Másnapos topik avagy mekkorát buliztunk - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


mephi666
(nagyúr)
Blog

én egyszer jártam úgy, hogy ex-szel szarvasra mentünk bulizni... jöttek haverok is kunszentről... megszokott rutinból vettem egy 2decis hubit az éjjel-nappaliban, mire leértünk a zebrába (talán 1km), meg is ittam, hogy ne fázzak... ott csocsóztunk meg bedobtam 3-4 sört... ex kitalálta h hazamegy... úgy is lett... ideges lettem és egyik ismerőssel vettünk egy fél lityós kalinkát, amit az utca közepén megittunk húzóra... csak néztek a járókelők :) aztán pár perc és képszakadás (éhgyomorra 2dl hubi, 2.5dl kalinka meg kb 2liter sör kicsit leütött) csak néhány kép rémlett:
1: vasrács+csattanás fejjel...
2: 2 fiatal rendőr, akik igazoltatnak
3: egy nagy fakapu és mégegy csattanás
4: róka valami kerítésen keresztül
5: sötétség->csattanás->"forog a világ-érzés"
6: állunk a busznál reggel kb 5kor

"poén", hogy a buszon elaludtam, kecskeméten nem szálltam le és a népligetben ébredtem :) ott lementem mosdóba, a tükörbe amikor megnéztem magam: üveges szemek, villám alakú sérülés a homlokomon, mint herripotternek...

haverok később suliban mondták el az eseményeket:
1: vodkaivás után nekimentem egy vasrácsnak, részben onnan a sérülés
2: a rendőrök leigazoltattak, össze vissza inogtam és majdnem átkaroltam az egyiket... onnantól kezdve ketten tartottak inkább :)
3: fakapunak is nekisétáltam véletlenül
4: behánytam valami egyházközség kertjébe
5: leültettek egy padra, onnan is ledőltem és bukfenceztem egyet a betonon (sérülés nagyja innen volt)
6: busznál állva kezdtem magamhoz térni... kb 23:00-05:00-ig képszakadás... mondták h betettek valami lépcsőházba aludni kicsit, amikor lementek bulizni, mert nem akartak olyan állapotban bevinni :)

itt döntöttem el, hogy éhgyomorra majd félliter töményet többet nem iszok... :)

amúgy most is kicsit hasogat a fejem, de 99%osan jól vagyok... tegnap 2jéger, 2vodka, kb 6-8sör meg 2pohár tokaji aszú lecsordogált :) az oldalam szúrkál időnként kicsit... szerintem este megfázhatott kicsit...

üzenetek