OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


Zebu
(addikt)

4:3 adás nézéshez van valami beállitási javaslat? Gondolom nem tuti ha mindig ott fekete téglalap található....


janos666
(nagyúr)
Blog

Mozifilmnél alul-felül van. Ha nem csak 4:3-ast nézel az idő nagy részében, én nem zoom-olnék bele. :N De eleve nem sok ilyen adó már, így nem hiszem, hogy sokat járatnád így.


krx21
(nagyúr)

Van még valahol ilyen adás? :F


Zebu
(addikt)

Igazából sorozatra gondoltam. Régebbiekre.


Plebi
(senior tag)
Blog

Euronicsban pedig megpróbálták még tavaly úgy eladni nekem az Qledet, hogy az az új generációs OLED, jobb nála mindenben, olyan fehérei vannak, hogy kiég a szemem (ebben az egyben talán nem tévedett), a fekete szinte tökéletes.... aztán elhoztam a kinézett B8-at.


Fisha
(őstag)

Ezekben a boltokban mindennek meg van az oka. Sajnos illúzió elfogulatlan szaktanácsot várni. Egyrészt az eladók se a legélesebb kések a fiókban általában, másérszt meg mindenféle "kampányokkal" pusholják őket is a képviseletek. Minden időszakban megvan nekik, hogy mit éri meg legjobban eladni éppen, hogy egy kis bónuszt kapjanak a fizun felül. Nem teljesen korrekt a dolog szerintem sem, de ez van... :(

[ Szerkesztve ]


chros
(őstag)
Blog

Nem, gozerovel fejleszti mar egy 1 eve a DTM-et.
Okosan csinalta egyebkent: az Envy is gyakorlatilag egy bika HTPC, embedded Windows-al, igy csak 1 nyelven / 1 project-et kell fejlesztenie (az Envyt-re es a madvr-t), s valszeg a kodban csak megkulonbozteti az Envy-t. Az mas kerdes, hogy igy sajna aranyarban van az Envy, szoval az uzleti siker kerdeses. Majd az ido eldonti.
Remelem madvr pro-t (meg nem jelent meg) nem >20 eurora arazza be :)


chros
(őstag)
Blog

Es hogy ne csak az LG-t szidjuk a firmware-ek miatt: a Samu is kepes hasonlo baromsagokra (most a PC mod-ot csesztek el), es ott sem lehet visszaterni korabbi firmware-re :D


Darth_Revan
(veterán)
Blog

Midnen gyártónál lehet szidni, hogy lassú/bugos/ki tudja milyen a FW update.

[ Szerkesztve ]


athomi
(veterán)

Én azt olvastam, hogy a téglalap hiba - ami gyártáshibára vezethető vissza - a 2018-as modelleket már nem érinti.


chros
(őstag)
Blog

Majd megmondom kb 500 ora mulva :D (65B8, es allitolag csak 55"-ok voltak az erintettek, de nem tudom ezt biztosan).


alaves
(addikt)

Közvetlenül az LG-s mérnök mondta az rtings-eseknek, hogy a téglalap hiba kizárólag a 2017-es 55"-es és a legkorábbi gyártású 2018-as 55"-es kijelzőket érinti. De ha nem vagy biztos benne rögtön indíthatsz egy pixelfrissítést, mert az is "előhívja", ugyanúgy mintha 2000 üzemóra után futna le.


renatto
(őstag)

De ott azt is mondták hogy szoftveresen javítható, mégis panelt cserélnek mindig. :O


i@lex
(őstag)

Urak!

[link] Ezt a fali konzolt tervezem megvenni a 65C9-hez. Jól gondolom, hogy megbirkózik a tv 25 kilós súlyával, ha a leírás szerint 40 kilóig terhelhető?

Igazából a régi tv-m sima konzolon volt, picit tartok az állítható “karos” típustól.


chros
(őstag)
Blog

> ha nem vagy biztos benne rögtön indíthatsz egy pixelfrissítést, mert az is "előhívja"

Koszi, de eszem agaban sincs karacsony elott stresszelni magam vele :D


renatto
(őstag)

Pedig pont jó lenne, mehetne a fa alá, csak ki kellene színezni ajándéknak! ;]


rothfb
(veterán)

Ha valami gond van a panellal, én minél előbb tudni szeretném a helyedben. A stressz már így is megvan, mert ezen fog járni az agyad, hogy most van e téglalap vagy nincs... Jobb tudni a biztos rosszat, mint bizonytalanságban lenni... Szerintem.


janos666
(nagyúr)
Blog

Igen, de a garanciaidőn és az automata 2000 órán belül mégis legjobb olyankorra időzíteni, mikor várhatóan a legkevesebb kellemetlenséget okozza, ha esetleg előjönne.


renatto
(őstag)

Vagy pont garancia lejárta előtt. :DD


EasyLife
(aktív tag)

Gondolkodom 65c9-en. Telekomnál otthoni előfizetéssel megkapnám 652.520 ért. Szerintetek fog lejjebb menni aranyheteken jövő héten vagy megint 55b8 akció lesz 300e ért mint tavaly? :U Ha most megrendelem még karácsony előtt megjön elvileg. Plusz THM mentesen csak nálam fial a pénz is addig. Szerintetek?

üzenetek