üzenetek

hozzászólások


Tido
(aktív tag)

Hát ha nem válik be lent a gyári szoftverrel, akkor ha Pesten vagy legfeljebb eljuttatom neked :D
Én csak a parancssoros törlést nem csináltam.
Először, mivel sajnos hülye fejjel nem állítottam vissza gyárira a feltelítés előtt, maradt a gyári rendszer visszarakása, mert nem tudtam belépni sehogy sem, sem wifin, sem LANon.
Gyári vissza, gyári alapbeállítás, újra fel. Netre így sem akart értelmes kiosztást adni sehol, így WPS gombbal törlés. Utána amikor már be tudtam lépni WLANnal - de LANnal nem :S - akkor NVRAM törlés menüből.

Utána újraindítottam még1x, de ott csak másodikra állt fel - kivártam 1 órát mire újraindítottam - de akkor felállt. de utána is, ha gépen elkezdtem tölteni torrentet, hogy kipróbáljam olyan pingeket produkált, hogy csak na.. Gyakorlatilag amíg le nem lőttem a torrentet, nem jutottam vissza a router felületére :(

Az én routerem N66U tomatoval, azzal semmi ilyen gondom nem volt - sőt a telepítésnél is csak annyi, hogy nem vártam ki a 'fél órát' amit újraindul, de azóta atombiztos.

Ha a jelenségekre tudsz valami magyarázatot, akkor előre is köszi a tanácsokat.

Mondjuk most leviszem a szülőkhöz, ha be tudom úgy configurálni, ahogy akarom ( hogy lefedje az egész lakást, meg a sebessége is hozza az elvárt szintet ), akkor marad, akár a gyárival is - ha jól tudom, annak is egyébként a tomato az alapja - ha nem, akkor 14 napos elállás, és lesz szülőknél is N66U

[ Szerkesztve ]

üzenetek