OpenMediaVault - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


agent11
(tag)

Persze leírom konkrétabban, csak azt hittem, hogy ha router login jön be mindig, akkor azzal már találkozott valaki és egyértelmű a probléma. Szóval a 80 és 443-as port az OMV IP-re van forward-olva. DuckDNS-ben átállítottam az IP-t az OMV IP címére, NPM-ben elkészítettem a cert-et a subdomain.duckdns.org és a *.subdomain.duckdns.org-ra. Az OMV-t áttettem egy másik port-ra a 80-ról, mert az foglalta a port-ot.Feltettem dockerbe az NPM-et és egy MariaDB-t egy video alapján, amit el is érek szépen a 81-es porton.
Ezután felvettem az NPM-ben egy Proxy Host-ot ami a qb.subdomain.duckdns.org domain nevet kapta a Scheme az HTTP az IP az OMV IP címe (docker-ben fut a qBittorrent) a port a qBit portja, engedélyezve van a Block Common Exploits és a Websokets support valamint az SSL tab-on beállítottam a korábban elkészített cert-et és engedélyeztem a Force SSL beállítást.

Egyelőre itt tartok, de bármi mást (pl. OMV) webservice-t próbálok elérni a *.subdomain.duckdns.org-on mindig a router login képernyője fogad.

üzenetek