OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


blakey
(titán)

Nem tudni mennyit adnak el, de ebben a topikban egymásnak feszült a Pana és az LG tábor és emiatt "hangosabbak" Valószínűleg sőt szinte biztos, hogy elég sok Sony és Philips is fogy, utóbbi ráadásul 2 különböző rendszerrel is kapható, tehát van droidos és Saphis rendszerrel ellátott OLED, ez a két "tábor" nem nagyon foglalkozik egymással és a többivel.


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Akkor én értettem valamit félre a brutálisan sok frankó áradozásból.
HZ-t nem tudom csekkolni, mert ezek voltak kint polcon.


AL
(addikt)

Szia. Nekem LG volt az első LCD tévém. Egy azóta is működő Budapesti műszaki üzletben vettem. Nem áruház. 1 év után LG márkaszervíz javította, majd a 2. Javítás után csereutalvány kaptam tőlük. Betelefonáltam az üzletbe, hogy szeretném az LG t egy Panasonicra cserélni. Kinyögte a tulaj, hogy ez nem így van majd ő megjavíttatja. Mondtam, hogy nekem csereutalványom van. Őt az nem érdekli, de ha valós árkülönbség 3 szorosát megfizetem, akkor megkapom a panát, mivel neki ez hatalmas költség. Szerencsére már volt tapasztalatom így tudtam, hogy nincs igaza. Ő nem engedett, így mondtam, hogy megyek a kermihez. Így megkaptam a csere panát. Azóta ilyen üzletekben nem vásárolok, csak nagyobb áruházakban és márkakereskedőknél. Ott ilyen hazugságokkal nem égetik magukat. Üdv.


bisiz
(tag)

Sajna viszi át az összes beállítást a másik hdmire is. Nem tudom..nem értem hogy nem találom hogy csak az adott inputra vonatkozzon. Samsungom volt előtte ott tok egyértelmű volt.


rothfb
(veterán)

Neked nem Philipsed van?


rothfb
(veterán)

Én ahová átváltok, ott minden helyen külön beállítást tudok csinálni, kipróbáltam. Hdmi1-en van egy Libreelec-es lejátszó, oda be van állítva prof1 pl, átmegyek hdmi2-re, ott menüben megint be tudok bármit állítani, normált, akármilyen más képbeállítást. És úgy is marad, ha elváltok, majd vissza. Furcsállottam is volna, ha ilyesmit nem tud. Tvadásnál megint más a beállítás, de ott is megmarad.
Aztán ha egy bizonyos beállítást szeretnék mindenhová, akkor van olyan lehetőség, hogy az adott beállítást (képet, hangot, mindent egy az egyben) másoljam az összes forráshoz. Van ilyen menüpont.
FZ sorozatom van, itt így működik és szerintem nálad is.


rothfb
(veterán)

Ezt nem értem, szerény véleményed szerint sehol? Mit akartál mondani?:D


whatnot
(őstag)

LG 65E9, MM. Amelyik áruházban van, ott csak egy darab. Aréna, Árkád kiállítási darabok, valószínűleg a többi is.
Nekem most ajánlották fel, hogy 610ért vihetem.
Vajon megéri, bontottan?

[ Szerkesztve ]


bisiz
(tag)

Rendben köszi. Próbálkozom :)


whatnot
(őstag)

LG 65CX 680e, szintén kiállítási darab, Aréna.


evilskati
(aktív tag)

Szentségtörés lesz ebben a topikban, de ha már ennyire a mozgásról van szó, akkor milyen egy Sony XG95 mondjuk a B9-hez, C9-hez viszonyítva?

Arra a kérdésre keresem a választ igazából, hogy OLED-ből belépő modellt vagy hasonló áron LCD-ből a "csúcsot"?


wallace 234
(őstag)

Meg kell nézni, hogy melyik tetszik! Ill itt elég sokat, lett beszélve! Nekem B9 van én elégedett vagyok vele. Bár jöhetne egy frissítés, ami javítaná a True motiont, ill a sötét jeleneteknél előfordul egy kis képzaj.


rothfb
(veterán)

Tök mindegy milyen. A lényeg, hogy nem oled.:D
A mozgás oltárán minden egyéb oled előnyt feláldoznál? Ha nem, vegyél oledet.

Mire használnád a tv-t?

[ Szerkesztve ]


rothfb
(veterán)

Volt már? link


Jorgi Kormi
(senior tag)

Szerintem sehol.


sakal83
(addikt)

Nincs fekete és korlátozott betekintési szog azaz szintorzulas. Ennyi a különbség. Ez szvsz sok :DDD


Jorgi Kormi
(senior tag)

Lehet , hogy volt . Egyszer én említettem meg itt a topicban (kb egy hónapja), hogy a budaörsi M.M-ban van belőle és a lányom ezt szerette volna megvetetetni velünk ( az eladók éppen akkor próbálták ránk beszélni a gz1500-ast 650eFt-ért sikertelenül). Élőben igen impozáns látványt nyújtott , el tudtam volna képzelni a nappalinkba is. ( Még a gz950-es is a dobozában van , nem nagyon voltam itthon , csak későn értem haza így még a gida mozgàsáról sem tudok véleményt mondani) ;]


Jorgi Kormi
(senior tag)

Én megnéztem a xg és az xf Sonyt is , de szerintem az lg b9 kenterbe veri mind a kettőt , klasszisokkal jobb tv . Az LCD-ből a csúcs túlárazott mind , egyedül a Hisense H9G lenne esetleg egy jó alternatíva annak aki a méreten variál a minőség rovására.( De sajnos ez egyenlőre csak USA, Kanada,Mexikó és talán Ausztráliában érhető el)

[ Szerkesztve ]


Jorgi Kormi
(senior tag)

Itt egy cikk : Samu vs LG [link]


Laca1212
(őstag)

Bocs! Erre válaszoltam volna.

üzenetek