nVIDIA Geforce-osok baráti köre - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Elmör
(senior tag)
Blog

Köszi szépen Attis! :R

Lottón sajnos ennyit nem nyertem, de visszaváltottam az üvegeket és úgy már elég lett! :DDD

Spóroltam ahol tudtam, eladtam tavaly a Civicet, meg annak a cuccait szép lassan, na meg kaptam rá kedvezményt, így neccesen, de meg lett. Mondjuk amikor kimondta, hogy még 210 ezer a papírozás akkor majdnem mondtam, hogy kössz mégse. :W :DD Na meg kötelező + casco is kisebb vagyon rá, de van Hondás ismerős aki megoldotta olcsóbbért.
Már csak a súlyadót várom, ami inkább lóerő adó már, így megint csak szép összeg lesz szerintem a csekken, de majd kérek részletre, úgyis az idei évre már talán nem kell az egészet kifizetni, legalábbis remélem.

2.0 turbo benzin, Hyundai első ilyen motorja úgy tudom, picit fosok is tőle, hogy mikor lesz visszahívás valami miatt, de sok lehetőség nem volt ilyen árban. Golf GTi nekem kényelmetlen volt meg gyengébb is, Focus ST már drágább és még picit mindig gyengébb, na meg Fordot inkább többet nem. A többi meg már irreálisan drága, Civic Type R 2-3 misivel lett volna több, akárcsak Focus RS, Megane RS, Golf R, Subaru STi, Nissan 370Z, stb. mindent megnéztem, ez lett a befutó.

üzenetek