Másnapos topik avagy mekkorát buliztunk - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


sanyixXx
(senior tag)
Blog

no mert ilyen még nincs.
ki mit ivott és mikor és hogyan és mennyit és mennyire forog a szoba és mennyire tudott repülni az este vagy mennyire ruházták meg a szekusok és most hány bár nyomást érez a fejében és körülötte?

kezdem is...

borzasztóan hasogat a fejem. meg ki van száradva a szám meg minden bajom van. alig látok...

ötös vizsga. meg kellett locsolni, nehogy elhervadjon. betévedtünk a morrison's -ba. le kell szögezni, hogy úúúúútálok , főleg úgy, ha azt mondják, hogy nem lesz, aztán meglepnek egy 1000 forintos beugróval. na tegnap így volt. cserébe 100 forint volt a sör éjfélig. tehát le kellett inni...

...le is ittuk. magunkat is teljesen :DDD táncoltunk. nem mindig szeretek. ha iszom, akkor ezt elfelejtem. ronda lányokkal ismerkedtünk. valószínűleg korrektül hülyét is csináltunk magunkból. csoda, hogy a nevükre emlékszem.
negyed egykor szörnyülködtünk, hogy 480-ra ugrott a lőre ára. aztán találtunk egy asztalt egy qrva nagy halom sörrel, qrva nagy halom turistával. tőlük vettünk még 800 Ft-ért 4 sört.
aztán eltűntek az ismerősök és hárman maradtunk. na innentől már teljesen gumis lett az idő, mert nyúlt mindenfelé. az biztos, hogy 3 körül a körtéren voltunk. vagy kicsit később. kifele még kötözködtünk kicsit a szekussal. nagy kegyesen nem vert meg, mert bevallása szerint 10 év után a szakmában megjön az ember esze.

jóbuli volt. ti hol voltatok káoszt csinálni?

(most kapott el a durva hányinger)


<NewL>
(addikt)
Blog

:D :D


Egorov
(aktív tag)

Ez még Dzsekis időben volt:
Hát az egész úgy kezdődött, hogy kolibuli, szülinap. Volt némi ital is nem csak jókedv. Darts, youtube marhaságok és ivás folyamatosan. Kegyetlenül berúgtam. A helyszín Miskolc, Rockwell club.
Szokás szerint nem emlékszek, hogy hogyan mentünk le. :DDD Eljött az az idő, hogy nem bírtam tovább, haza kellett mennem. Mentem a dzsekimért, de kellett valami jegy, ami bizonyítja, hogy a ruhatárban van :Y . Olyan részeg voltam, hogy elkezdtem pofázni, hogy add ide a fekete cuccot. Nem adta jegy nélkül. Aztán még egy próba. Megint nem :) Itt volt az, amikor "részeg reflex"-nek köszönhetően jobbnak láttam eljönni, mielőtt kidobnak a biztonsági őrök.
Elindultam haza, kb 50 perc gyalog. Kutya hideg volt, rajtam egy szál ing. Hazaértem. Kerestem a kulcsom de nem volt sehol. Azért nem, mert a kabátomban volt. Szopacs. Csöngettem úgy, hogy a fejemmel támasztottam az ajtót. Anya nem nyitotta ki. Na mi legyen.
Szerencsére van egy régi szekrény az ajtónk előtt, amit sikerült full részegen először és remélem utoljára belaknom reggelig. :DDD Azért másztam be a szekrénybe, mert azt hittem ott melegebb lesz :DDD Nem volt.
Valamikor amikor felkeltem csöngettem megint, szerencsére anya akkor már kinyitotta.
Nagyon másnapos voltam reggel :K

Amikor felkeltem rögtön mentem a cuccomért és még ott is magyarázkodni kellett, hogy hogyan lehet ott felejteni egy kabátot :)
Lehet kicsit összevissza az írás, de ki kelett írnom magamból ;]


nrgia
(őstag)

Régen úgy berugtam, hogy filmszakadásom volt...és mivel nem emlékszem az ott történtekből semmire ezért nem tudok többet írni... :DDD


Borify Péter
(aktív tag)
Blog

hát már évekkel ezelőtt eccer úgy berúgtam,hogy szószerint négykézlább mentem haza
otthon kétségbeestem,hogy ott felejtettem a telefonom az adott szórakozóhelyen
telefonáltam is rögtön a bnőmnek,hogy nincs e esetleg ott az asztalon
mire ő közölte hogy te hülye! arról hívsz:D

persze ezt másnap mesélte el,hisz nem emlékeztem rá:D


mephi666
(veterán)
Blog

én egyszer jártam úgy, hogy ex-szel szarvasra mentünk bulizni... jöttek haverok is kunszentről... megszokott rutinból vettem egy 2decis hubit az éjjel-nappaliban, mire leértünk a zebrába (talán 1km), meg is ittam, hogy ne fázzak... ott csocsóztunk meg bedobtam 3-4 sört... ex kitalálta h hazamegy... úgy is lett... ideges lettem és egyik ismerőssel vettünk egy fél lityós kalinkát, amit az utca közepén megittunk húzóra... csak néztek a járókelők :) aztán pár perc és képszakadás (éhgyomorra 2dl hubi, 2.5dl kalinka meg kb 2liter sör kicsit leütött) csak néhány kép rémlett:
1: vasrács+csattanás fejjel...
2: 2 fiatal rendőr, akik igazoltatnak
3: egy nagy fakapu és mégegy csattanás
4: róka valami kerítésen keresztül
5: sötétség->csattanás->"forog a világ-érzés"
6: állunk a busznál reggel kb 5kor

"poén", hogy a buszon elaludtam, kecskeméten nem szálltam le és a népligetben ébredtem :) ott lementem mosdóba, a tükörbe amikor megnéztem magam: üveges szemek, villám alakú sérülés a homlokomon, mint herripotternek...

haverok később suliban mondták el az eseményeket:
1: vodkaivás után nekimentem egy vasrácsnak, részben onnan a sérülés
2: a rendőrök leigazoltattak, össze vissza inogtam és majdnem átkaroltam az egyiket... onnantól kezdve ketten tartottak inkább :)
3: fakapunak is nekisétáltam véletlenül
4: behánytam valami egyházközség kertjébe
5: leültettek egy padra, onnan is ledőltem és bukfenceztem egyet a betonon (sérülés nagyja innen volt)
6: busznál állva kezdtem magamhoz térni... kb 23:00-05:00-ig képszakadás... mondták h betettek valami lépcsőházba aludni kicsit, amikor lementek bulizni, mert nem akartak olyan állapotban bevinni :)

itt döntöttem el, hogy éhgyomorra majd félliter töményet többet nem iszok... :)

amúgy most is kicsit hasogat a fejem, de 99%osan jól vagyok... tegnap 2jéger, 2vodka, kb 6-8sör meg 2pohár tokaji aszú lecsordogált :) az oldalam szúrkál időnként kicsit... szerintem este megfázhatott kicsit...


nrgia
(őstag)

Nem vagy semmi....nekem egy pár éve volt hasonló szitum ...január 2.-a utószilveszter...melóból mentem oda, persze már mindenki jókedvűre itta magát egy 10. emeleti panel legfelső emeletén....én sem voltam rest gyorsan be akartam hozni a lemaradásomat ezért vodkával itattam magam....előszőr citromlével butitottam a piát majd mikor elfogyott a limonádé a maradék fél liter vodkát leguritottam a torkomon, mondanom sem kell nagyot nőttem a haverok szemében.....ez kb fél óráig tartott (innentől már történelem)...mert a jótékony hatása az asztal lefejelésével kezdődött, fürdettek hideg zuhannyal sőt még az asszony is kapott egy sallert (nehezen hittem csak el, és nem vagyok rá büszke)...szóval másnap az ágyban ébredtem, az ágy végéből oltári bűz reppent az éterbe...igen az az a dolog volt amit visszküldtem megfűszerezve egy kis epével...na azóta a vodka szagától is feláll a szőr a hátamon......broáff

[ Szerkesztve ]


mephi666
(veterán)
Blog

az én esetem kb 2003-ban volt... 3évig nem bírtam meginni a vodkát... az eset után napokig meg még a vízre sem bírtam ránézni :) hubertust meg még most sem iszok szívesen... becsömörlöttem az édes ízétől... viszont vodka majdnem mindig van otthon... megtanultam a mértéket és nagyon szeretem :)

volt még egy másik ominózus eset is: szarvas és kunszent között lakott ugyanaz az ex, akiről szó volt előbb... nála voltam szombaton és tőlük mentem kunszentre haverhoz... szintén kevés kajával a gyomorban... havertól átmentünk a bátyjához és volt a szekrényen egy 7dl-s noname whiskey... majdnem tele volt és kínálgattak... fogadtunk, hogy húzóra meg bírok inni kb 4dl-t... (katonai műanyag félliteres bögrét majdnem teli öntöttünk) kinn a ház mellett bemutattam a "produkciót"... meditáltam a pián pár másodpercig és legurítottam, mintha tea lett volna :DD csak pislogtak... miután leküldtem, mondtam h menjünk, sétáljuk körbe a várost... haverom minden ismerősének bemutatott, akivel találkoztunk és elmondta a sztorit... :) összefutottunk 2ismerős csajjal... cserkébe indultak épp tankolni, utána meg szarvasra pizzázni... mentünk velük... útközben megbeszéltem velük, hogy beszállok a benzinbe egy 500assal, ha megállunk exeméknél... :) fel is hívtam exet, h ottvagyok és jöjjön ki... (nem akartam nagyon bemenni hozzájuk olyan állapotban) kb 8kor ittam a whiskeyt és 10körül voltunk ott nála... éreztem már a fejem rendesen :) kiszállás után majdnem nekifutottam a kocsijuknak :)) beszélgettünk és mentünk szarvasra pizzázni... ott már 11körül kezdtem sz@rabbul lenni... (lassan szívódik fel a szervezetemben a tömény... bírom is, de elég alattomosan hat) hozták a csajok a pizzát, egyikük csirkemájasat... (szeretem a májat, de hánytam már ki csirkemájas pizzát) ennek a szaga megcsapott és már ugrottam is ki a kocsiból hányni... :) utána 1-2 képszakadás volt, meg kunszenten haveromék háza mellett lehánytam a kocsma üvegjét is... :) ez sem volt egyszerű alkalom...
utoljára amúgy kb 2.5éve, államvizsga után hánytam... fél üveg rum, 1üveg bor, 2-3sör meg néhány mézespálesz fejbecsapott durván... :)

mod: volt még1 eset, de arról nem szívesen beszélek, mert még mindig nem tudom, mi történt abban a 4-5 órában :) fogyasztásom: 5.5dl vodka, 3dl martini, 1-2vbk... ekkor hánytam csirkemájas pizzát... de ezután az eset után olyan nők köszöngettek nekem a városban, akik 5/5-ösek voltak ránézésre és soha nem beszéltem velük... (vagyis nem emlékszem :) ) 1-2 eseményt meséltek nekem, hogy mi történt, de kb reggel 2-6-ig se kép/se hang :) kb 2002 augusztusban volt az eset...

[ Szerkesztve ]


nrgia
(őstag)

Háhh.. :C
A mézespáleszről ugrott be, egy társasági/családi eseményen és persze pár feles után valamiféle kényszert éreztem arra hogy a 4cl poharakból tornyot építsek az ingem zsebébe ami ugye rajtam volt...elkezdtem begyűjteni a poharakar és pakolgattan szorgalmasan.A torony már elérta a 14 emeletet . Addig a pontig volt ez vidám esemény amíg a frissen teletöltött poharakat is el kezdtem pakolni a zsebbe,na akkor már le kellett állítani úgyhogy ott ért véget az italozásom aznap....másnap az igemnek olyan szaga volt, amilyet még földi ember nem érezhetett....persze megetette a jótékony hatását és egy fél napra a fajanszhoz kötötte az életermet...


mephi666
(veterán)
Blog

poharakat én az egyik kocsmából húztam be... drága volt az ital és úgy voltunk vele, hogy benne van az árban :) 1-2 meg is maradt belőlük... néhányat volt, hogy már távozás után nem sokkal összetörtem véletlenül :)
régebben (kb 5éve) hosszabb volt a hajam és 1szer volt h álmomban véletlenül rókáztam és beleragadt... az is szép látvány volt :) régen tudtam élni... de mostanra megvénültem és kicsit visszafogottabb lettem... :)


nrgia
(őstag)

Igen mára már nekem is benőtt a fejem lágya...meg elégszem a hideg sörrel...persze a mértékletességet szemelőtt tartva....
Volt olyan , hogy egy kertes-házibuli reggelén a bokor alatt ébredtem, vagy rámásztam az összes csajra(sikertelenűl persze), vagy verekedésbe keveredtem, vagy pucéron fürödtem a balcsiban, vagy simán csak fellármáztam a szomszédokat, ma ezt már nem tudnám magamról elképzelni, de akkor jó buli volt.... :))


zsolt1129
(addikt)

Nem rossz ötlet a topik. Hamarosan letellik a vizsgaidőszakom és mindennap törzsvendég leszek :D :DDD :C .


sanyixXx
(senior tag)
Blog

na ha már itt ragadtam tanulás helyett...

tegnapelőtt nagyon exem szülinapja volt. azé meghívtak. fogalmam sincs már, hogy végül miből mennyit ittunk meg, de az első sör után úgy éreztük, hogy koktéloznunk kell. azt tudni kell, hogy egyikünk se mixerlegény/leány, szóval maradtunk a klasszik módszernél...ami van, azt egy pohárba. bacardi, tequila, keserű, narancslé, sör satöbbi. ebből egy szép begrével megittam. mivel kellőképpen szar volt, folytattam a sörözést. aztán kezdett elfolyni az idő, mert egyszercsak a házon belül voltunk, pedig kertipartinak indult. aztán megint hirtelen ugrottunk és hajnali 2 fele jártunk. utolsó sör, utolsó konyak (ez volt kb. fél óra), aztán start haza.
nem nagy sztori, de slusszpoénnak a házigazda apuka nyújtja felém a kezét elköszönni, én pedig alapos rákoncentrálás után mellényúltam és a kerítésre akartam markolni. ezután felszálltam a kerékpárra és magamhoz tértem a számítógép előtt.


sanyixXx
(senior tag)
Blog

Budapest, Krúdy utca, Andersen söröző

most nyílt dán vendéglátóipari egység. bevezető áras házi, wiking sör 200 Ft/korsó. holnap asszem aljasodás lesz:)

senki nem iszik? jó, hogy vizsgaidőszak van, de ha mást nem, hát azt meg kell ünnepelni, hogy a többiek már végeztek :DDD


orkester
(senior tag)

Sziasztok!
Klassz topik, ilyenkor sok minden kiderül...már amire emlékezni lehet. :D
Jelszómódosítás után (Párom ne tudjon belépni), majd én is írok pár szösszenetet.

Egyébként a legjobb másnaposság mikor még aznapos vagy és 1 kevés itallal folytatod a tegnapot. :DDD

[ Szerkesztve ]


CséZé
(őstag)
Blog

Én is írnék ide szivesen de "sajnos" én nem tudok annyit inni, hogy másnap ne emlékezzek dolgokra. Az a baj h ha iszok egy bizonyos mennyiség után az kijön belőlem utána meg kinek van kedve inni ugyebár.
Sose ittam még fél liter töményt ahogy itt olvasom egyeseknél, inkább elsörözök + 1,2 feles tömény, ha buli van akkor meg akár 3-4, de sose több, mert nem megy le több egyszerűen.
Meg kb már ismerem is a korlátaimat.


nrgia
(őstag)

Nem is jó az ha nem tudod mit csináltál benyomva....egy tucatszor előfordúlt velem fiatalabb koromban...és nem vagyok rá büszke.... :N
Maradok én is a sör és a mértékletesség mellett, úgy sokkal jobb másnap fel ébredni.... :K


sanyixXx
(senior tag)
Blog

no mégsem lett akkora aljasodás, de azért megittunk párat. mindenesetre megtaláltuk a jó bulit megint:)

a körtéren a 6-os végállomásán egy erdélyi (szvsz inkább cigó) próbált bőr western/cowboy vagy miféle kalapokat ránk tukmálni jó áron. na mondom egye fene, ha jó az ár, adok 500-at a 4 darabért (pont 4-en voltunk). teljesen felháborodott, hogy 1500 Ft alatt nem adja. tolta, hogy fogdossam, milyen jó cucc. mondom jójó, de egyrészt nem krokodilbőr, másrészt 500-at adok a 4-ért és kész. lementünk egészen addig, hogy 500-ért adta volna darabját, de csak elzavartuk.
no jött a tanakodás. 1600-ért vigyük el a 4-et! épp tukmálta valakire a kalapot, engem meg elzavart, hogy eladva, menjek onnan. hát jól van...
no nem egész fél perc múlva oda jött hozzánk, hogy 1500-ért odaadja a maradék 3-at. lobogtatott 1700 Ft-ot, hogy milyen jó bizniszelt az előbb az öreggel. jót röhögtünk, aztán 1200-ért elhoztuk a 3 kalapot. és így ment 3+1 cowboy a dán sörözőbe viking sert inni... :DDD

az már csak hab volt a tortán, hogy megjelent valami csuma részeg nő és elkezdett nekünk magyarázni. legalább 4 nyelven beszéltünk hozzá turistául, de csak kötötte az ebet a karóhoz, hogy pár perce még magyarul beszéltünk. nem maradt más választásunk, mint még magyarul elküldeni a rákba, amibe kicsit a pultos is besegített.

összesítve megint termékeny esténk volt :DD


nrgia
(őstag)

NICE... :C
Este felugrott hozzám az egyik haverom...épp most rúgta ki a nője...én meg berugattam.
Elfogyott egy üveg pálesz meg 6 liter sör...nekem nem ártott meg annyira mint neki, mivel ő az idegtől egész nap nem evett, tehát egy picit sikerűlt kihoznom a depresszió mély bugyrából. :DDD


kaik21
(tag)

mi 2-3 rakettát :DDD indítottunk el........mit mondjak .......jó volt :K :K :K

üzenetek