LEGO klub - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


sb
(veterán)

Astonból a másik is vótmá: Vantage ami most futott ki.
F1 gyűjtőknek mondjuk így is oké, az SC is plusz, F1-esből meg hiába egyformák és nincs nagy csoda, mégis jobb a több autó.

G mercin sok apróság érdekes, gondolom a szokásos, nem alaplapos cucc, a sárvédők feles kilógása jobb mint MOC-on, oldal ablakok, első is jó megoldás, az oldalablakok minimálisan dőlnek befelé ha jól látom, elég menő. Az említett motorháztetőn felül viszont a döntött oldalak mellett a hátsó ablak elég fura amennyi látszik belőle. A tető eleje is, szélvédő oldala. A hasmagassággal nem tudom mit csináltak és miért lehet rá szükség.

@ripla
A sárkány szerintem is brutál jó lett. Viszont 60k-ról indul, azért így más a DnD-s árfekvése is. :) Meg egyébként is igen jó lett az a sárkány is szvsz. Elsőre fanyalogtunk de építési alapján sztem meglepően jó klasszikus forma. Bár most épp kikoptak Ninjagoban is - a gyerek meg most jutott pont oda, hogy jó lenne egy - megnéztem a régebbieket is, klasszik formájút és masszív méretűt nem nagyon találtam így visszanézve sem.
Emiatt kérdeztem nemrég, hogy külön tudható-e milyen alkatrészek vannak zacskónként a szettekben. A sárkány külön is érdekes lenne. :)

@Fifaisshit
:K
Minden fig jó lett de a bástya teteje talán a legkreatívabb.

[ Szerkesztve ]

üzenetek