Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás - Gazdaság, jog fórum

üzenetek

hozzászólások


axlfsi
(veterán)

Sziasztok!

1 hónapja kb. rendeltem a Temu-ról egy nagyobb összegben (úgy értem, nem 2 dollár, hanem 16k Ft). Egy 2 csatornás, kézi oszcilloszkóp. Akkor egy FB reklámból jött az orrom elé a lehetőség (de egyébként már elég régóta és ha nem ez, akkor egy másik, de a lényeg, hogy időnként toltak az arcba amolyan értékesebb termékeket is, ahol 61-79%-os kedvezménnyel lehetett rendelni).

Nos, emlékeim szerint korábban az volt (mondva, írva és a tapasztalat is), hogy egy készülékről lehetett vagy 7-8(?) alkalommal is vásárolni, csak új reg/fiók kellett hozzá. Ez biztosan változott, mert az appot persze hiába töröltem, telepítettem újra, regeltem másik fiókot, a hw eszköz (telefon) egyedileg be van azonosítva és ki is írják, hogy erről a készülékről már történt vásárlás (vagy valami hasonló, nyers magyar fordításban).

Azt probáltam már, hogy a nettó FB linket megosztom önmagammal és egy másk telefonomról próbálkozom, de ott egyszerűen semmilyen kedvezményt nem kapok (teljes áron adja a kosárba). Egy másik (tartalék) FB regisztrációm van (1-2 ismerőssel és csoporttal), ott ha sokáig görgetek, beadja a Temu hirdetést, de az az oldalra lapozhatós verzió, tudjátok és csak 1-2 dolláros szarokat ad... (gondolom a hirdetés szépen fel van paraméterezve és megvan, hogy kiknek ad fel úgymond releváns és valós mértékű kedvezményt).

Kérdésem: van most megoldás arra, hogy újra megszerezzem azt a terméket szerintetek?

(... és míg írtam ezt, egy dolog eszembe jutott: az alap, ezeréves FB regemmel, akinek újfent bedobálja az említett normális hirdetéseket, belépek egy másik telefonon, ahol még nem volt Temu és vásárlás...hmm).

Ötlet? :)

[ Szerkesztve ]

üzenetek