OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


Heng®
(tag)

Köszi az építő véleményeket! A GX nem új, (3 hónapos) nem ment sokat és még garis. Ahogy nézem főleg a gari miatt mondjátok, hogy váltsak és bennem is ez fogalmazódott meg mint fő érv.

Plusz a GX itt van nálam beüzemelve, de teljesen laikus vagyok :F mit értetek banding, tinting alatt és hogyan tudom ellenőrizi őket? Nem mintha az E7-en megnéztem volna ezeket :)


Celtis
(veterán)

Nézz meg rajta egy "OLED gray uniformity test" youtube videót. Ha nem látsz számodra semmi zavarót, foltosodást vagy elszíneződést, akkor rendben van.


bobojszan
(tag)

Szia. Annak neki sem álltam, mert cserés volt. Ezt most be tudtam állítani a szememnek legmegfelelőbbre! Legalább is úgy hogy ne kelljen állítgatni ha kapcsolgatom a fociról akármi másra és legyenek színek is...


Pro Koryak
(addikt)

Milyen képbeállítással nézted anno az LG lcd tévédet?
Sokan lcd-ről jönnek és a végén kiderül, hogy agyonszaturált/össze vissza állított képet néztek eddig = rossznak, fakónak, életlennek találják utána az oledet a helyes képbeállításokkal.


bobojszan
(tag)

Szia. Foglalmam sincs, de amióta eladtam azóta a srác áldja a beállítást, hogy még sose volt ilyen jó a kép semmilyen tvjén! Este csinálok egy összehasonlító videót, mert én is kíváncsi lennék rá, hogy én vagyok-e fordítva bekötve!


xedamen
(senior tag)

Ami mégfurább, hogy az első TV-men volt fólia, de a rózsaszín sarkok nélkül, a mostanin a rózsaszín sarkok is ott voltak :D Fene érti ezt


daneel_hu
(addikt)

LG oledeken is van jó profil gyárilag, igaz nem ezeket dobja fel egyből amikor bekapcsoljuk.
:)
Expert Dark és TechniColor HDR majdnem tökéletes már alapban is.
Persze aki - ahogy említed - szarrászaturált LCD-t néz, azoknak ez furcsa még az elején. :D

[ Szerkesztve ]


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Ilyen nincs, neki brand new jár vagyis gyári csomagolású, ami soha nem volt kibontva, az meg már az LG gondja, hogy bezúzza-e a szarját, vagy mit csinál vele, de visszaküldött, kipróbált, kibontott etc... terméket kenje a hajára.


Celtis
(veterán)

Egyrészt nekem nem világos, hopgy az LG küldte a készüléket vagy a szolgáltató, másrészt mi alapján "jár" a bontatlan?


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Ezt most komolyból kérdezed?


Celtis
(veterán)

Mondjuk.
Nem világosak az eset részletei, de az még kevésbé, hogy honnan veszed amit állítasz.
Másfelől mit csináljon bobojszan? Küldje vissza az egyébként hibátlan tv-t, mert nem volt rajta fólia?


sub71
(aktív tag)

Mondjuk az alapján, hogy a bontott műszaki cikkeknél fel kell tüntetni, hogy már bontott, újként nem adhatják, cserekészülékként is csak akkor, ha előre felhívják erre a figyelmet! Normális helyen azokat olcsóbban adják! Szerintem...


Bilux
(veterán)

Cx széria megkapja a webos 6 szériát vagy mi a szokás LG-nél?


Celtis
(veterán)

Ez mondjuk igaz.


ateszm
(senior tag)

Olvasva a sok cx bírkózást, én azért nem vetném el ezt a modellt és nem azért mert ugyanezt használom, de ez a tv számomra minden igényt kielégít minimális állítás talán bejáratáskor 30%-fényerő és kontraszt ment. A soundbar ha nincsennek nagy igények tökéletes egy film vagy sorozathoz, de a David Gilmour Live At Pompeii Deluxe Edition 2017 BD elég babául szól rajta. Mostanában tervezem bővíteni a hangzás miatt,de nem tudom merre induljak :)


Segal
(veterán)

Szerintem nem fogja megkapni.


Pro Koryak
(addikt)

Csak az ára miatt írtam, hogy nem az igazi, mivel ez már 2éves modell! Tavaly ilyenkor is már hasonló árakon akciózták.
Képminőségre, pontos képbeállításokra inkább ezt, mint akármelyik LG-t. :U


xedamen
(senior tag)

Imádkozom esténként érte, de esélytelen. Ez egy nagyon szemét dolog a LG-től, semmi másra nem jó, csakhogy cseréld le a TV-t, ha új rendszert akarsz. Azt ne mesélje be nekem senki, hogy hardware nem bírná el... B7-em is csak 1-2 patch-et kapott... Sajnos az LG nem szokta az új modellek szoftverét lefelé elérhetővé tenni, legalábbis eddig nem volt rá példa :o :(((


Farkassacred
(őstag)

Ne zuzzák be semmiképp. Alacsonyabb áron továbbadni az adott termékeket. agyagy.. egyszerűen csak egyék meg amit főztek. :K Ennyi pénzért van amit már nem vesz be az ember.


Bilux
(veterán)

Köszönöm, akkor nem számítok rá :( :R

üzenetek