Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás - Gazdaság, jog fórum

üzenetek

hozzászólások


HollyBoni
(veterán)

Én évek óta rendelek Kínából és szinte csak jó tapasztalatom van.
Pl. neves, márkás bicó alkatrész ami Alin a német webshopos ár fele, a német ár meg kb. 30-40%-kal olcsóbb mint az itthoni ár. Tényleg eredeti volt és hibátlan. Csomó neves (Samsung, Panasonic) 18650 akkut vettem amik mind hozták a ráírt kapacitást (lemértem) és évek óta működnek. Vettem itthon Xiaomi akksit ami a névleges kapacitás felét tudta, aztán vettem Alirol egy szintén Xiaomi-nak titulált akksit ami ugyanez volt, végül vettem egy olyan márkát ami csak Alin van és mérve ~90%-os volt, évek óta működik.
Több csak Alin elérhető, drágább elemlámpám van ami tök jó minőségű. Vannak "sajátmárkás" Alis bringa alkatrészek is használatban amik bármilyen neves gyártóhoz képest kb. negyed áron mennek, és a minőség teljesen okés.

Persze volt olyan pár száz forintos szirsz*ar ami kb. használhatatlan minőségű volt. Jól meg kell válogatni mit veszel, utánanézni, utána kérdezni
Tényleg vannak itthon olyan kütyü boltok amik konkrétan az Alias cuccokat árulják dupla, tripla áron, néha raktárkészlet sincs, és több hetes az átfutási idő. Konkrétan csak megrendelik neked.

[ Szerkesztve ]

üzenetek