LEGO klub - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


sb
(veterán)

Bátor a 3-4k-s ársáv. Ehhez képest az 1k eltérés szinte homogén figurákat feltételez akkor. Én is csak így, homogén, általánosan space témakörben használható figurákként értelmeztem őket, olcsón a teljes sor talán még megérné.

Eleve május 1-től megy a 26. széria, nem?
Kb. 1.5 hete lehettünk az Aréna Kocka Storeban, fiam azt mondta látott kint space figeket. De nem szólt... :D Nem tudom így volt-e, de utólag megmutatva a dobozképeket is megerősítette, hogy nem keverte össze mással. :)

@Llew
Na igen. Ha előveszem a listákat akkor kicsit át is kell valószínűleg szerkeszteni emiatt, legkelendőbbre fókuszálva és a többi lehet, hogy átvándorol BL-re.
Az Ornithopter nagyon jó ennyiért, nekem már lélektani 40 határ alatt lenne némi visszatérítéssel de a héten már 100k+ után hülyének érezném magam ha azt is berendelném. (És akkor még ott a lombház is...)

szerk: Ja és első Friends készlet is meglett a két fiú mellé. Még ezt is ki kell magyarázni... :D (amúgy fiam választotta végül, hogy ezt vigyük, az épület tetszik neki is.)

@Tony21
Nem kell szerénykedni. A topicot is láthatóan követed, szóval látsz te akciókat csak ilyen erős vagy. :) (a terepasztal mellett :D)

[ Szerkesztve ]

üzenetek