Yettel topik - Üzlet és Szolgáltatások fórum

üzenetek

hozzászólások


polonic
(félisten)

Az ping akkor lesz jobb, ha az 5g core hálózathoz kötött további networkok is tudják mondjuk a 10 ms-et, tehát az internet. Hiába 1 ms a késleltetés az 5g hálózaton, ha a neten 18 ms a legjobb.


Cravaly
(tag)

A tornyon optikai uplink kéne hogy legyen gondolom, Budapest-Szfvár viszonylatban bőven 20 ms alatt kéne lenni.


polonic
(félisten)

[link]
Hiába van uplink, stb, szupergyors 5g SA hálózat 1 ms késleltetéssel. Mivel most netezésről beszélünk, a neten akkor mérsz 1 ms-t, ha a szolgáltató hálózatához kapcsolt akármilyen hálózat is tud 1 ms-t.


thomanyek
(újonc)

Sziasztok! Szerintetek van különbség a korlátlan mobilinternet csomag és otthonnet internet között?Úgy olvastam valahol, hogy az otthonnet külön dedikált sávot használ.Ez igaz lehet?


DrBubo77
(addikt)
Blog

Ez igaz lehet?
Nem.


trec12
(addikt)

Én sem tudok dedikált sávokról. :N Egy érdekesség viszont van; hogy ha betelik egy cella akkot oda több Otthonnetet nem értékesítenek.

[ Szerkesztve ]


tomp
(félisten)
Blog

Amúgy honnan ered ez a külön dedikált sáv mese? :F


lasz10
(junior tag)

A Yetteltől, nekem is mondták amikor mobilnetet kötöttem, de a honlapjukon is erre céloznak ezzel szerintem: "A Yettel hálózata megbízható és stabil, de az OtthonNet a legjobb minőségű 4G vagy 5G hálózatokat használja, így biztosítja a teljes értékű otthoni internetezést. "


tomp
(félisten)
Blog

Mondjuk a Yettel honlapjáról idézett szöveg szerintem nem céloz semmilyen dedikált sávra.
Ha meg a Yettel dolgozók mondogatják ezt a hülyeséget, az már probléma.
Vagy azt se tudják mit adnak el vagy előírás a hülyítés. Utóbbi röhej, előbbinél pedig akkor miért dolgoznak ott...


timelord1987
(őstag)

Sziasztok!

Ha online vásárolt telefont beviszek üzletbe, hogy tegyék bele a SIM-kártyát és a kártyára szeretnék pénzt is feltölteni, akkor személyit kérnek?


SztiviVander
(őstag)

Ezzel próbálják az üzletekben rámelegíteni a bizonytalan emberekre. Gondolom épp otthonnetre van/volt jó jutalék.

[ Szerkesztve ]


SztiviVander
(őstag)

Pl a korlátlan csomagot annyi időre viszed el a lakcimedrol amennyire akarod, az otthonnetet ingyen havonta csak tiz napra (kulon beaktivalt szolgaltatassal).


donjohnson
(addikt)
Blog

nem hiszem, de miért baj az, ha elkérik a személyidet?


tamikomac
(aktív tag)

És csak oda engedi, ahol szintén van OtthonNet, ellenkező esetben (ha életbevágó az OtthonNet használata ott, ahol nincs OtthonNet) a Yettel elkezdi kiszámlázni a Hordozható Internet árát.

[ Szerkesztve ]


trec12
(addikt)

És erről hol lehet olvasni? :F

[ Szerkesztve ]


DrBubo77
(addikt)
Blog

Erről még én sem hallottam.


trec12
(addikt)

Mert szerintem nincs is ilyen (21. oldal 3.10.). De ha a fórumtárs gondolkodik akkor talán az is beszédes lenne neki, hogy az opció nevében benne van a "bárhol" szó. :B

[ Szerkesztve ]


tamikomac
(aktív tag)

Lehet, hogy lehettem volna figyelmesebb, nem állt szándékomban félrevezetni senkit, nagy eséllyel amit írtam az a végleges cím módosításkor van, ha pl. költözés vagy hasonló lép fel:

Szolgáltatási Cím módosítása:
A Yettel 2024. március 5. napjától biztosítja a Szolgáltatási Cím módosítását az alábbiak
szerint.
Az Előfizető a Szolgáltatási Cím módosítását kezdeményezheti, amennyiben a
tarifacsomagot a rögzített Szolgáltatási Címtől eltérő helyen kívánja igénybe venni. A Yettel fenntartja a jogot arra, hogy az Előfizetés hálózatba történő bejelentkezéseinek helyét összevesse az Előfizetői Szerződésen rögzített Szolgáltatási Címhez tartozó szolgáltatási területtel.
Az Előfizető a Szolgáltatási Cím módosítását kizárólag olyan címre igényelheti, mely szerepel a Yettel OtthonNet szolgáltatásokhoz kapcsolódó címadatbázisában, tehát az adott címen elérhető valamely értékesítés alatt álló OtthonNet tarifacsomag. A tarifacsomagok igénybevételi feltételei közötti különbségek miatt a Yettel nem vállal arra garanciát, hogy a megjelölt új Szolgáltatási címen is az előzővel megegyező szolgáltatás érhető el.
Amennyiben az új Szolgáltatási Címen más tarifacsomag érhető el, mint amellyel az Előfizető rendelkezik, abban az esetben tarifacsomag-váltás szükséges. Továbbá, ha az Előfizető rendelkezik bérelt routerrel, a Yettel megvizsgálja, hogy szükséges-e annak cseréje is a tarifacsomag által biztosított szolgáltatás függvényében. Ezek következtében a címmódosítás során változhat a tarifacsomag havidíja és esetlegesen az eszköz bérleti díja is, amelyhez az Előfizetői és az Eszközbérleti Szerződések módosítása válhat szükségessé az előfizetői igényre adott szolgáltatói ajánlat alapján, annak Előfizető általi elfogadásával. Amennyiben az Előfizető e módosítást nem fogadja el, úgy e Szerződések változatlanok maradnak.


SztiviVander
(őstag)

Igen, az a cim valtas en meg az ideiglenes elhordozasrol beszeltem, pl ha nyaralni mesz a balatonra 2-3 hetre.


qltsar
(addikt)
Blog

Ahogy már írták előttem, teljesen online ment az egész, néhány nap alatt megjött a kinyomtatott eSIM QR kód, szerencsére nem csak házhoz szállítással lehet kérni, hanem PostaPontra is, így rugalmasabban át lehet venni.

#108584 Lauda: Igen, kell rá tölteni, én 3000-et fogok, így 365 napig nem lesz vele probléma. Walletben meg majd szépen elhasználom valamire az összeget, úgy, hogy 500Ft megmaradjon (10 perc telefonálás elvileg).

Az normális, hogy kb. 30 perce Emergency calls only / Not registered on network hibát kapok, ha hívni próbálok? Természetesen egy repülő be / ki megvolt, aztán pár percre rá egy újraindítás de semmi változás.

eSIM-nél elvileg nem kell ezt végigzongorázni, de azért megpróbáltam, hibás adatokra hivatkozva nem ment tovább, pedig jól írtam be az ICC-t és a telefonszámot.

[ Szerkesztve ]

üzenetek