Pénzügyi tanácsadás (kölcsön, befektetés, biztosítás) - Állásbörze fórum

üzenetek

hozzászólások


Levin01
(őstag)

Üdvözlök Mindenkit!

Egyik vezető európai Bank és Biztosító-nál dolgozok és a következő területeken tudok nektek segíteni vagy felvilágosítást nyújtani ha igényt tartotok rá:

-lakáshitelek lakásvásárlásra és felújításra(deviza (svájci frank) alapú hitelek)
-életbiztosítások
-nyugdíjbiztosítások és nyugdíjpénztárak
-forint alapú befektetések,
-euró alapú befektetések

Ha valaki szeretne valamelyik lehetőségről bővebb felvilágosítást kapni, az privátban üzenjen és ha megadja a telefonszámát akkor felhívom.


Levin01
(őstag)

Up!


Levin01
(őstag)

Up!


Levin01
(őstag)

Up!


Levin01
(őstag)

Up!


zolinemvicc
(újonc)

Szervusz Levin01!

Én olyan munkát végzek ahol szintén segíteni tudok a felsorolt dolgokban, és még másokban.
Csakhogy mi nem tartozunk egy pénzintézethez sem, objektívek vagyunk.
Kérdésem: mi van, ha a te Bank és Biztosítód egyik termékénél van valamilyen jobb az adott kategóriában a piacon, Te, mivel ott dolgozol, mégis csak a sajátotokat intézed ügyfelednek?
Én ezért nem dolgozom pénzintézetnek.
Az ügyfél igényeihez nem csak 1 xy p. bank termékeit, hanem több intézet konstrukcióit igazítjuk.
Meg ha ott vagy, nm is foglalkozol más intézetek dolgaival, annak ellenére, hogy azok is jók lehetnek.

Nem elvi csapda?


macilaci78
(nagyúr)

Nyugodtan nevezd nevén a BNET-et! ;]


zolinemvicc
(újonc)

hideg


macilaci78
(nagyúr)

OVB?


Levin01
(őstag)

Hello!

Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy nem csak egyféle konstrukciót ad az én munkahelyem sem. Van választék. Amúgy egyenlőre elmondhatom, hogy a cégem benne van az első 5 legnagyobb és legnevesebb biztosítójában. Azért ez elég jó ajánló szerintem.
Nem csinálok elvi csapdát a dologból, mert nem azzal foglalkozok, hogy másnak milye van hanem, hogy a számomra adott lehetőségek közül a lehető legjobbat tudjam nyújtani az ügyfélnek az igényei szerint. Ha az igényeit én nem tudom lefedni akkor úgyis megy máshová.
Annak azért örülök, hogy legalább értelemes hozzászólásod volt. :R
A HWSW-n hihetetlen bunkó módon szóltak hozzá a topichoz.


Levin01
(őstag)

Up!


Levin01
(őstag)

Up!


liquidmoon
(aktív tag)

MPK RT :U


macilaci78
(nagyúr)

Gondolom, nem azt csinálja az ember, hogy a másikank direktbe a legsz@rabbat ajánlja, természetes módon legjobb tudásod szerint akarsz neki segíteni, hiszen pénzt ad érte valamilyen formában.

De nekem van némi ellenérzésem: mi van, ha valamelyik területen ugyan van a cégednek megoldása, de a piacon ez elmarad a legjobbtól? Megmondod az ügyfélnek, hogy annál a másik biztosítónál olcsóbb a Casco?

Nem akarok kötöszködni, biztosan van a cégben egy olyan rendszer, mely ápolja a tudást az üzletkötőkben és ápolja az ügyfélkapcsolatokat is, mindemellett a piaci igényekhez és a versenytársakhoz igazítja a portfóliót, de Te is érts meg: nem lehet egy cég egy adott piacon mindenben abszolút első.


Levin01
(őstag)

Egyetértek. Mindenben nem lehet első egy cég sem. Viszont akkor ilyen alapon mindenki lehúzhatná a rolót mert a másik úgyis ebben és ebben jobb. Ördögi kör.
Amúgy nem csak ebben az üzletágban igaz, hogy az emberek nagyon nagy része szimpátia alapján is dönt nem csak a számokat nézi. Ott van pl a Raifaisen bank. Biztosan jó konstrukciójuk van hitelre, de ez az idióta reklám a PÁPÁPÁPÁ miatt nekem annyira egy komolytalan idióta Bank lett a szememben, hogy az nem igaz.


Levin01
(őstag)

Up!


Levin01
(őstag)

Up!


Levin01
(őstag)

Up


Levin01
(őstag)

Up!


Levin01
(őstag)

Up!

üzenetek