LEGO klub - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


Fifaisshit
(őstag)

Mondjuk ez is eleg jo lett :DD





Crus
(őstag)

Simán lesz ez 4k-ért... fincsi!


sb
(veterán)

Astonból a másik is vótmá: Vantage ami most futott ki.
F1 gyűjtőknek mondjuk így is oké, az SC is plusz, F1-esből meg hiába egyformák és nincs nagy csoda, mégis jobb a több autó.

G mercin sok apróság érdekes, gondolom a szokásos, nem alaplapos cucc, a sárvédők feles kilógása jobb mint MOC-on, oldal ablakok, első is jó megoldás, az oldalablakok minimálisan dőlnek befelé ha jól látom, elég menő. Az említett motorháztetőn felül viszont a döntött oldalak mellett a hátsó ablak elég fura amennyi látszik belőle. A tető eleje is, szélvédő oldala. A hasmagassággal nem tudom mit csináltak és miért lehet rá szükség.

@ripla
A sárkány szerintem is brutál jó lett. Viszont 60k-ról indul, azért így más a DnD-s árfekvése is. :) Meg egyébként is igen jó lett az a sárkány is szvsz. Elsőre fanyalogtunk de építési alapján sztem meglepően jó klasszikus forma. Bár most épp kikoptak Ninjagoban is - a gyerek meg most jutott pont oda, hogy jó lenne egy - megnéztem a régebbieket is, klasszik formájút és masszív méretűt nem nagyon találtam így visszanézve sem.
Emiatt kérdeztem nemrég, hogy külön tudható-e milyen alkatrészek vannak zacskónként a szettekben. A sárkány külön is érdekes lenne. :)

@Fifaisshit
:K
Minden fig jó lett de a bástya teteje talán a legkreatívabb.

[ Szerkesztve ]


Throme
(veterán)

A lambo tetszik, meg hát az igazi is ilyen.
Egy dolog viszont gáz egy kicsit, hogy lyukas a kasztni, ott a szélvédő alatt.

Valószínűleg kényszer, mert nem lenne elég helye a minifignek, ami alapból szinte fekszik a pilóta fülkében.

A színe viszont jól el lett találva.

Az Aston-nal kapcsolatban igazatok van, a színe nagyon nem lett jó és kicsit összehasonlítva a korábbi dupla Aston-nal, pár helyen ugyan eltérnek, de duplázásról lehet beszélni.
Volt már ilyen: Porsche turbo fehér és zöld, még a 6 széles érából....

[ Szerkesztve ]


apholyon
(aktív tag)

Nah jó... Idén eddig 2 Lego-t vettem csak, de a múltkori SW szettek közül több is nagyon bejött...

Erre most tessék, halmokban jönnek a jobbnál jobb készletek...

SC: a G mercivel nem sikerült megbékélni, F1-et nem követem, de valamiért bejönnek a kocsik (élőben pedig nem érdekel)...

HP: Arra a hajóra biztosan lesznek jó kis kalóz MOC-ok, ránézésre pazar alapanyag. A hintót ugyan nem említette senki, de szerintem kifejezetten szépre sikerült. Aragog olyan szinten telitalálat, hogy leírni is nehéz, olcsó is, nem feltétlenül HP releváns, tökéletes lesz a kis spooky erdőmbe a temető mellé...

City: nem mozgok ezen a vonalon (sajnos, mert kb. a legjobb ár / érték arány), de ezek most mintha nagyon erősre sikerültek volna, kiváltképp a daru és a munkagép. A dzsungeles cuccok is jók, meg így is, hogy nem izgat a téma különösebben (jól látom, Johnny Thunder visszatért? :DDD ).

Sakk: szeretek sakkozni, de a Lego-s sakk készletek nem fogtak meg, még az olcsó HP sem kellett anno. Nekem is a már említett klasszikus, szépen faragott és lakkozott fa van. Ugyanakkor ez a készlet szerintem az eddigi legjobb a maga egyszerűségével.

Ninjago: szintén érdektelen vagyok a témában, de az a sárkány nagyon király lett, nagy kár, hogy drága lesz...

BDP: voltak mindig is jól sikerült készletek, de sosem gondolkodtam el a vásárláson... Idáig. Az a kalóz sziget első blikkre nagyon ígéretes... :( Kicsit persze BB pótlék lenne, de nah...


RapaNui1
(aktív tag)

Azért cseles ez a Lego. Máskor ha rendeltem még aznap de sokszor legkésőbb másnap már postára is adták és jóváírták a pontokat, jelenleg még csak raktárban van a 2 napja rendelt csomag, szóval 6-7.-nél elöbb tuti nem kapom meg gondosan ügyelve arra, nehogy jóvá írják a pontokat és még akción belül bármit újra tudjak rendelni. Nem is szerettem volna egyébként, mert most így a Hófeherkével együtt havcak valami óriási akció nem lesz ebben a hónapban a még hiányzó SW készletekre azt hiszem kimerítettem a keretem. Persze ha lenne jó áron D&D szett vahy Középkori város főtere tuti nem.tudnék rá nemet mondani.


Dilikutya
(félisten)

Tudom, hogy ilyen, sőt viszonylag jól is adja vissza a Lego változat a formát, ami a Valkyrie -nél nem jött össze.
De akkor is csúnya, mint autó. :)


balint82
(senior tag)

:D sokak kedvence a Brickheadz sorozat:

egész jópofák.


Victoryus
(addikt)
Blog


Ez tetszik.


sb
(veterán)

SW napokon biztos egy rakás megrendelést kapnak, nem hiszem, hogy itt direkt húzzák a szállítást. A weboldal is le volt halva szokás szerint.


balint82
(senior tag)

Annyira nem is elborult az árazása 82ért induló áron.


hami85
(tag)

Fura, én 1-én ejfelkor rendeltem, másnap feladták, pontot is jovairták, lehet szerencsém volt.


ripla
(őstag)

Hm? :D

#80323sb
Mondjuk még nem raktam össze, szóval lehet hogy élőben majd jobban fog tetszeni.

#80326RapaNui1
Valószínű brutál mennyiségű megrendelést kell feldolgozniuk. Legutóbbi 2 rendelésemen is ültek vagy 3 napig. Erre sem számítok jövő hét közepe-végénél hamarabb. De mindegy is, 13 bontatlan doboz van itthon, és most semmi kedvem foglalkozni vele, szóval ráér. :)

[ Szerkesztve ]


czanga
(őstag)

Mivel a hobby autó viszi a LEGO pénzt is nagy részben jelenleg nálam (meg a hazai extra szép infláció ami ugye nincs :U :D ), ezért a LEGO Auchan pontbeváltós történet kapcsán tegnap 8:47-kor jutott eszembe, hogy na EZT elfelejtettem.... :DD

A vicc az, hogy odaértem Savoya Parkba zárás elött 3 percel, lekaptam egy Star Wars készletet amit szerettem volna megvenni és rohantam fizetni. A biztonsági őr csak pislogott. :))


Napfénysüti
(nagyúr)
Blog

Ohh ez nekem is bejön. :K Megvenni mondjuk úgyse fogom mert ahogy látom elég szép ára lesz.


apholyon
(aktív tag)

Láttam ezeket... Első gondolatom az volt, hogy ezekhez bezzeg tudnak printelni egy csomó plusz alkatrészt... :(((


Throme
(veterán)

Brickheadz-ben mindegyik UCS és jár a print :P


balint82
(senior tag)

És tényleg :DD.


Zotyipotyi
(csendes tag)

Első kettő nagyon tuti! 🙂


Zotyipotyi
(csendes tag)

Igen, BrickHeadznél nincs matrica :)

üzenetek