OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb! - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


szőröscica
(addikt)
Blog

Cegunknel atszervezesek vannak. Ennek, illetve egy szulesi szabadsagnak koszonhetoen uj pozicioba kerulok, ami melle beigertek egy eloleptetest is. Ez mar felsokozepvezetoi szint, ceges BMW vagy ekvivalens jar vele, stb. Kaptam 6 het feluletes betanitast, majd az elodom elment szulni. A fonokom uj, az atszervezes folytan kerult ide, az elozo fonok elment. Apro szerencse, hogy a szakteruletet nagyon jol ismeri, de az uzletagat csak alapjaiban ismeri.

Szoval sok jora nem szamitottam, es egyelore be is igazolodott, hogy szo szerint szarni nincs idom. Harom honapot adok magamnak, hogy beletanuljak es legalabb nagyjabol atlassam a dolgokat, illetve, hogy lassam, valodi szandek all-e az eloleptetes igerete mogott. De ha a munka mennyisege ezt kovetoen sem preselheto bele a 9-tol 6-ig idosavba (atlagosan, nyilvan van amikor be kell fejezni valamit, vagy amerikaikkal kell beszelni, stb), akkor jelezni fogom, hogy ez nem palya. Eleg nekem a kisebb beosztas, kisebb auto es a normal munkaido is. Nem tudom hol erdemes meghuzni a hatart, hogy most szethajtsam magam 33 evesen, de akkor 40 felett talan mar lesz annyi tartalekom, amivel elmehetek reszmunkaidozni vagy hosszabb sabbaticalra, vagy lazara venni, de akkor meg 50 evesen is teljes munkaidos irodapatkany leszek. Jelenleg is pszichologushoz/pszichiaterhez probalok bejutni az allando szorongas miatt, csak eddig nyolcan hajtottak el.

Bonusz, hogy egyebkent utalom az egeszet, a legkevesbe sem erdekel, csak mivel 10 eve ezen a specializalt teruleten dolgozom, semmi masban nem tudnek elhelyezkedni. Ellenben ertek hozza, es mivel betegesen szorongok es megfelelesi kenyszerem van, ezert mindent megoldok, szoval barmit ram tudnak bizni. Ezert tartok ilyen rovid ido alatt ott, ahol. Csak egy masodpercet se elvezem.

[ Szerkesztve ]

üzenetek