OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


rothfb
(veterán)

Alapból azt mondanám a méret üt mindent.
De én ezek közül inkább a CX-et venném. Tutira jobb lesz a mozgásmegjelenítésed, újabb, idei széria, elvileg az utolsó frissítéssel javítottak mindent (álá Eagle). DTS-ed nem lesz.
Mire fogod használnád a tv-t pontosan? (Bocsi, ha már írtad, nem figyeltem)


tollasahatam
(kezdő)

csak mozizásra, semmi másra... háttértárról film nézésre... optikain meg rákötni a házimozi erősítőre... hogyan értsem hogy nincs DTS_? de optikain kihozva a erősítőre sem lesz??


Archttila
(veterán)
Blog

Semmit nem javítottak :D (álá experts)
De benézhettek a CX gaming thread-be is és láthatjátok, hogy az emelt VRR gamma issue sincs javítva :)

Az már persze más kérdés, hogy ez itt senkit sem érdekel. :)

ps.: de annyit megsúgok (mert tudom, hogy úgy sem olvassátok az AVS-t) hogy az egyik srácnak egy volt osztálytársa illetékes a témában, és elmondása szerint az LG foglakozik a problémákkal, amiket (elvileg) hamarosan javítanak. :) Illetve az is megerősítésre került, hogy minden reportot elolvasnak!

[ Szerkesztve ]


wallace 234
(őstag)

Úgy értve, hogy idei tvkből ki vették a DTS t, gyakorlatilag száműzték! Sehogy nem jön ki a DTS!


rothfb
(veterán)

Mondanám, hogy erre a felhasználásra miért nem veszel egy Pana GZ950-et 65-ös méretben, de dts-t az sem tud és 6 kiló. Mozgásban viszont elvileg jobb lesz. (ne kövezzen meg senki!):D


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Látnod kellett volna az előző szoftverrel, hogy mekkora tré volt a mozgás. Egyébként ezen az AVS-en is néha olyan segghülyeségeket tudnak írni, hogy tanítani kellene a user error-t, szóval nem úgy kellene erre tekinteni rá, mint valami alapra.
---------

Ma megnéztem egy Panasonic GZ950 és egy Gz2000-et vitt anyaggal. Én azt hittem, hogy majd hanyatt b...om magam, ezeknek olyan lesz a mozgása. Szóval, nekem innentől nem kell ajnározni ezeket, mert egy CX sokkal jobb, egy Sony meg oda vissza körberöhögi.


máyköl
(veterán)

Sziasztok,

Ez a két tévé közt mi a különbség?

[link] és [link].


rothfb
(veterán)

Én is láttam boltban a Sonyt és semmi nem volt a Panákhoz képest, mindenki, aki azt mondja, hogy a Sony milyen jó mozgásban, az segghülye. Úgyhogy hagyjuk is ezek után, ócska sz@r mind.:)):D:C:DDD
Most komolyan ez lesz mostantól a stílus itt a fórumon? A milliós tv-t szóljuk le, hülyék a Panánál, hülye aki fórumokon megszólal, hülye aki nem CX-et vesz?
Fogadjunk, ha Sony lett volna írva azokra a tv-kre, itt ajnároznád... Vagy LG.


Jorgi Kormi
(senior tag)

ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Először is ez nem neked szólt, másodszor nem írtam olyat, hogy cx-et kell venni, mert én azóta sem vagyok hanyatt esve tőle, harmadszor senkit nem hülyéztem, ez csak a te kis dedós agyszüleményed, de volt rá lehetőségem, hogy ezt a két típus kipróbáljam.
Ha nem véreztek volna el azokon a részeken, ami tudom, hogy minden típusnak nehéz, akkor azt írtam volna, de elvéreztek, méghozzá nagyon is. Ha meg te ezt személyesnek vetted, akkor barátom, vegyél be nyugtatót, mielőtt kritikát olvasol arról a típusról, amit éppen birtokolsz.
Te ne fogadjál semmiben, mert ez itt nem ovi, márpedig te felnőtt létedre pontosan úgy viselkedsz most (is). Menj be egy boltba és teszteld le ezeket egymás mellett, vagy akinek van rá lehetősége és rögtön látni fogja, hogy a pana is csak tv-t gyárt, semmiben sem jobb, mint a másik, ha mozgásról van szó, sőt rosszabb jelen esetben egy cx-nél.
Viszont ez olyan felhasználókra érvényes, akik nagyon hákilsak a mozgásra, vagyunk itt jó páran és lehet másnak ez fel sem tűnik..

[ Szerkesztve ]


blakey
(titán)

a pana is csak tv-t gyárt, semmiben sem jobb, mint a másik, ha mozgásról van szó, sőt rosszabb jelen esetben egy cx-nél. - valami hasonlót írtam néhány hónappal korábban amikor mellette néztem egy Philips OLED-et. Szerintem sem jobb a Pana, de nem is nevezném sz@rnak,


rothfb
(veterán)

Egy. Nem birtoklom egyiket sem.
Kettő. Nem vagyok a barátod.
Három. Komoly gondok vannak a stílussal. Nagyképű, b@nkó a stílus. Persze a vélemény nyílvánítás szabadsága adott a számodra is. Ezt nem vitatom.
Korábban volt itt teszt mozgásra, Fisha kolléga gidaüldözős jelenténél, ott bizonyítva lett a B9 gyengébb mozgáskezelése és pl a Pana jobb mozgáskorrekciója (általam). Daneel E9-e is jól szerepelt. Talán még Philips is volt... Nekem az volt mérvadó, neked meg a saját teszted.
De abban igazad van, hogy dedós vagyok, mindig beleesek abba a hibába, hogy nem veszem figyelembe, hogy nem az számít mit mondanak, hanem, hogy ki mondja.
Én kérek elnézést.:R

[ Szerkesztve ]


jugeen
(addikt)

Lehet hogy egyedi eset volt nálad.


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Én azt hittem, hogy hátast dobok, hogy olyan jó lesz, egyébként egy másik szobába terveztem egy 65-ös gz2000-et, de ezek után biztos, hogy kiesett a szórásból.
-----------
(#48852) rothfb
Téged senki nem szólított meg, valamiért személyes támadásnak vetted, hogy kritizáltam a tévéd mozgásmegjelenítését, amiről hónapok óta te csak áradozol, nem a mozgásról, hanem a panasonic-ról.
Az, hogy B9 a mozgás mellett, még az ember hajából is eltüntetett az egy dolog, én nem erről írtam és hogy jön ez ide?
Én, mint cx tulaj, két hónapon át mást sem lehetett olvasni, mint csak szidtam az utolsó frissítésig, még véletlenül sem merült fel bennem, hogy dicsérjem orrba-szájba csak azért, mert birtoklom. Nahát te pontosan ennek az ellenkezője vagy és innentől, szkippelj, ne válaszolj nekem, mert olyan érzésem van, hogy egyszerűen felfogni nem tudod, hogy mit miért írok és azt legfőképpen nem neked, de késztetést érzel, hogy neked az cáfolni kell.
Ráadásul még személyeskedsz is, lebunkózol, mert kritikát írtam.

[sóhaj] :-D!

[ Szerkesztve ]


rothfb
(veterán)

Egyébként én is a minap pont arról írtam, hogy miben kellene a Panának fejlődnie, hogy eladásban az LG-t megközelítse. De pl ott a Philips. Ha jó az android, miért nem adnak el többet?


máyköl
(veterán)

Ez oké, és gyakorlatban hol veszem észre a különbséget? :)


rothfb
(veterán)

Ok szkippeljük egymást...:K


whatnot
(őstag)

Olvasom tegnap óta a hozzászólásokat, pont az a téma, amilyen kérdéssel jöttem :)
Még gondolkozom azon, mennyit is szeretnél én tévére szánni most.

Írta itt valaki, hogy 640ért lehet kapni 65E9-et (ezt persze még igazolni kell és hogy bontatlan). A 65CX meg 740.
Megnéztem a HDTVTest C9 vs. CX összehasonlítását és nemigazán érzem, hogy egyértelmű lett a választás... Megéri a +100ezer?
Hangra külön 5.1 szettet használok erősítővel, szóval irreleváns (ezért az E9 hangja lényegtelen).


Laca1212
(őstag)

Szvsz sehol.


KTTech
(veterán)

Senki nem mondta, hogy egy Gz szériás Pana jobb, mint a CX mozgásmegjelenítésben, mert nem az, sőt rosszabb. Egy C9/E9-nél jobb, de ez másik kérdés. A CX-nél viszont jobb a HZ széria, már az 1000-es is. Cserébe nincs 120Hz és VRR (emiatt nem írják rá, hogy HDMI 2.1, hiába tudja az eARC-ot), mert ezek kizárják a Pana által használt BFI-t.

üzenetek