Másnapos topik avagy mekkorát buliztunk - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


Egorov
(aktív tag)

Ez még Dzsekis időben volt:
Hát az egész úgy kezdődött, hogy kolibuli, szülinap. Volt némi ital is nem csak jókedv. Darts, youtube marhaságok és ivás folyamatosan. Kegyetlenül berúgtam. A helyszín Miskolc, Rockwell club.
Szokás szerint nem emlékszek, hogy hogyan mentünk le. :DDD Eljött az az idő, hogy nem bírtam tovább, haza kellett mennem. Mentem a dzsekimért, de kellett valami jegy, ami bizonyítja, hogy a ruhatárban van :Y . Olyan részeg voltam, hogy elkezdtem pofázni, hogy add ide a fekete cuccot. Nem adta jegy nélkül. Aztán még egy próba. Megint nem :) Itt volt az, amikor "részeg reflex"-nek köszönhetően jobbnak láttam eljönni, mielőtt kidobnak a biztonsági őrök.
Elindultam haza, kb 50 perc gyalog. Kutya hideg volt, rajtam egy szál ing. Hazaértem. Kerestem a kulcsom de nem volt sehol. Azért nem, mert a kabátomban volt. Szopacs. Csöngettem úgy, hogy a fejemmel támasztottam az ajtót. Anya nem nyitotta ki. Na mi legyen.
Szerencsére van egy régi szekrény az ajtónk előtt, amit sikerült full részegen először és remélem utoljára belaknom reggelig. :DDD Azért másztam be a szekrénybe, mert azt hittem ott melegebb lesz :DDD Nem volt.
Valamikor amikor felkeltem csöngettem megint, szerencsére anya akkor már kinyitotta.
Nagyon másnapos voltam reggel :K

Amikor felkeltem rögtön mentem a cuccomért és még ott is magyarázkodni kellett, hogy hogyan lehet ott felejteni egy kabátot :)
Lehet kicsit összevissza az írás, de ki kelett írnom magamból ;]

üzenetek