Másnapos topik avagy mekkorát buliztunk - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


sanyixXx
(senior tag)
Blog

no mert ilyen még nincs.
ki mit ivott és mikor és hogyan és mennyit és mennyire forog a szoba és mennyire tudott repülni az este vagy mennyire ruházták meg a szekusok és most hány bár nyomást érez a fejében és körülötte?

kezdem is...

borzasztóan hasogat a fejem. meg ki van száradva a szám meg minden bajom van. alig látok...

ötös vizsga. meg kellett locsolni, nehogy elhervadjon. betévedtünk a morrison's -ba. le kell szögezni, hogy úúúúútálok , főleg úgy, ha azt mondják, hogy nem lesz, aztán meglepnek egy 1000 forintos beugróval. na tegnap így volt. cserébe 100 forint volt a sör éjfélig. tehát le kellett inni...

...le is ittuk. magunkat is teljesen :DDD táncoltunk. nem mindig szeretek. ha iszom, akkor ezt elfelejtem. ronda lányokkal ismerkedtünk. valószínűleg korrektül hülyét is csináltunk magunkból. csoda, hogy a nevükre emlékszem.
negyed egykor szörnyülködtünk, hogy 480-ra ugrott a lőre ára. aztán találtunk egy asztalt egy qrva nagy halom sörrel, qrva nagy halom turistával. tőlük vettünk még 800 Ft-ért 4 sört.
aztán eltűntek az ismerősök és hárman maradtunk. na innentől már teljesen gumis lett az idő, mert nyúlt mindenfelé. az biztos, hogy 3 körül a körtéren voltunk. vagy kicsit később. kifele még kötözködtünk kicsit a szekussal. nagy kegyesen nem vert meg, mert bevallása szerint 10 év után a szakmában megjön az ember esze.

jóbuli volt. ti hol voltatok káoszt csinálni?

(most kapott el a durva hányinger)

üzenetek