Milyen routert? - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Gábor vitéz
(tag)

Na megvan a D-Link 604-es router! Megy róla a net is szépen! A tűzfalat viszont még nem aktiváltam. De ha megteszem akkor hogy fog viselkedni 3 gép esetén? Az első géppel beállított szabályok lesznek érvényesek az összes gépre, vagy minden gépen egyedi szabályokat lehet megadni? Az utóbbi lenne jó nekünk!


Pharaoh
(aktív tag)

Tud valaki, olyan router-t ajánlani elfogadható áron, amin be lehet állítani, hogy az eggyes gépeknek mennyi sávszél jusson a netből?


Notes
(senior tag)

Nem tudom mi neked az ''elfogadható ár'', de ezek a cuccok árban nem az itthoni felhasználóknak készültek.


Notes
(senior tag)

A tűzfal lapból megy, neked kell külön portokat nyitni (néhány port default nyitva van pl. html, ftp). Aztán lehet játszadozni a firewall rules-szal. Szerintem alaposan rágd át a használati útmutatót.


Gábor vitéz
(tag)

Hát ez az! Semmit nem ír a tűzfalról. Az útmutató csak azért vastag mert ugyanaz a 3-4 oldal ismátlődik 10 nyelven. Szal nincs min átrágni magam. Keresgélek a cd-n hátha találok vmit.


ZahuL
(tag)

Minden kiosztott ip vel ugyan ugy viselkedik a tuzfal, de vannak kivételek, lehet portokat nyitni megadott ipkre. ez az upnp v port fordwarding.


Szeke
(senior tag)

Nekem SP888B van :) Néha tényleg csinál hülye dolgokat az tény.... Most felraktam a legújabb firmwaret, letiltottam dhcpt és fix ipket adtam a gépeknek. Egyenlőre így most jó :)


ZahuL
(tag)

azt nem tudom nekem b van e...Linket PLZZ!!!!


ZahuL
(tag)

SP888 V4, ez van rá irva, most melyik firmware t rakjam fel?:F


ZahuL
(tag)

fel!:F

[Szerkesztve]


ZahuL
(tag)

UP!


Szeke
(senior tag)

ZahuL
(tag)

nagyon thnx! tényleg de, Bővebben: link(addikt)

Én is vennék routert, akkor azt mondjátok, hogy ebben az árkategóriában ez a legjobb? Mármint a DI-604. Nekem nem kell tudjon semmi extrát, még a tűzfal sem létfontosságú, két gép között akarom megosztani a netet az egyetlen szempont, hogy stabil legyen a net, meg ne kelljen vele szórakozni, magyarul egy megbízható alaproutert keresek, nem túl drágán
Erre megfelel a DI-604?
Vagy esetleg van más ebben a kategóriában?
Ilyet lehet kapni sulinetben?
Illetve ugyanezek a kérdéseket feltenném wireless kategóriában is, mert lehet, hogy olyat akarok, a DI-604-nek van esetleg wireless változata? Sulinetben? És ha igen, kb mennyibe kerül? Ha meg nem, mit lehet helyette?
Köszi(addikt)

Valaki?


ZahuL
(tag)

Igen ez, de az smc Barricade vmely tagja is nagyon jo.

[Szerkesztve](addikt)

Sulinet? Wireless?


ZahuL
(tag)

Sulinet bolttól függ, wirelesst 10k alatt ne várj, de nem tudom tudja e, de ennyiért sztem nem.(addikt)

Nembaj ha kicsit drágább a wireless, mondjuk 20kig mik vannak?

üzenetek