Milyen billentyűzetet vegyek? - Beviteli eszközök fórum

üzenetek

hozzászólások


BBpeter
(csendes tag)

A wooting-ot szeretned befogni programozasra? Miert? Ha annak van valami elonye, akkor azt inkabb jatek kozben lehet kihasznalni.
Az irományomból valóban nem volt egyértelmű, de a Wooting célja egyértelműen a gaming. Ha el tudja látni a programozási feladatokat is, akkor oké, ha nem akkor programozásra marad a Ducky, persze módosítva a megfelelő paraméterekkel.

Egy jó lineárison gépelni is kényelmes tud lenni, sőt, a BOOG75 ajánlás ezért is ment. Egy tray mount lineárison szerintem nem az, de sokak szerint igen, ízlés kérdése.
Nekem a gépelés is sokkal jobban ment egy lineárison, mint mondjuk egy tactile, vagy clicky-n. Ránéztem az általad ajánlott típsura, és ugye sajnos bőven kiszalad az általam múltkor említett keretösszegből, de ha valóban megéri az árát, és nincsen jobb alternatíva, komolyabban fontolóra fogom venni. Köszönöm! :)

Amúgy RGB fejlesztésre? Biztosan olyan jó, hogy egész nap a periferiális látómeződben vibrál a PWM-es verzérlésű RGB még statikus fénynél is?
Igazából olyan környezetben használom többnyire, ahol nincsen benne a perifériámban a billentyűzet a monitort bámulva, illetve amikor benne van, engem akkor sem igazán zavar az RGB. Ha pedig zavarna, a stock keycap szett meg fog maradni. Vész esetére. :)

[ Szerkesztve ]

üzenetek