Magyarország legijesztőbb helyei - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


mark75
(senior tag)

ez elég ijesztö hely volt kb 6-8éve(még kicsit most is az)
a hely neve:patapoklosi


Kephamos
(addikt)

Naaa, végre valami izgalmas. Köszi, jó képek!
A Miskolci Egyetem mellett van egy régi hőerőmű, téglából az egész. Holnap nyomatok pár fotót, mielőtt felrobbantanák.


7600 GS
(addikt)
Blog

Nem tudom,kecskemétiek olvassák-e ezt a topicot,de ahogy megyünk temető 2-es kapu fele,arrafelé van egy cigánytelep.Legalább 500 m hosszan.Tehát ha ott valaki megpróbáln ielfutni...hát a Ladával elkapnák :DDD Mátysá Király Ált. Iskola melletti lakótelep.Főleg este.Tizenévesek bandába verődve,cigiznek,stb.


Kephamos
(addikt)

Ez a topik nem Magyarország legijesztőbb népcsoportjairól szól! ;) ;) ;) :DD

[ Szerkesztve ]


Flexhead
(újonc)

Köszi! :DD Lehet sikerült újra beindítani ezt a témát :)) a régi irkászoknak kéne visszatalálniuk akkor biztos mégjobban felpezsdülne.
Arra gondoltam hogy leszedem ezeket a képeket és majd convertálom szürkébe, úgy biztos hatást keltőbbek.
Meg majd én is tervezem saját fotók bemutatását is. Van nálunk a faluban egy kb 150-200 éves temető és mióta megtaláltam ezt a fórum topic-ot oda készülök fotozgatni.
Mindenütt fák és total benőtt mindent a sisnyákos, a borostyán meg mindenféle növényzet totálisan elvan vadulva, nagyon gótikus és este baromi ijesztő, és veszélyes is ezért szigóruan nappal megyek majd ki fotózni, de szerintem lesz néhány jó kép úgy is.
Veszélyes alatt azt értem hogy jó pár kipta tetejét kimosta már az eső az erózió és nagyon nem szeretnék gróf Zichy család valamelyik egykori tagjához bepottyanni! :D


Kephamos
(addikt)

Nem kell félni. A zombik nappal is megisszák a csontjaidat, ha akarják. :DDD


Makaveli
(senior tag)
Blog

Bazz, ez tényleg para kis hely lehet!


Kazimír
(őstag)

Újabb volt szovjet laktanyát csatolnék a már említettekhez.. bő 15 éve áll lakatlanul, elhagyva.
(Az őrzéssel megbízott cég a megmaradt épületekből "kimentett" még vagy 30millió Ft értéket, így már nem is őrzik. Nincs is igazán mit.)
Szigetelést, burkolást, mindent vittek.. így a helyet birtokba vette az időjárás, a madarak és a kóbor állatok... no, és az idő vasfoga...
A kerítésen átemelve a gépet csináltam pár fotót..
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]


Kephamos
(addikt)

UP!


Dr.Anonymus
(addikt)

elnézést, nem néztem végig az összes hsz-t, de ezt a honlapot linkelte már valaki?
szerintem humorral próbálja meg oldani a honlap a lesújtó nyomort..


Kephamos
(addikt)

Haverral tegnap találtunk egy régi iskolát. Nemsokára nyomatok pár képet, ha van rá igény.


mrdan206
(tag)

Nálunk is van 1 elhagyatott laktanya, csak nálunk 1elsőosztályú csöveslakosztály lett belőle.:)


glutamin
(őstag)

Jöhetnek a képek!


ócskás
(aktív tag)

Szia Kazimír!
Ha nem titok,megírhatnád,hol található ez a laktanya,ill. melyik/milyen szovjet alakulat lakta. (jöhet priviben is!)

Köszönettel: Ócskás


zsolt1129
(addikt)

Az szép. :D


Barbyka
(újonc)

Ha Veszprémből mennénk a csaprendeki temetőhöz akkor pontosan merre kell menni?


7600 GS
(addikt)
Blog

Kár, hogy feledésbe merült ez a topik!


qdak
(addikt)
Blog

ez nagyon durva :U


feka007
(nagyúr)
Blog

Vácon van egy régi temető, ami felett egy dombon egy garázssor található, mögötte pedig a dombon egy kisebb erdősor, régen mindig oda mentem haverokkal esténként. Néha 1-1 csöves ütött tanyát, párszor sikerült is jól felidegelni egyiket, aztán rusholhattunk :D Volt feelingje a helynek esténként.
Továbbá van a sulim (BGYMKI) mellett egy Vác plázának indult befejezetlen épületkomplexum, vázban már teljesen megépült, de vagy 5-6 éve leállították az építkezést, és azóta áll. Hatalmas épület, már rohad szét, mivel se a burkolat nincs befejezve, se az ablakokat nem rakták be. Egyszer egy kutyát is láttam a 3-4. emeleten egy erkélyen üldögélni tavaly. :) (ugyanis lakásokat is akartak a tetejére, amibe gondolom nem kevés embernek ott maradt 3-4 millió ft-ja) Tervezték a lebontását, de szerintem mostmár megvárják míg magától összedől. Múltkor felmerült az ötlet, hogy mehetnénk oda airsoftozni, de egy őr védi nappal az épületet, és mivel életveszélyes így nem lenne jó ötlet ott futkározni.

[ Szerkesztve ]


sciko
(újonc)

borsod megyeben ratka falu elott van egy kanyar ejszaka es nappal is ilyeszto tobbet meghaltak mar ott vmilyen furcsa balsetben. szellemett is lattak.


Wictor
(senior tag)

Ha Kiskunfélegyházán jár valaki, akkor a volt Fürdőszállót ajánlott megtekinteni. Lehetőleg közelebbről. ;]

[ Szerkesztve ]


bLaCkDoGoNe
(veterán)

Miért, "lakói" vannak?


Lustig
(tag)

tetszik ez a téma , feljebb az elején olvastam hogy Budapesten a félni akarsz akkor
8ker oda szívesen beküldeném a drága Bear Brylls-t hogy töltsön el egy éjszakát az őslakosok közt :D

meg a gyártelepek is elég jó helyek Csepelen és ha lassan mész tényleg nekiront izomból egy pár kutya és akkor tuti magad alá csinálsz :DDD


SAMYka
(aktív tag)
Blog

Van tiszabercelen egy régi kastély. Körbe fák és bokrok horgész tó. Egyszer jártam benne még kicsi koromba és arra emlékszem hogy ilyen félhomály van és a falom hatalmas festmények az ördögről valami brutális hely


Wictor
(senior tag)

Ja, nincsenek, csak olyan szép, nagy, sötét, elhagyott, szellemjárta kaszárnya. ;]


Apókám
(újonc)

Én 1997-től a megszűnéséig a Határőrségnél szolgáltam járőrként. Az éjszakai szolgálatok kizárólag gépkocsival voltak végrehajtva ( Lada Niva), de emellett gyalogoltunk is azért. Véleményem szerint éjjel sötét, illetve félhomályos helyeken tartani az idegen emberektől lehetett. A sötét erdők, elhagyatott helyek természetes zajait meg lehet ismerni, szerintem az annyira nem zavaró. Bár, ha az ember elengedi a fantáziáját, akkor kerülhet olyan helyzetbe, hogy le...a a lábszárát. Nálunk a Karancs-kőbánya elhagyatott bányaudvara, az azon ásító épület (szétrabolva) az elég ijesztő éjjel.( Itt gyerekkoromban éjjeliőr volt az egyik helységben. legközelebbi buszmegálló is fél óra gyalog!) Ezen kívül említést érdemel a Medves-fennsík, azon belül főleg Kispuszta, valamint a Gortva-patak völgye, ami nappal is Gyűrűk ura helyszín. Említésre érdemes még Salgóbánya előtt a kereszt, ahol olyan sötét van éjjel, hogy abszolút nulla a látótávolság. Egyszer itt éjjel addig beszélgettünk az ufok-ról, hogy a végén a saját lélegzetvételünk is zavart, mert az is túl hangosnak tűnt a nagy csendben.


Grayer
(újonc)

Olyan szívessen megvenném az Igari kastélyt nagyon tetszik ez az Igar község.


Kephamos
(addikt)

up!


Dyrtyho
(senior tag)
Blog

Kőbánya egyes részei,pl egy-két elhagyatott lakótelepi rész,főleg éjszaka :D :D :D


BMWFan
(aktív tag)
Blog

Érdekes topik,up neki! :D


Nojus
(újonc)

Én ajánlanám a dunaújvárosi vidámparkot!! Éjszaka iszonyat jó ott mászkálni bár egyedül semmi pénzért nem mennék be!
Kb. este tizenegy körül lehet (pár napja), megérkezünk a bejárattól úgy 15m-rel odébb lévő kitört kerítésfokhoz ahol be lehet menni, melettünk a bejárati kapu felett lévő műanyag palaszerű tető nyikorog, a fák susognak, az épületek körvonala rajzolódik a macskaköves út mellett. A kisvasúthoz érve mozgást és némi alig észrevehető sutyorgást hallunk a melettünk lévő anno működő mosdó felől. Tele van hajléktalan holmikkal a legtöbb épület! A törmelékek ropognak a talpunk alatt, közben 1-1 kamera a képünkbe röhög ahogy az út fölött a zseblámpával megvilágítjuk öket (ha nem rongálunk nem kell aggódni miattuk). A madarak megijedve hirtelen röppenek fel, s egyszer csak a távolból hörgés szerű hangot hallunk... :( Haverral egymásra nézünk, de bátorság és megyünk tovább, ám egyszer csak elöttünk terem egy sötét alak a semmiből mire észleltük el is tűnt amilyen hirtelen jött. Nagyon be voltunk sza*va. A go-kartnál nyikorognak a vasajtók ahogy fúj a szél. Folyamatos üvegcsörgések a leghalkabb neszekkel. Nem tudjuk hogy a hajléktalanok vagy a természet zaja játszik velünk, de ezek a zajok mi dig ott vannak! Néha még nappal is. Viszont van egy nagy raktár amit használhatnak mert új lakat van rajta, az ablakok meg osb-lappal torlaszoltak. Sok a látnivaló, megéri oda látogatni! :K

[ Szerkesztve ]


Nojus
(újonc)

[link]Dunaújváros, Elhagyott Vidámpark

[ Szerkesztve ]


7600 GS
(addikt)
Blog

Durva. :Y


McDog
(aktív tag)

Még így is van valami szép a vidámparkban. Meglepő, hogy elég sok minden viszonylag felismerhető állapotban van és nem vitték haza kertekben a környékben élők. Egy két dolog jól mutatna egy családi ház udvarán is kicsit kipofozva, felújítva.


7600 GS
(addikt)
Blog

Nem fedezett már fel senki itthon jó ideje ijesztő helyet, amit érdemes lenne felkeresni? :(


homerhamm
(addikt)

Hős utca, éjjel 1-kor. :P


sherlock82
(senior tag)

Szerencsére ott már alig alig lakik valaki. :C

üzenetek