OLED TV topic - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


Quadgame94
(senior tag)

Ma felraktam a 65G3-at a falra!


Referencia miatt: A fekete tv állvány alatta 120x75 cm. A TV alja pedig 88 centi magasan lehet.

Még kábel takarót fel kell raknom + egy hosszabb usb kábel kell az ssd-hez, de lényegében kész. Igazából minőségről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. És a falon is egyértelműen jobb. Én őszinte leszek, sokkal biztonságosabbnak érzem ott.

Felrakás: Nem volt nehéz. 8-as tipliket adnak hozzá és azzal is raktam fel. Itt írtak fischer tiplit én nem foglalkoztam vele. Ha az LG bízik ebben a tipliben akkor én miért ne? 8-as fúrószárral fúrtam 8 lukat, vagyis felhasználtam mind a 8 db csavart/tiplit. Mondjuk elsőre sikerült a fugába fúrni... szóval 3 centivel mehetett feljebb a luk. De ott már tégla volt (B30).

Az egyetlen szívás a tévé feltevése a konzolra volt. Ott ajánlom mindenkinek, hogy világítsa illetve óvatosan csinálja. Mi kb ezzel szívtunk kicsit. Nehézkes volt pont ráilleszteni.

Ami még fura volt, nekem, hogy ameddig nem tolod be teljesen és nincs a kattanó hang kicsit imbolyog. Nyílván ez azért is van, hogy lehessen vízszintbe állítani. Aztán a kattanó hang megnyugtatott, mert atom stabil. Barátom véknyabb kb. 60 kg és a konzol megbírta :D Szóval nem kell félni tőle.

Akinek esetleg van kérdése majd a felrakással vagy bármivel annak válaszolok. Én bátran ajánlom és csakis falra! Nagyon szép így!

üzenetek