Milyen billentyűzetet vegyek? - Beviteli eszközök fórum

üzenetek

hozzászólások


dqdb
(nagyúr)

A Q9-nél körülbelül bármi használhatóbb. Látványosan arról szól az egész, hogy minimális erőfeszítéssel ki akarták pipálni a 60% alatti méretet, olyan is lett, amilyen.

60% alatti mérettartományban Neuron majdnem működött nálam, de mégse. Ez így utólag eléggé sajnálom, hogy eladtam, túl korai volt akkor egy 40 gombos kiosztás, de eladás helyett a szekrénybe kellett volna süllyeszteni. A Preonic eladását ellenben egyáltalán nem sajnálom. A Lynx L50 kiosztása tetszett nagyon és még tetszik most is, szerencsére nem ugrottam bele, mert exit scam lett a vége (az APX-nek is, azt ellenben megszívtam).

Ezeken kívül a nem 40%-os közösségben a Cajal, Oceanographer, Adélie, Clarabelle és TMO v2 mentek nagyobbat a 15u-nál keskenyebb darabok közül. Ha a Q9 a TMO v2 kiosztásával jön, ami ugyancsak nem keskeny a magas 14.5u szélességével, amihez hozzájön egy makró oszlop, akkor egy szót sem szólok, holott ez sem tipikus 40%-os darab.

Jövő héten indul az Altair és Altair-X, amikor bedobom ide a beharangozót, akkor majd megírhatod ezekről, hogy miért nem jók ;]

üzenetek