OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


dh66e
(veterán)

Bazzz,emberrrr,mit fogsz itt ezért kapni.... :DDD
Jah közben a végigolvastam a topikot...meg is kaptad a magadét. :DDD

[ Szerkesztve ]


alaves
(addikt)

"A Samsung – LG háború egy újabb fronttal bővül, amivel végső soron, mi végfelhasználók járunk a legjobban. Ilyenkor ugyanis a küzdő felek apait-anyait beleadnak, és egyre jobb termékekkel rukkolnak elő, valamint minden követ megmozgatnak az árak lenyomása érdekében."
Aha... most jöttem le a falvédőről...


KTTech
(veterán)

Ez már régi hír... :)


rothfb
(veterán)

Panasonic 65HZ1000 vs Sony 65A8:
link


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Szerinted ebben mi volt a "kapás"? Nem kaptam semmit.
Ha kaptam volna valamit, az egy érthető és szakmailag, több szempontból alátámasztott eszmecsere lett volna, mint rekontra a hozzászólásomra. Amit kaptam az egy ovis vergődéses rinya volt.
Már leírtam nagyon sokszor, én nem tartozom azok közé, akik benyalnak a saját termékeinek, attól, hogy a cx mozgását most helyrepofozták és szinte nulla a hiba benne, még mindig nem a kedvencem ez a tv.
Látatlanban nem rendelek be a hálószobába egy 65-ös pana hz2000-et, amíg ki nem próbáltam, számomra egy fórum ajánlás már régóta nem jelent semmit, pontosan az elfogult hozzászólások miatt. Ha erre adnék, akkor vehetnék akár samu tu7002-öt is fillérekért, mert arra is azt írják, hogy csodálatos képminőségű tv. Csak a saját szememnek hiszek, ezért nem is értem, mikor beírják, hogy ezt, vagy azt vegyem?
-Emeld fel a segged és menj el próbáld ki, mert azt a tv-t nem mi, ha nem te fogod bámulni éveken át. Még akkor is, ha emiatt utaznod kell.

Persze ajánlani lehet, de attól még alap és muszáj kipróbálni, főleg mert nem olcsó mulatság egy oled és brutális szórások vannak minőségben (is).


evilskati
(aktív tag)

Köszi a véleményeket!

Találtam a közelben kiállítva B9-et és CX-et is. Ti milyen saját tartalmat szoktatok vinni? Van valami kimondott teszt videó vagy mondjuk egy világosabb film, Life of Pi? Egy sötétebb, Dark Knight? Meg valami 720p anyag a felskálázás tesztelésére?


Jorgi Kormi
(senior tag)

Koreai rivalizálás és semmi több . Tudjuk nagyon jól, hogy igazi árverseny majd akkor lesz talán , ha a kínai" versenyzők" is beszállnak komolyabban a" játékba ", mint az tették a mobiltelefonok piacán.


Jorgi Kormi
(senior tag)

Gondoltam megosztom , mert egy napos a cikk , de hát így jártam.


Jorgi Kormi
(senior tag)

Ha Planet Earth valamelyik részét , vagy John Wick egyikét , Blade Runner 2049 stb.


nitro16
(senior tag)

" Csak a saját szememnek hiszek, ezért nem is értem, mikor beírják, hogy ezt, vagy azt vegyem?
-Emeld fel a segged és menj el próbáld ki, mert azt a tv-t nem mi, ha nem te fogod bámulni éveken át. Még akkor is, ha emiatt utaznod kell."

+1 Ez így van, fórumokon lehet tájékozódni, de mindent a helyén kell kezelni. Amúgy meg látod itt napi/heti szinten mennyi új ember van, aki akar venni oledet de lusta elolvasni 20-30 oldalt, hogy kicsit képbe legyen. Szóval erre nem képesek venni a fáradtságot, illetve a keresőt se tudják használni. Az eredmény meg egyértelmű lesz.


Jorgi Kormi
(senior tag)

Az én gyér angol tudásom mellett az jött le , hogy mozizáshoz jobb a Pana .( A talp az meg nálam +1 pont szintén a Pana javára ) Játék szempontból a Sony a jobb.

[ Szerkesztve ]


rothfb
(veterán)

Az a kerek talp tetszik?


Fisha
(őstag)

Vásárlás előtti tesztelésre szerintem jobb olyanokat ajánlani, amik problémásak lehet az oleden, mint azokat, amik a lehető legszebbek. Vagy legalábbis ilyet is, olyat is. :)


Skyhunter
(senior tag)

Amit viszont nem értek benne, hogy ez az "új"-nak mondott panel végülis micsoda, mert nem egyértelmű... Kvantumpöttyös Qled-LCD, vagy QD-OLED?


chros
(őstag)
Blog

Leszamitva a HDR10-el jelentkezo rocceneseket, es PC modban nincs judder free 23p. A sonynal a DV kuka, kevesebb a csucsfeny, stb. Igy legyunk okosak :)


Archttila
(veterán)
Blog

Aprosagok, ezzel itt ne hazalj :DDD
Egyebkent valaki arulja mar el nekem, hogy egy szennefenyelt MM-ban mikent vesz eszre egy raised black jelenseget, amikor joforman még sotet szobaban sem latja az avatatlan szem?:U

Azt meg hogy az AVS mennyire szakmai inkabb hagyjuk, mert a ph hozza keppest egy laza index.hu:D


Pro Koryak
(addikt)

"Ti milyen saját tartalmat szoktatok vinni?"
Ajánlom a felnőtt házi videókat. :DDD


Jorgi Kormi
(senior tag)

Jobb mint a piszkafa Sony módra.( Vagy karácsonyfatalp másképp fogalmazva ) ;]

[ Szerkesztve ]


Jorgi Kormi
(senior tag)

Kovinak vannak" Oscar " díjas filmjei. ;]


blakey
(titán)

Kovinak vannak" Oscar " díjas filmjei. ;]- Kovi Ubi. :DD

üzenetek