Mobilinternet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


ambushka
(aktív tag)
Blog

Sziasztok!

Remelem jo helyen jarok a kerdesemmel, ha nem, kerlek tereljetek a megfelelo helyre :)

Adott egy falucska, ahova kikoltoztunk es meg nincs a Telekomnak otthoni szolgaltatasa erre, viszont nekunk mindenunk naluk van, igy megvarnank a bekotest, ami majd 2023 masodik feleben lesz valamikor.

Ebbol kifolyolag arra jutottam, hogy kertunk toluk egy harmadik SIM kartyat, amit egy naluk vasarolt ZTE MC801A routerben alkalmazok arra, hogy internetezzunk/dolgozzak/az okos tv bongeszojen keresztul neha RTL klubot nezzunk. Ezen felul a szokasos Netflix/Disney+.

Kb egy honappal ezelottig semmi problemank nem volt, szinte teljes 4G sebessegget tudott a rendszer, viszont azota tobben koltoztunk ide es lathato, hogy nagyon legyengult az internetunk, joforman a nap 80%-aban HASZNALHATATLAN, munkara is mar ott tartok, hogy be kell lassan jarjak az irodaba, haha.

A haz elegge lefedett, amit abbol gondolok, hogy ha atmegyek egy 50m-re levo ures telekre, akkor ott mar tokeletes a letoltesi sebesseg a telefonomon.

A kerdesem a kovetkezo: van ertelme esetleg egy 4G antennat vennem, amit a TS9 csatin keresztul rakotok a ZTE MC801A routerre, ezzel esetlegesen javitva az internetunk minoseget?

Elore is koszi a valaszokat!

üzenetek