Yettel topik - Üzlet és Szolgáltatások fórum

üzenetek

hozzászólások


y2K_o
(csendes tag)

Nekem leginkább a Miklós utcán csinálja ezt. Itt van tőlem 100 méterre a torony, a térerővel nincs probléma. Nagyjából fél évig nem volt vele semmi gond, de most megint előjött. Csak telefonról tudok kaput nyitni és ma 4x is megszivatott. Repülő mód valóban megoldja a problémát, viszont 10-en dudálnak le amíg ezzel ügyködök. :( Egyébként is gondolkodok egy ideje a váltáson. Már nagyon elszálltak az árakkal és legutóbb az üzletben elég csúnyán flegmázott a csaj, amikor meg mertem kérdezni, hogy a 6 előfizetésemmel tudna-e ajánlani valamilyen kedvezményt az állandó emelgetések helyett. Ha tudnám, hogy a hálózat csinálhat ilyesmit, akkor egyszerűbb lenne a döntés. :)


4Grider
(nagyúr)

Szerintem válts ha nem bírod a yeti-féle hálózatmodernizációkat követő egy-két hónapos beállítási időszakokat, a másik kettő úgysem viszi túlzásba a hálózatmodernizációt. Ráadásul tőlük lesz esélyed később visszajönni olcsó yeti flottába, ha letelt ott a hűségidő.


zzola
(félisten)

Hali.

Mást is elkezdett bombázni a "rendőrség " ? :DDD


4Grider
(nagyúr)

Gondolhatod, hogy nem csak téged próbálnak lehúzni.
De mi köze ennek a topikhoz? :F


Landsmann
(addikt)

Hasonló probléma 4G-n androidos eszközökkel is volt. Én is tapasztaltam, leginkább mikor wifiről csatlakozott volna mobilnetre. Ismert probléma, a szolgáltató azt mondta, modernizáció után ez a hiba meg fog szűnni. Valóban, sokkal ritkábban tapasztalom. A modernizáció 90 %-a körül járnak. Meg kell figyelni, jogy mindig ugyanazokon a helyeken tapasztalod-e a hibát. Ha igen, akkor valószínűleg ott van még valahol nem modernizált bázisállomás amire csatlakozik a telefon és onnan 5G-re nem problémamentes a váltás. Egyébként valószínűleg másik 4G bázisra sem jó, hiszen telefonon egyelőre NSA 5G érhető el.


zzola
(félisten)

Egyet találhatsz.


donjohnson
(addikt)
Blog

ha van időd, vidd be a rendőrségre és mutasd meg nekik. amikor valaki a nevükben trollkodik, azt komolyan szokták venni.


4Grider
(nagyúr)

Hamar el fogjuk érni akkor a pármillió képes hozzászólást, ha mindenki, akinek érkezik egy adathalász sms-e, feltolja képekkel demonstrálva a szolgáltatója topikjába...


SztiviVander
(őstag)

Orulne a ph ha annyi forumozoja lenne :DD En csak postatol meg nav-tol kaptam ilyen sms-t, kacagva ki is toroltem ugyhogy bocs nem tudok kepet feltolteni :B


janeszgol
(félisten)

Sziasztok!

Milyen telefonszámot kell megadjak a hívásátirányítás foglalt menüpontjában ahhoz, hogy meglévő hívás alatt közben hívó foglalt jelzést kapjon?

Köszi!


SztiviVander
(őstag)

Amugy ez a yettel topik nem a voda, szerintem ezert kerdezte :D


4Grider
(nagyúr)

A foglalt jelzéshez pont hogy nem szerepelhet ott semmilyen szám, tehát az átirányítást arra az esetre törölni kell.


janeszgol
(félisten)

Nekem semmi nincs ott, de hívás közben a másiknál úgy csörög, mintha nem lennék hívásban. Céges telszám, akkor ez változó?


SztiviVander
(őstag)

Ezt nem nagyon értem. Ha azt akarod hogy hivónak foglaltat jelezzen ha beszélsz akkor ne irányítsd sehova. Azt a hívő felé nem tudod jelezni hogy azért lesz átirányítva mert épp foglalt vagy.
-
Akkor aktiv a hívástartás hívásvárakoztatás, elvileg olyankor neked becsipog az új hívás, neki meg rendesen kicseng. Mondjuk én sose hallom meg úgyhogy ki is kapcsoltam, de céges flottakban alapból aktiv szokott lenni.

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(félisten)

Most ugy van, hogy nincs telszám beallitva. Hivas kozben ha hivnak, akkor a masiknal ugy csorog, mintha nem lennek hivasban.

"Akkor aktiv a hívástartás"
Ez aktiv. Akkor kikapcsolom, koszi! (Nem tudtam pontosan mire vonatkozik, igy azt sosem kapcsoltam ki.) :R

[ Szerkesztve ]


donjohnson
(addikt)
Blog

a hívásvárakoztatás miatt van ez.
kapcsold ki a hívásvárakoztatást az itt leírt módon: [link]
tulajdonképpen ilyenkor várakoztatod a következő hívót (feleslegesen).


janeszgol
(félisten)

Koszi szepen!


SztiviVander
(őstag)

Bocs javitottam kozben, a varakoztatas a helyes ahogy donjohnson irta.

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(félisten)

Koszi mindenkinek, mukodik, kiprobaltam. Eleg szomoru, hogy eddig nem igy mukodott. En meg mondtam a panaszkodoknak, hogy hivasban vagyok, ezert nem vettem fel, de nala jeleznie kellett volna. Nem gondoltam, hogy a masik oldalon siman csak kicsorgott.


zzola
(félisten)

Mi köze van ennek a Vodához? Yettel előfizetésem van. :U

üzenetek