OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


szazbolha
(addikt)

"A 60 Hz 60 fps, a 24 Hz 24 fps. "
-
Én nem így tapasztalom. De mindegy....


rothfb
(veterán)

Pedig amikor egy 24 fps-s (egészen pontosan 23,976 fps-s) filmet játszol le a tv-n vagy egy kadenciahelyes lejátszóval, akkor a tv 24 hz-re vált. Ha nem így lenne, akadozva látnád a képet.


Archttila
(veterán)
Blog

MM-ben ujra kaphato az 55C9 (420k)

[ Szerkesztve ]


nitro16
(senior tag)

Annyiért volt E9 1-2 napja.


Partz
(senior tag)

Ugyan ott az 55E9, ma láttam szintén 420k.


Archttila
(veterán)
Blog

Tudom a kep csaloka, - de talan valamennyire atjon, - h bar beferne a 65-ös a jelenlegi 55-ös hekyere, (direkt igy lett kialakitva) a szekrenytol szekrenyig levo also es felso tavolsag mar folyamatos szemmozgast igenyel. En ez alapjan mondom, h szerintem nagy lesz ide a 65, az 55 viszont pont tokeletes.

link

Kicsivel hatrebb lenne a tv mivel felfurnam, illetve a telefont is kicsit kozelebb tartottam mikor csinaltam a kepet, szoval egy olyan 20-40 centit meg ra lehet szamolni a tavolsagra, ami a szemem es a keszulek kozott maradna.

[ Szerkesztve ]


Segal
(veterán)

Az már egy fokkal jobb ajánlatnak tűnik. A 420 a C9-ért már nemigazán ütőképes ajánlat :(


djnice
(veterán)

Nálunk 3.5m-re van a 65-ös, szerintem pont jó a távolság, elképzelhető, hogy nálad 2.5m-ről már nagy lenne. Persze van aki 4m-ről is inkább a 48-ast preferálja :D [link]


Northlorien
(tag)

Hát nézd mindenki maga tudja, hogy mi a jó neki. Mint te is mondtad, első körben maga a kalibracio egy dolog, a mozgasmegjelenites más, nálam kivan kapcsolva, minden féle mozgást skálázható zajszurest segítő korrekció, bekapcsolva idegesitett. Az hogy 24 fpst akarsz látni az mint mondtam megoldható trükközés nélkül, a fenti médialejátszó segítségével, automatán átvált 24 fpsre a tv amikor elinditod a filmet. Egy mínusz van a DV támogatás hiánya.

A referencia beállítások szerintem azért fontosak mert akkor látod azt amit az alkotók valóban elkepzeltek - ezt a színekre és a gammara értem - ha neked más a preferenciad akkor ott valami sántít, mert értem én hogy te mást szeretnél, de mondjuk a Kört én szeretném úgy nezni, ahogy az ki lett találva, a vendéglőben sem megyek be a konyhába szólni a szakácsnak hogy szuper a vacsora de én másképpen csinálnám.


adamssss
(veterán)
Blog

Mekkora a nezesi tav? Egyebkent tv-bol sosem lehet eleg nagyot venni. Nekem mar a 65 is kicsi pedig amikor megvettem meg az 55 is nagy volt. ;)


salapp
(addikt)

4 méterről 48"-on már a Telekom iptv jóvoltából sugárzott, Sorozat+ zsizsikes takonyban úszó, vékonyka adatmennyiségből szőtt fonálba kapaszkodó 14628. Lucecita epizód is jól mutat.

[ Szerkesztve ]


Archttila
(veterán)
Blog

Most pontosan 2.55 méter + ha a 65 falra megy akkor még nyerek olyan 15 centit, azaz 2.70 környéke.
Szerintem nem lovagolok tovább a témán, így is úgy is megvárom a CX árcsökkenését, akkor meg már mindegy, ha 55 helyett 65-öst rendelek, amit 14 napom lesz megszokni :) ha nem lesz jó akkor megy vissza, de legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam :D

[ Szerkesztve ]


rothfb
(veterán)

Majdcsak megerőszakolod magad a 65 colos érdekében, végülis nem akármilyen kínokat kell majd kiállnod 14 napig. Szerintem itt a fórumon mindenki Veled lesz!:DDD


daneel_hu
(addikt)

Bőven jó a 2,7 méter a 65 colhoz.
Ha esetleg távolinak tűnik, közelebb ülhetsz.
Nálunk 7x7m a nappali, de 2 méter körül van a 65-ös tévé ha leülök a kanapéra. (és jó)

De az is jó ha 55 colost veszel, akkor folyamatosan a 65-ösön fogsz agyalni. :D
Plusz van egy lépcső amit még megléphetsz felfelé, mert 65-ös után jön a 77-es. :D

[ Szerkesztve ]


Hevesjeges
(csendes tag)

Egy hónapja vettem egy 55 colos Sony AG 9-t.Szuper,semmi gondom nincs vele,de nagyon bánom,hogy nem 65 colost vásároltam.


KTTech
(veterán)

Nálam, ha váltás lesz, akkor a 77-es a következő cél... a mostani 65-ös kicsi 2.5m-ről (és a mínuszos szemüveg még kicsinyít rajta ráadásul, nem is keveset)...


Chalez
(őstag)

55-ről mentem 65-re - igaz nálunk a nézési táv sajnos 3.30-3.40 körül alakul - de simán elviselném a 77-et is.
Ha fél méterrel előrébb lennék, az lenne a tuti, de sztem az asszony rohamot kapna, ha minden TV-nézéskor átrendezném a nappalit :DDD


Segal
(veterán)

Akkor asszonyt kell cserélni ;] :P


Jorgi Kormi
(senior tag)

Nyugdíjas korban jöhet a : Samsung "The Wall "146-os inch méretben ;] .

üzenetek