Napelem - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


atosz
(őstag)

Nekem eddig teljesen más infóim lettek ezzel kapcsolatosan. ELolvastam rendeletet és az alapján nekem az jött le, hogy semmiben nem más ez mint bármi más, azaz ha van további felújításom, építésem, akár 2022-ben, az sem gond, majd akkor lesz beadva az igénylés és kész, azaz az utolsó számlától számított 60 napon belül.

Ami engem is zavart az az alábbi, ami a tájékoztatóban van. Ez így ellentmondás, de volt aki kért rá hivatalos állásfoglalást és vszeg én is kérek egyet a biztonság kedvéért.

u)
2021. július 1-jétől beadott kérelmekhez kell majd csatolni a következő két dokumentumot: ha a felújításban érintett ingatlanra vonatkozó számlák vagy vállalkozói szerződések valamelyikén a támogatott építési tevékenységei között szerepel az „i) napkollektor, napelemes rendszer telepítése, cseréje”, akkor a 2021. június 30-át követően megkötött villamosenergia-vásárlási szerződés másolata, valamint a villamosenergia-kereskedő arra vonatkozó nyilatkozata, hogy a szerződés olyan elszámolást alkalmaz, amelyben az alkalmazott elszámolási időszaktól függetlenül szaldó nem képezhető és a hálózatba betáplált és vételezett villamos energia mennyisége külön-külön kerül megállapításra

üzenetek