Milyen nyomtatót vegyek? - Nyomtatók, szkennerek fórum

üzenetek

hozzászólások


PROTRON
(addikt)

"Rosszul paraméterezted."

Nem lehet paraméterezni, mert kihagyják ezeket a menüpontokat, ezért tudnak olcsóbbak lenni az acrobat pro-nál.
Ezek szerint azért, mert a Ghostscript-et még nem tanulták meg olyan jól kezelni mint Te, de azért kiadnak egy programot, amiért pénzt kérnek.
Nálunk a cégnél a titkárnőnek már az acrobat pro 7.-es verziójának Windows XP időből maradt puritánabb menüje is kihívás a mostani acrobat pro 10-hez képest, szal a békesség érdekében csak egyszerűen, grafikus menüvel kezelhető, intuitív program jöhet szóba.
Nem azért fizeti a főni őket hogy programozni tanuljanak, hanem hogy nyomtassák ki az oldalakat, vigye oda a főni elé, aláírás után szkennelje vissza, fűzze össze a megfelelő helyeken, lektorálja, javítsa a nyelvtani hibákat, aztán küldje el emailben, meg újra nyomtatás után vigye el postára...

A brother-höz kapott paperport meg pdf viewer egyébként tettszene, csak pl fura hogy ha már meg van nyitva egy file a pdf viewer-el, abba nem tudok beszúrással több dokumentumot belerakni, hanem csak egyesével. Persze ha előtte szintén a nyomtatóhoz kapott paperport-al összefűzöm őket akkor mint egy komplett dokumentumot bele tudom rakni.
A paperport-nak meg vannak egyéb hülyeségei, pl figyelni kell hogy a grafikusan felnyitott mappában valóban soronként jeleníti meg a fileokat, vagy a képernyőt teljes egészében random felületként kezeli. :D

De most ezt a hibát, hogy a pdf viewer maga által beszúrással egyesített 120 oldalas dokumentumból ki kell töröljek oldalakat, erre összeomlik a program, ezt nem tudom hova tenni, az ilyenektől falra mászom...autocad-nél is.

Meg semmit sem tudok benne beállítani a mentéskor, így óriás fileokat csinál, valamint nem tudom pdfA, arhivált formátumban menteni vele, csak biztonsági funkciókat tudok beállítani, ami megint macerásabb.

üzenetek