MinDig TV - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Jester01
(veterán)
Blog

Tudom miről beszélek

Ja az jó, ha te tudod, de mi nem tudtuk. :N
Így már tiszta.

[ Szerkesztve ]


azbest
(félisten)
Blog

A ci+ moduljukkal is van online csatorna mód megfelelő tévével? Na ezt nem is tudtam, azt hittem mindenképpen a boxuk kell hozzá.

Annyit tennék hozzá, hogy az antennás előfizetés nem tartalmazza online nézéshez a teljes antennás kínálatot. Az online változathoz (mindigtv go) az antennás mellé egy kiegészítő csomagot kínálnak amivel talán már teljes.

[ Szerkesztve ]


flyer12
(tag)

Sziasztok!
Nekem már nincs rá szükségem, a vétel 100 %-os volt vele BP 15. kerületben:
[link]


barnibooo
(tag)

Sziasztok!

Kodihoz, hogy tudnám megcsináni, hogy a HBB-s iConcert által generált .ts link mindig frissüljön, mert a sima linkkel nem tud működni.
VLC meg csak a képet adja...


snooze
(veterán)

sziasztok!
prime boxot hogyan lehet resetelni,mivel rádugtam az internetet,és átváltott mindig tv gora a box,viszont az lassu,körülmenyes kezelni..
a franko üfsz nem tudott ilyenre választ adni,hogy hogyan kell..


Chalkboard
(csendes újonc)

Sziasztok!

6 db TV működtetéséhez keresnék kültéri passzív antennát és minőségi 6-os osztót. Miket tudnátok javasolni jó ár-érték arányban? Köszi szépen! :)


garga01
(senior tag)
Blog

Helyieg merre vagy és melyik tornyot akarod venni?
Tereptárgy / domb stb. takar-e?


bul07
(nagyúr)
Blog

Az új árak


Chalkboard
(csendes újonc)

Bogácson vagyunk és a Cserépfalu/Bükkzsérc, Nyomó-hegy adja nálunk a legjobb jelet. A Kékes sugárzása is bejön, de kb 30%-a a jel mint a Nyomó-hegynek.

Fizikailag is rálátunk az antennára, nincs domborzati akadály.


regvoltrossz
(tag)
Blog

A Viasat History csatornát nézem a legtöbbször, és mostanában azt tapasztalom, hogy éjjelente 0.20 körül leáll a sugárzás, és kb. 10 perc mulva jön csak vissza. Más csatornák nem állnak le ebben az időben. Ez miért lehet?


garga01
(senior tag)
Blog

Ahogy nézem elég közel van, így erősítő nem fog kelleni remélhetőleg ennyi osztásnál sem.
Ettől függetlenül én a legnagyobb logpert tenném fel, legyen bőven tartalék. Pl itt vagy itt is tudsz rendelni. Arra figyelj, hogy erősítő nélkülit vegyél.
Osztóból a régi "arany" címkéseket kerülni kell, meg ami nem F csatlakozós. Pl. a Teletornik nagyon jó márka. Innen is bármelyiket megveheted, Triax is jó. Vagy innen a Signal. Arra figyelj, rendesen legyenek felszerelve az F csatlakozók.
Az osztó után a tv-k felé csak lengő kábel lesz dugóval, vagy fali aljzatot akarsz?


macgywer
(tag)

Szia!Éjfél után nálam az epg törlődik szinte majdnem minden csatornánál,és egy jó időbe telik mire visszatöltődik.


Chalkboard
(csendes újonc)

Nagyon köszi a szakértői választ! :R
Lengőkábel lesz mindenhol.

https://m3digital.hu/iskra-p-2845-f-logper-antenna-nagy
https://m3digital.hu/kabel-tv/belteri-osztok/teletronik-6-os-oszto-h2776

ez a kombináció szerinted ütőképes?


garga01
(senior tag)
Blog

Szerintem jó lesz, arra figyelj ha van kábel a falban ne túl régi legyen (ha pl.. kábeltv-ből maradt az teljesen jó). Milyen hosszúak lesznek a leágazások? Ha esetleg valahol kevés lenne a jel, utólag tudsz még mindig venni egy erősítőt.


dethroner
(veterán)

Megjött a kínai olcsó antenna. Vegyes érzéseim vannak. Tényleg működik beltérben is, ha megfelelő helyet eltalálom, szép jelet fog. De! Csak az egyik multiplex jön jó minőségben. Megvan az A és a B is, de egyszerre nem lehet normális minőségben fogni a kettőt. Vagy egyik, vagy másik. Ha az egyik multiplex bejött akkor pici, vagy nagyobb mozgatásra, arrébb helyezésre bejön a másik is, de ezzel egyidőben elmegy a korábban belőtt jel. Tegnap este sikerült olyan helyet találnom, ahol mindkettő jól jött, de pár óra múlva már kockásodott. Miért ilyen érzékeny az irányra és miért nem jön jól 2 multiplex ugyanabban a pozícióban?


Chalkboard
(csendes újonc)

Köszi, lassan összehozom akkor a dolgot, írok mire jutottam :) Új kábelek lesznek, most van folyamatban egy nagyobb felújítás az ingatlanon, a padláson keresztül tervezzük vinni a szobákba a vezetéket.


Joker88
(őstag)

ha jól értelmezem a most kapott csekkel eggyütt érkező tájékoztatót, az eddigi 2.599 forintos " alap" előfizetői díj majd' 3.000 forintra drágul..


Mr.Wiking
(tag)

Sziasztok!

Le akarjuk mondani a kábeltévét, már nem használjuk. Ennek ellenére háttérzajnak jó lenne, ha menne valami, ezert a MindigTv ingyenes csatornáit akarjuk majd befogni. Okos tévénk van. Ehhez is kell dekóder, tv box, vagy ezek alapból is tudják fogni az ingyenes csatornákat?


bul07
(nagyúr)
Blog

Egy antenna kell és az ingyenesek menni fognak


Mr.Wiking
(tag)

Köszi! :R

Egy ilyen például? [link]

üzenetek