Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


simonzé
(addikt)
Blog

Érdekes, mennyire másképp látjuk a dolgokat. Dolgoztam olyan (Amerikai) cégnél, ahol igen elterjedt volt a BYOD (Mring your own device) policy, főleg mobilok terén. Volt egy keret, amiből olyan kütyüt vettél, amilyet akartál, csak a sarokpontok voltak megkötve (pl. csak iOS vagy Android lehetett, Bada, Tizen, Symbian, WP, Firefox OS, stb kizárva). Nagyon szerettük ezt a rugalmasságot. A telefon a tied volt, csak a számlát kellett leadnod a cégnél, és visszautalták neked az árát. Volt aki laptopnál csinálta ezt, amikor ultrabookra vágyott, de a cég csak a Dell power laptopokat tudta adni. Vehettél a keretnél drágább gépet is, akkor csak a keret összegét kaptad vissza. Na, sokat írtam, vissza a témához!

Soha nem érdekelt a gépek belső kinézete. Ha a gép erős, stabil, és hűvös, sosem zavart hogy a RAM hűtő piros, a lap NYÁK-ja fekete, a venti meg kék. Miért számít, hogy mi van bent a sötétben? :)
Viszont az Arctic már régi barátom, Már a Sempronomon is az volt lassan 20 éve, de akkor még Arctic Coolingnak hívták. Olcsó, csendes, hatékony. Más hűtőmárkát szerintem ki sem próbáltam egy évtizede...
Még a házamban is több helyen van barkács célra 12 centis Arctic venti kihelyezve.

Arctic for president!

üzenetek