Yettel topik - Üzlet és Szolgáltatások fórum

üzenetek

hozzászólások


tomp
(félisten)
Blog

A "szaggatás" a yeti szerint teljesen jó. Biztos epilepszia képes szolgáltatásra gyúrtak... ;]
Vagy abban bíznak, hogy annyira ócska tv-n nézi az ügyfél, hogy a lassú kijelző miatt úgyis "folyós" lesz a mozgás. Egyik sem jó. :DDD


lasz10
(junior tag)

A Yettel tv-t még nem próbáltam, de a digi online-nál rosszabbal nem találkoztam. A képminősége rém gyenge, gyakran szétesik a kép, ha weben nézem, ha a firetv stickeken. Ilyen sem a zattoo-n, sem a joyn-on, sem az amazon prime-on sem a sky Bundesligán, sem a sky PL-en, sem a dazn-on nem fordul elő, de a directone is nagyságrendekkel jobb. Leszámítva pár top focimeccset, amikor mindegyiken előfordul kimerevedés pár másodpercre, esetlegesen tovább is, de az érthető is, ha az adott szervert nem százezer, hanem százmillió eszköz nézi. Azt hittem, hogy csak a digi csak webes felületen xar, de ugyanaz a stickeken android apk-val is.


tuto558
(aktív tag)

Box stabilitásról ugyan nem tudok nyilatkozni, mert én LG webOS appon használtam, valamint Chromecast4-en, de nekem pont ellenkező tapasztalatom van a képminőséget illetően. Megrendeltem a Yettel TV-t próbaképp hogy lecseréljem-e a Telekom TV-t, de nálam minden csatornán elmaradt képminőségre a TelekomTV-től, a sport adók pedig kifejezetten rosszak voltak 25 fps-sel, úgyhogy 2 hét után le is mondtam, maradt a TelekomTV.


esbii22
(őstag)

Én most kötöttem netet, illetve tv előfizut is. Az oké hogy 3 hónapig ingyenes. Internethez a routerre van bérleti díj.

Ha valaki tudja a választ azt megköszönöm. Ha 30 napon belül mondom le mindkettőt akkor nem kell kötbért fizetni nem?


yanna
(őstag)

Tiltásra gondolok.
Többieknek is köszi!


BossBoss
(őstag)

Nálam most Yettel TV van. A sporttal én sem vagyok maradéktalanul elégedett. Neked Telekom TV netes streamelt vagy kábeles(koax)? Ha jól tudom náluk is már valami androidos boxot adnak és netes alapon megy a tv. De javítsatok ki ha rosszul tudom.


csernak75
(senior tag)

Nagyon lassú volt a mobilnet és ezt láttam:

1,4 MHz B1 sáv? :DDD


4Grider
(nagyúr)

Ha bénáznak, akkor simán...


tuto558
(aktív tag)

Évek óta nincs már koax kábeles (DVB-C) TV a Telekomnál, akármilyen kábelen is jön be az internet (réz, koax, optika), a TV boxot a routerre kell kötni ethernet kábellel. A képminőség kiváló, a boxnak viszont vannak nyűgjei.


DrBubo77
(veterán)
Blog

Együttműködést kötött a Yettel a magyar kormánnyal
A következő négy évben legalább 72 milliárd forint értékű mobil hálózatfejlesztést hajtanak végre.


Landsmann
(addikt)

Telepítik a Pegazust? :)


Dave1984
(őstag)

Már nem merek semmit biztosra mondani, nálam a 3 ingyenes próbahonapra is felszámoltak kötbért a boxra.


esbii22
(őstag)

Kotottel netet is a tv mellé? Nálam a boxra nincs huseg csak a routerre.


Viktor0610
(MODERÁTOR)
Blog

Tegyél panaszt. Az ÁSZF szerint nem lett volna szabad felszámoljanak kötbért az első 3 hónapban.
A tarifacsomagra és az eszközbérletre a Yettel 3 hónapos, azaz 90 napos visszavételi garanciát vállal, aminek keretében az Előfizető az Egyedi Előfizetői Szerződés és az Eszközbérleti Szerződés megkötésétől számított 90 napon belül azokat az idő előtti megszüntetési díj megfizetése nélkül felmondhatja. A szerződéskötés során esetlegesen elkért előleget a megszüntetést követően elsődlegesen banki átutalással, bankszámla hiányában postai készpénzkifizetés útján visszatérítjük. A Szolgáltató nem érvényesíti az idő előtti megszüntetési díjként az akciós időszak alatt kapott havidíjkedvezményt, akkor sem, ha hűségvállalás feltételeit az Előfizető a visszavételi garancia időszakát követően sérti meg.

[ Szerkesztve ]


Viktor0610
(MODERÁTOR)
Blog

Ha kaptál boxot, akkor szerintem arra is van hűség. Legalábbis úgy szokott lenni.


zoli62
(addikt)

Pontosan a 3 hónap leteltekor mondtad fel?


zoli62
(addikt)

Mondjok szerintem az eszközre valő kötbér nem teljesen szabályos, mivel a bérlési díjat eleve úgy kéne a szolgáltatónak kikalkulálnia, hogy nyereséges legyen, általában szolgáltatásra szokott lenni kötbér.


Viktor0610
(MODERÁTOR)
Blog

Ez úgy számolódik, hogy az alap, hűség nélküli bérleti díjnál (1990 Ft) olcsóbban kapja meg a hűségidő alatt.
Ezért a kötbér.


Krisz26
(tag)

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Tapasztalt valaki yettel otthonet-nél olyat, hogy a router tplink nx510v esetében offline lesz minden előzmény nélkül? Eléggé bosszantó, mert ilyenkor nem tudom elérni távolról az okoseszközeimet. Napokig, hetekig jól működik, aztán rossz lesz.


donjohnson
(addikt)
Blog

igen sajnos.
az a megoldás hogy beállítod az automatikus napi restart-ot a menüjében éjszakára ha van benne.
ha nincs benne ilyen funkció akkor okoskapcsolóval ütemezetten hajnali 3:00-kor kikapcsoltatni és 3:01-kor visszakapcsoltatni.
tapo okoskapcsoló
xiaomi okoskapcsoló

[ Szerkesztve ]

üzenetek