OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Nem ismerem azt a céget, sőt ausztriában egyiket sem, de még mindig nem válaszoltál, hogy milyen utalást csinált neked az emag 1.75 millió értékben, ami nem volt jó?


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Inkább a kábel legyen rossz, mint a tv, vagy az erősítő alaplapja...
Előtte lévő tévével jó volt?


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Nem 14 napos elállással vetted a tévét? Ha igen, akkor minek megindokolni egyáltalán bármit? Ha meg nem...
Miért nem rögtön az LG-t hívod ilyen esetben?
Nyilván mindenhol ugyanúgy működk a hiba elhárítás, így ők azonnal tudnak intézkedni.
Küldik a szerelőt, legtöbb esetben még aznap hív...
Nem hinném, hogy Ausztria valami külön állatfaj lenne, ami Eu törvény és azt áthágná.


arn
(félisten)

Mert nekem az is jo lett volna, ha ujra cserelik, ami jo. Ezt meg mindenfele indoklas nelkul nem fogjak megcsinalni... de leirtam nekik kerekperec, hogy ilyen feltetelekkel nem tartok igenyt a tvre, vigyek vissza.

Az lgs dolog... eleve nem ertem, hogy miert nem ez a ceg tajekoztat errol, es kuld vkit? Miert egy mittudomenmilyen ceg viszi el az orszag masik felebe, ha erre van lehetoseg? Konkretan semmi infot nem adtak rola, hogy mit csinalnak, mennyi ideig tart, mire szamithatok. Csak felhivott egy ceg, hogy elszallitjak. Utana erdeklodtem, hogy mi a szar tortenik a tvemmel... aztan megmondam ennek a cegnek, hogy addig nem visznek semmit sehova, amig nem kapok valaszt arra, hogy mi fog tortenni. De hogy javittatni nem fogjak a ket hetes tvt, az ziher.

ide vinnek [link] nem tunik egy vilagcegnek, halomban allhatnak itt a hibatlan lg panelek?

[ Szerkesztve ]


xedamen
(senior tag)

WoW! Én mostmár erre fogok játszani 😂 3 év letelte előtt hagyok 2 napig valami statikus cuccot, beég, aztán újra 3 év 😂😂 Ha ezt tudom a B7-emnél... :W


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

De eltudsz állni a vásárlástól akkor, nem?
Ebben az esetben ez a legjobb és a leggyorsabb megoldás.
És akkor Strezi fröcsögésére is válaszolva, igen, ha ezt a tévét az MM-be vetted volna és visszaviszed, rögtön elintéznek mindent.


arn
(félisten)

Torvenyileg elvileg igen... gyk majd kiderul. En szeretnem, de mar ott megfeneklik, ha nem hajlandoak elszallitani.


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

A lényeg, hogy legyen róla dokumentum, írásban (e-mail) is tedd meg, a lényeg, hogy az 14 napon belül legyen elküldve, utána már - ami nyilván téged nem vígasztal- elvihetik később is, de a 14 napos elállásról hivatalosan legyen bejelentésed.
Én, nem is gondoltam, hogy az Osztrákoknál ilyen genyó módón intézi, intéznek, pl ez a cég is a dolgokat, ami egyértelműen EU törvény, előirás, szabály.

[ Szerkesztve ]


Pro Koryak
(addikt)

Talán ha úgy meg lehetne nézni, hogy nem kell a szervizmenübe belépni, persze az LG-nek ennyi esze nem volt. :C


Pro Koryak
(addikt)

EU-s törvény a 14napos elállás, nem? Ba..hatják, meg szívózhatnak, esetleg másodszor kicsit erélyesebben kell fellépni ha ennyire lesz.rom stílusban állnak hozzá vagy személyesen is "bemutatkozni"....


#72042496
(félisten)

EU-s irányelv a 14 nap, ami nem közvetlen jogszabály, viszont a tagállamoknak kötelező átültetniük a saját jogrendjükbe.


Pro Koryak
(addikt)

Akkor az ugyan az. :Y


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Elég volt csak ezt a bekapcsolást megnézni, hogy a samsung új tévéjét újra nagy ívben el lehet felejteni. [link]
Meg a srác egyérteműen közli, hogy k...va messze van az oled-től. Röhej meg az is, amit a forbes tesztelő írt, mert vagy lefizették, vagy vak a faszi...


alaves
(addikt)

Már vagy 3 éve írom itt a fórumon én is, hogy az LCD mögé lehet tenni akár 8294400 db LED-et, akkor is átvilágított technika lesz. Eleve másik kategóriába kellene sorolni, nem összehasonlítható az OLED-el. Az OLED a plazmával és a microLED-el van egy kategóriában.


snpetit
(aktív tag)

ugye, ugye.... :U
én se örülök neki, de a Samsung már régóta csinálja ezt az étnevezéses átbaszást és milyen jól... ők vezetik az eladásokat


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Igen, tény és való igazad volt ebben, én azért reménykedtem a Forbes teszt után, hátha lesz ellenfele az oled-nek. De mindegy is, 83-as új sony oled jöjjön máááááár!
Ez itt még gázabb, kb kommentálja is faszi...
[link]


snpetit
(aktív tag)

Sajnos nem tökéletes az oled se, de nincs jobb egyelőre. A legdurvább pedig a Samsung árazása, nem lennék meglepve ha sokkal nagyobb nyereséggel adná mint az LG az oledet hasonló áron. A panel minőségbeli gondok, jórészt is ennek tudhatóak be szerintem, csökkentették az a Qc-ét és valószínűleg a követelményeket is. Biztosan nem járatják napokig mint az első szériákat dobozolás előtt. Ha felszínen akar maradni, valahol engedni kell. Azért annó a plazmát több cég gyártotta és mégis beszántották, most egy cég gyártja és, ha nem lesz gazdaságos búcsúzhatunk tőle. De ne legyen igazam...


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Az én 77cx-em most tökéletes, panelcsereszopás után, de már megvan a vevőm rá, amint jön az új 83-as Sony oled a nappaliba. A hálóba meg sok gondolkodás után, lesz egy 65-ös HZ2000.
LG-t viszont soha többet nem veszek, vagy legalábbis akkor gondolkodok el rajta, mikor nem lesz a topik, meg úgy sztráda tele ezzel a sok VB, TT hibákkal.


Haart
(addikt)

Várom a postodat majd amikor írod hogy a sony sem hibátlan ;] Addig písz. :U


*RLaci*
(addikt)

Képeket is kérünk ;]

üzenetek