A leves is megneztem volna.
[Re:] [bitpork:] A leves már nem is érdekes :P - BLOGOUT fórum
hozzászólások
Grízgaluska imitációval megküldött tyúk kacsa leves volt. Semmi extra nem volt azt leszámítva h a grízgaluskák megkeményedtek
pikszel
(őstag)
A grízgaluska imitáció az mi a szösz? És hol van a kép a vegyes káposztasalátáról?
Hátulról a második és harmadik képen ott van. Ruccola, hagyma, lila káposzta, kukorica, paradicsom, szálasra vágott répa volt benne
A rendes grízgaluska evőkanállal van szaggatva. Ez meg olyan volt mint egy kisujj fele és még meg is keményedett
Anyósom mindenbe a túl sok és a végtelen között rak csípős paprikát. Nem volt rossz, de szerintem ránk már a rendőrségi oszlató nem hat
pikszel
(őstag)
Tudom, hogy milyen a grízgaluska és hogy készül, anyámé verhetetlen, csak azt hittem, hogy valami levesgyöngy szerű hulladék volt. A vegyes káposztasaláta nálunk fehér-, és lilakáposztából készül, esetleg némi hagyma, csak ezért kérdeztem. A hús egyébként nagyon jól néz ki. Váljék egészségedre!
Ezért szoktuk csak a levest meghagyni neki, mert mindenbe is beleteszi Meg kell említenem h nekik bevált,, whiskyvel vegyítve konzerválta őket
MOD
(#9) bambano: azért egy jó Jókai bableves...
[ Szerkesztve ]
pikszel
(őstag)
Nálunk mindig volt és a mai napig van leves. Csülkös habart bableves, tejfölös gombalaves csipetkével, brokkoli-, és céklakrémleves, hagymaleves pirítóssal, zöldségleves, marhahúsleves, tejfölös krumplileves kolbásszal, stb. Ezek nélkül úgy érzem, hogy létezni sem tudnék.
[ Szerkesztve ]
Anyosomeknal is feszt van. Jomagam azonban nem vagyok hive az innivalo harapasanak - csak a helyet foglalja a rendes etel elol ha nem all meg benne a kanal.
teljesen jó álláspont, az az egy gond van vele, hogy a gyomrodnak nem biztos, hogy jó.
Lássunk tisztán. Egy folyékony kenyér van, az a sör. Az meg kurva szar leves...
Ezek szerint nem ettél még sörös hagymalevest!
Még nem, valóban. De a hagymától így is sikítófrászt kapok, annyit használ Iza a mindenhez is.
Pedig a hagyma jó dolog. Egyszer próbáld ki ezt, hátha megtetszik:
Többféle hagymát (vörös, lila, póré és fokhagyma) megpirítani, de csak kicsit. Só és bors, más nem kell. Felönteni jóféle sörrel (a legjobb a feketesör, vagy egy nem édes barna) és addig főzni kis lángon, míg teljesen puha a hagyma, utána egy kis tejszín és kész is. Sajtos pirítóssal tálalva fenséges.