OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


chros
(őstag)
Blog

En nem varnek tovabb.


daneel_hu
(addikt)

Mi ez?
65B8? Nekem 65E8 van...3100 óra, 3 nagy pixelfrissítés már lement. (2 manuálisan)
Nincs téglalap.
2018-asnál még sosem olvastam téglalap-effektről, avforums-on sem.


rothfb
(veterán)

Én azért nem lennék biztos abban, hogy karácsony előtt megjön...


athomi
(veterán)

55b8 már biztos nem lesz. Ha telik rá, nem sajnálod és elfér a 65", akkor mindenképp azt válaszd. A 65" már impozáns méret. :K

[ Szerkesztve ]


Darth_Revan
(veterán)
Blog

Én b8-as rendelesemrol Telekom napok óta nem tud semmit és csak igergetnek...inkább rendeltem c9-et 447k-ert Alzabol ajándék hangfallal és most adtak át a futarnak, ok nem vesztették el a rendelést :U

[ Szerkesztve ]


Celtis
(veterán)

Az egykaros szerintem nyeklik-nyaklik. Vegyél két (ollós) karosat. Ez sokkal masszívabbnak tűnik. Nem tudom miért csak 55-ös méretig írják, ha 50 kiló a terhelhetősége és VEAS400x400-ig jó.


renatto
(őstag)

Elvileg megjön, ha nem, te "szívod meg". ;] Szerintem 55B8 már nem lesz és a 65C9 sem lesz érdemben olcsóbb, de ha gondolod -10-20k-ért várhatsz.... de utána megint olcsóbb lehet majd, ha vársz még 1 kicsit. :DDD A Hitel meg a te dolgod...


Archttila
(veterán)
Blog

Jajj...

Press Release: "MSRP for the
Envy Pro Cinema is slated for $9,979 and $5,499"

Nos attol tartok nekem soha nem lesz ilyen ketyerem, illetve nem is gondolnam, h en es a hozzam hasonlo filmnezos-kalibralgatos emberkeknek szanta Madshi ezeket a termekeket.:)
Mindenestre az ara az iszonyu magas.:)

[ Szerkesztve ]


nitro16
(senior tag)

Akik mostanába rendeltek tv-t mm-ből nektek mennyi idő volt a rendeléstől mire megkaptátok?


chros
(őstag)
Blog

Nem nekunk csinlja, az biztos :D A projektor hasznalok felso 1%-nak.


Skorpio.59.j
(tag)

Mit rendeltél végűl?


nitro16
(senior tag)

55b9-re lett átírva 65-ről. Csak lehet belecsúszik januárba a szállítás, addig meg nem akarok várni... személyes átvételre meg nem lehetett rendelni csak házhoz.

Holnap lesz időm megkérdezem, mire számítsak meg ha már ottvagyok mégegyszer megnézem a méreteket is. Aztán ha sanszos a január akkor átmegyek euronicsbe és megveszem ott személyesen. (Elvileg ismerőssel eltudnám hozni még a nagyobbat is, ha úgy alakúlna.) Amúgy a 55b9 most alzán 400k hozzá jár egy 70k-s hangfalos cumó elég jó ár csak ugye a gari nem gyári elvileg ami meg szívás.


Fisha
(őstag)

Nekem ma lett velük tele a hócipőm. 20 perc kicsörgés után vették fel a telefont, és akkor se tudtak semmit mondani a szállításról, csak azt, hogy valószínűleg 20-ig megérkezik. (BF-en rendeltem). Szóval lemondtam, és bementem a helyi euronicsba és elhoztam ugyanannyiért az 55b9-et, mint náluk bfen volt.


Akos_88
(újonc)

Sziasztok!
Létezik valami olyan MAGYAR nyelvű oldal vagy video ami leírja pontosan az optimális beállításokat egy 55c9-hez? Mert amiket találtam az mind külföldi amit nemigazán értek. Itt a forumbol annyit leszűrtem hogy az oled fényt vegyem vissza 30 körülire! Bármi más lényeges? Köszönöm


krx21
(nagyúr)

Technicolor séma legyen, akkor már rossz nem lehet...


Skorpio.59.j
(tag)

“Természetesen” én még mindíg variálok,hogy mi legyen.65c9-vagy 65b9? 65C9 meglenne kb.630.-640 ből aT-nél.Minden előfizetésem lejárt náluk.Sőt...most ,hogy számolgatok lehet,hogy kijönne 620 ezer körűl.
Egy biztos,65” alatt nem kell...


oszy78
(tag)

November 29-én rendelt 65C9-ről még semmi hír.


Fisha
(őstag)

Amúgy ezzel a 30-as oled fénnyel ti tényleg tudjátok nézni a TV-t? Nekem vaksötétben is legalább 50% kívánkozik a szememnek. 55B9. Mondjuk rtings is erre állítja.


nitro16
(senior tag)

Az kemény.. De legalább máshonan megvan már, gratula hozzá.

Skorpio.59.j Azt valahogy sejtettem, hogy 65 alá nem mész. Amúgy múltkor volt 65c9mlb 550k-ért és bár pár tag mondta, hogy valszeg elírás volt. Beszéltem olyannal aki kapott belőle. :DDD Sajnos akkor 5 percel később léptem fel de már nem volt.

oszy78: Nem is értem, őket. Ez nem újkeletű dolog, hogy ilyenkor megnövekedett forgalom van. Alzától a szombat este leadott rendelés hétfőn reggel már itt volt. Szóval lehet ezt így is csinálni. Reméljük idén még megkapod és tudod használni már karácsonykor.


rothfb
(veterán)

BF és az ünnepek ilyenek... Egy éve december első felében rendeltem a két Pana oledet Extreme Digitaltól és mindkettőt január első felében kaptam meg. Ráadásul amit egy nappal előbb rendeltem 65 colost, az érkezett meg később... Ez van.

üzenetek