Yettel topik - Üzlet és Szolgáltatások fórum

üzenetek

hozzászólások


donjohnson
(addikt)
Blog

vodás telefonszámról küldték neked az sms-t.


4Grider
(nagyúr)

Neked beszélgetés közben be kellett kopogjon az új hívás. Hiszen pont az a lényege, hogy el tudd dönteni, felveszed (az addigi felet tartásba téve), vagy elutasítod. Én is utálom, de sokan szeretik, többnyire a tartás/várakoztatás az alapértelmezett a hálózatokban, nem pedig a foglaltság jelzés.


lasz10
(junior tag)

Az se bitos, lehet átvitték a vodás számot a KÜF-be. :)


janeszgol
(félisten)

Az csipogott nekem. Es ott volt, hogy a jelenlegit tartasba teszem, elutasitom az ujat stb. De tovabb nem gondoltam, pedig logikus mar nekem is, hogy akkor a hivas kozben hivonal siman csengett.
Most nem tudom, hogy ez az uj ceges telonal valtozott-e meg, mert januarban kaptam ujat.

Ez a hivasvarakoztatas meg egy kulon menupontban van. Egyszer lattam, amikor atneztem a beallitasokat, de mivel nem tudtam mire vonatkozik ugy hagytam es el is feledkeztem rola. Most jutott eszembe, ahogy fent irtak nekem


tomp
(félisten)
Blog

Vagy sima lakosságiba. Nem csak a küf létezik. ;]


yanna
(őstag)

Vodás szám, magánszemély nevén.


zoli62
(addikt)

Hívásvárakoztatásnál a hívó fél nem hall foglat jelzést, ha a hívott fél hívásban van. A hívott fél viszont hangjelzést kap, a hívó fél telefonszámát pedig kijelzi a telefon.


martonl
(senior tag)

Nagyon-nagyon régen... Ez úgy volt, hogy ha hívtál valakit és az bekapcsolt hívásvárakoztatás mellett éppen beszélt, akkor a telefon jól látható és hallható módon jelezte, hogy "várakozó hívás". Nokiákon csak egy halk pittyenés volt már akkor is, de az Ericssonok jól hallható hangot is adtak. Ma már ez hálózattól, készüléktől, sőt a használt tárcsázó applikációtól is függ, de legfeljebb egy rövid ideig tartó kijelzés jelenik meg a kijelzőn erről. Azt meg szinte senki se nézi, legfeljebb az öreg rókák. Volte alatt meg sok készüléken nem is működik, én ezt tapasztaltam. Kár, hogy ezt a funkciót leépítették, hasznos volt.


Dave1984
(őstag)

Tényleg nem lehet telefonon lemondani a tv szolgáltatásált? :(((
hja és állítólag a boxra vállaltam két év hűséget!
ilyet biztos nem irtam alá! kötbért magyarázott az ügyintéző! Komoly?

[ Szerkesztve ]


Zsolt,72
(aktív tag)

állítólag a boxra vállaltam két év hűséget!
ilyet biztos nem irtam alá!

A szerződés nálad található példányában mi szerepel ezzel kapcsolatban?


Dave1984
(őstag)

és tényleg tv box 24 hó hűséggel,na jól megszivattak, a Yettelnél többször rákérdeztem hogy ugye a tvre nincs hűség,ha tudtam volna nem hozok ki boxot,ok hogy a tvre nincs hűség,de ki gondol s boxra?
már csaza kötbér mértékét kell megtudni


Dave1984
(őstag)

Akkor én voltam figyelmetlen,16ezer ftos tanulópénz volt :(


y2K_o
(csendes tag)

Esetleg van tapasztalatod azzal kapcsolatban, hogy minőségben a yettel, vagy a digi tv jobb? Digis fórumokon mindenki panaszkodik, hogy nagyon visszavettek a bitrátából, ismerősöknek viszont nem tűnt fel semmi. Jelenleg yettel tv-t használok, de az lg és android tv-s appja elég gagyi, apple tv-re pedig már vagy 1 éve ígérketik. TV boxot tényleg nem lehet kihozni külön a tv előfizetéshez, csak ha otthoni netre is vállalok hűséget? Elég meredeken hangzik.


Dave1984
(őstag)

Telekomhoz tudom hasonlítani, nálam nincs digi. Telekomhoz képest srabilabb a box működése, valamivel szebb élesebb a kép.


yanna
(őstag)

Gondolom eleve halva született, de IMEI alapján kapok valami infót a yetitől? Nyilván nem... Mármint hogy feketelistára került-e.

[ Szerkesztve ]


Landsmann
(addikt)

Valamikor annyit mondtak, hogy tiltva van-e a hálózaton. Évekkel ezelőtt kérdeztem egy IMEIT, akkor ennyit mondtak róla.


Viktor0610
(MODERÁTOR)
Blog

Milyen infóra gondolsz?


szabonagyur
(félisten)
Blog

Apple esetében kidobja pl. különböző oldalak, nem kell Yettel hozzá.


trec12
(addikt)

Nekem volt Yettel Tv. A bitráta egyértelműen magasabb a Yettelnél a Digi ellenében, szerintem fullos és nincs tömörítve. Így a kép is szebb. De viszont pont a sportcsatiknál baromira rossz a 25fps. De nekem összességében is kissé szaggatottnak imponált a kép a Digihez képest. Full bitrátás másik nem Digi de DVB-C szolgáltatóval is ugyan azon tévén össze tudtam hasonlítani; na ott a Yettel Tv is elvérzett. :B A "szaggatott" kép jelenséget a yetinél ebben az összehasonlításban is tapasztaltam...🤔

[ Szerkesztve ]

üzenetek