Milyen billentyűzetet vegyek? - Beviteli eszközök fórum

üzenetek

hozzászólások


BBpeter
(csendes tag)

Olyan dolgokat kérdezel, amik teljesen szubjektív preferenciák.
Természetesen tudom, hogy ezek nagyrészt preferencia kérdések, nem is igazán arra irányult volna a dolog, hogy nyílegyenesen mondjátok meg mit vegyek, hanem inkább kinek milyen tapasztalatai vannak ilyen téren, mit érdemes kipróbálni. Illetve a minőségbeli különségek (ha egyáltalán van számottevő a switchek esetében) azért nem feltétlen szubjektív dolgok.

Kivéve, ha magyar kiosztású a Ducky-d, mert akkor kb. ugyanaz a szint.
Gyárilag német leosztás a ducky. Esetleg akkor tudnál olyanokat ajánlani, amik hasonló fényáteresztő képességgel rendelkeznek, de nem visszaesés minőségben? Vagy ha mindegyik az, akkor arra megfordulna a kérdés, hogy minőségben mi a következő lépés keycapek terén ehhez képest? Függetlenül az RGB képességektől.

Viszont ha még a V3 Cream Yellow Próval is sok az akaratlan aktuáció, akkor nem biztos, hogy annyira erőltetném a Wootingot/analóg switch-eket.
Igen ezen én is gondolkodtam, de abban reménykedem, hogy mivel még elég kevés ideje használom ezeket a yellow-kat, talán csak több idő kell, hogy megszokjam őket, és rendben lesz. Azért is nézem használt piacról a wootingot, hogyha nem menne a dolog ne legyen nagy baj az eladással. :)

üzenetek