OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


daneel_hu
(addikt)

Szerintem ezekre a készülékekre blődség 5 éves garit adni.
Egyszerűen nincs még azon a szinten ez a technológia. (sajnos)
Beégésre meg ugye hivatalosan egyik sem ad. :)
Nyílván jó lenne nekünk usereknek ha tisztázva lenne ez a dolog, de úgy tűnik csak Ausztráliában van ez feketén-fehéren kimondva/megoldva.

Addig pedig marad a méltányosság. (vagy nem...)


rothfb
(veterán)

Ebben egyetértünk és ahogy már írtam is párszor, szemét dolog volt ez a Pana részéről és ahogy már említettem, vannak bajok a marketing osztállyal...


Gigicuci
(senior tag)

Nincs rendesen képviselve itthon, az MM-ben is minden eladó le akart beszélni a Panáról, a fele a készülékeknek ki volt kapcsolva amikor ott jártam, a Philips komolyabb standot kapott mint a szerencsétlen Pana. Erre még rádobják ezt az akció visszavonást is. A szervizről is vegyes vélemények vannak...szerencséjük, hogy jó árban és minőségben adják az alap tévéjüket, de már én is haragszom rájuk. Pedig nagy fan vagyok.


renatto
(őstag)

Lehet hogy az, de így kihátrálni egy promóból, nagyon nem korrekt.
Lehet AL miatt van az egész! ;]


Szatura
(tag)

Köszönöm, így világos.
Van még sok hd anyag merevlemezen, ezek ugyanúgy a kis oled fény melletti beállítást igénylik ugye?


daneel_hu
(addikt)

Sötétben szerintem nem fogsz amúgy sem 20-30-as oled-fény fölé menni SDR-anyag esetében. (szerintem)


rothfb
(veterán)

Még szerencse, hogy a "szakértők" (MM, Euronics, stb) véleménye nem szokott érdekelni...:DDD


Gigicuci
(senior tag)

engem se csak egy kicsit azért elbizonytalanítanak, meg elképeszt, hogy ilyen hittérítés megy. Euronicsban: LG OLED-et ne vegyél, 2/3-kat visszahozzák aki ilyet vesz az megérdemli, gyere nézd a szuper QLED-et inkább. Nagyon erőszakosan tolják már. Nem sok babér fog teremni így a Panának.


renatto
(őstag)

Igen, ami nem HDR vagy DolbyVison, azoknál mind alacsonyabb beállítás javasolt. De ahogy írták, este, sötétben úgyis zavaró lehet már 50 körül is. Bár sötétben néha a HDR is az lesz, hacsak pillanatokra is (elemlámpa, villámlás...). :K

65E9 - 770k lesz MM újság szerint.


daneel_hu
(addikt)

MM-ben nekem mindig a QLED-et promózzák.
Még akkor is ha előre szólok, hogy oledet veszek. :C


renatto
(őstag)

Az itteni MM-ben a Sony kitúrta a Samsung-ot a "szobából". Egy külön sarok(szoba) van ahol egy gyártó termékei vannak, ahol évekig LG volt, de kb egy éve átépítették Samu-ra, majd pár hónapja Sony-ra.... Megy a harc. :Y


rothfb
(veterán)

A Pana köszöni szépen, megvan. A magyar kicsike piac, nem tőlünk fog csődbe menni és meggazdagodni sem belőlünk fog.

[ Szerkesztve ]


rothfb
(veterán)

Valamiért érdekük ez, de nem kell velük foglalkozni.;]


Zolom89
(senior tag)
Blog

Attól szarabb az LG mint a Pana mert ha meghibásodik akkor nem g*ciznek hanem cserélik a panelt otthon nálad el sem kell vinni a tv-t stb? :) ugyan már

Nem is akartam reagálni ezekre az idióta és felesleges hozzászólásokra de mivel nekem is lett egy panelcserém így megosztom a tapasztalatomat.

Oldalról belenézve a tv felső ívébe észrevettem hogy egy picit hullámos a tv éle lehet nem is a hullámos a jó szó inkább hogy van benne egy pici törés. Ami igazából 2 éve nem zavart mert észre sem vettem. Viszont zavart a gondolat hogy nem egyenes és leadtam hibajegynek az LG honlapján úgy voltam vele nem veszítek vele semmit max küldenek egy emailt hogy ez van ez nem hiba.
Leadtam a hibajegyet péntek de. 9kor délután 14kor hívtak, hogy érdeklődjenek és hogy sajnálják hogy hibát találtam benne.
Hétfőn a szervízessel beszéltem aki képeket kért a hibáról meg a számláról.
Ma egy héttel később jöttek cserélni a panelt. Úgy gondolom ez a prémium garancia, nem kellett bizonygatni semmit, látják hogy nem egyenes, kész.

Ami mások számára kicsi infó, érdekesség hogy nem 2 éves saját panelját rakják már bele, hanem újabbat nem csak a panelt cserélték hanem ami rácsatlakozik elekronia, hogy az új panelt rá lehessen kötni. Azt mondta a szervízes hogy eggyel jobb, újabb panel mert a b7 eredeti panelja már nincs.
Szóval akkor lett egy 55B7_ésfelem ;]

Viszont az lehet hogy már csak placebó de mintha tényleg szebb élénkebb színek lennének.

[ Szerkesztve ]


Drakk
(tag)

Ma felhívtam az LG ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták, hogy a tavalyi OLED TV (55C8 van nekem) használható a Google Assistens, ha UK-ra állítom a régiót. Próbálta már valaki, hogy ez tényleg működik? Korábban az év elején csináltam egy próbát ezzel, de akkor még le volt tíltva a hazánkban forgalmazott modelleknél az Assistens funkció.


rothfb
(veterán)

Nem mondtam, hogy szarabb az LG. Sőt ilyet senki sem mondott, de pont az volt a célom, hogy kerüljem a gyors, lassú, ultragyors, 1-2-3 panelcserét. (Bocs Fisha) Nem azért fizettem ki másfél milkát annó, hogy paneleket cserélgessek. Nevetséges is lenne, legalábbis addig, amíg nem velem történik. Ha én ezért idióta vagyok, vállalom, neked meg meghagyom a gyors panelcseréket...;] .
Az idő engem igazol, ahogy telik múlik, egyre jobban. Aztán ha nálam is beüt a krach és a Pana szarakszik, többet nem veszek Panát és áttérek a Sonyra, vagy a Philipsre. Vagy ha lesz Samu oled, akkor arra. Addig viszont...


rothfb
(veterán)

"Ami mások számára kicsi infó, érdekesség hogy nem 2 éves saját panelját rakják már bele, hanem újabbat nem csak a panelt cserélték hanem ami rácsatlakozik elekronia, hogy az új panelt rá lehessen kötni. Azt mondta a szervízes hogy eggyel jobb újabb panel mert a b7 eredeti panelja már nincs."

Ez mondjuk érdekes, ezt még nem hallottam így ebben a formában. Daneel, renatto mi a véleményetek erről?

üzenetek