam is nagyon pozitív.

üzenetek