Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Garrick
(csendes tag)
Blog

Jó teszt lett, köszönet érte!

Magamból kiindulva a telefon életének első negyed évére leszek kíváncsi. Addigra mindig bőséggel belakom, persze ésszel, egyszer-kétszer tuti bénázok és leejtem vagy úgy rakom az asztalra hogy sikerül leverni. Otthon ha meg nincs kedvem gép elé ülni, akkor a telefonon netezek, megy a youtube, szóval van nyúzva az akksi is. Na meg ennyi idő alatt előjönnek nálam kisebb röccenések a rendszerben, hibák, ilyesmik, nem mindig, de előfordul.
Arra külön kíváncsi leszek hogy túléli e a mézet ha beleesik a hordóba. Siker esetén lehet szólni Shenzenbe hogy mehet rá a méz álló plecsni is. :))


Viktor77
(félisten)

A pontszámtáblázatban direkt nem szerepel a cikk alanya?


bloggiold
(tag)
Blog

Táblázat javítva köszi hogy szóltál.
,,Arra külön kíváncsi leszek hogy túléli e a mézet ha beleesik a hordóba.'' - Arra én is. Pár telefon már kinyírt így, de direkt azért az én kedvemért nem próbálja ki a mézes akciót.


Soma01
(veterán)

A méz az miért olyan durva anyag?


Csapoati
(nagyúr)
Blog

Ragad és nem nagyon oldódik hideg(ebb) vízben. Amúgy érdekes telefon. Nekem nem kéne, felesleges, de sokan dobálják az övéket, szóval van célközönség. :D Ja, kis "hiba": Shenzen az angol átírat, nálunk a város hivatalos írási módja Sencsen. :)


Tidus
(őstag)
Blog

Köszönjük a cikket, de egy kicsit megkésett.
Ilyen telt használok 2017.08.23. óta.
Röviden. Tudja a dolgát, sőt hardverileg túl is van áldva.

[ Szerkesztve ]


Baggins86
(aktív tag)
Blog

Ilyet tervezek venni az asszonynak. 2 havonta mindig lezúzza amije épp van, lehet rajta tok vagy üvegfólia, nem számít. Ha ezt is elpusztítja, akkor feladom.


Findzs
(addikt)
Blog

Itt azért lehúzzák rendesen:
[link]

Kisebb méretben jó lenne 4" ban mondjuk, vagy 4,5".


Fred23
(veterán)

Igen, túl nagy nekem is! Egyébként elfogadható.


Fairplays
(aktív tag)

Igen, de ilyen hozászolással oltják hogy otromba :) Valaki ráerőszakolta hogy ezt vegye meg? Viszont írják páran hogy eldobja a hálózatot. Ezt nem értem, öcsémnek is ilyen van, és patentul működik.


tibcsi0407
(félisten)
Blog

:DDD


zaultschy
(csendes tag)

Miért késett meg, mert neked már több hónapja van? Ez azt jelenti, hogy mivel neked már van ezért másnak nem érdemes már venni? És mi történt 2017.08.23-án?
Ha ilyen okos vagy akkor miért nem raktál fel egy cikket róla 2017.08.24-én?Vagy még aznap este?Vagy délután?
Mi az, hogy tudja a dolgát, az micsoda? Mi az, hogy túl van áldva? Akkor most teszi a dolgát vagy túlságosan is jól teszi?
Röviden.


Acélfarkas
(aktív tag)

Szia, mi van az akksi cserélhetőségével? Ezt nem említetted a tesztben, annak ellenére hogy a hátlap leszerelhető.


bloggiold
(tag)
Blog

A hátlap nem távolítható el házilag! Az akkumulátor nem cserélhető, de szomszéd hozzáértő Pistike szétcsavarozhatja, utána biztosan beázik.
,, Ja, kis "hiba": Shenzen az angol átírat, nálunk a város hivatalos írási módja Sencsen” – kerülném, a mindent magyarra fordítunk megoldásokat
,, Ilyen telt használok 2017.08.23. óta. Röviden. Tudja a dolgát, sőt hardverileg túl is van áldva” – ennek örülök, tehát közel fél éve használod és meg vagy elégedve vele.
,, Viszont írják páran hogy eldobja a hálózatot. Ezt nem értem, öcsémnek is ilyen van, és patentul működik.” – első körben új SIM kártya kell a telefonba.
Túl nagy a telefon? 2018-ban 5,5 hüvelyk alatti telefon, olyan ritka, mint a fehér zorró.


fero02
(veterán)
Blog

Jól látom, hogy a menü félig magyar és "sok" angol is maradt benne? :U


UnA
(Korrektor)
Blog

"Shenzen az angol átírat, nálunk a város hivatalos írási módja Sencsen” – kerülném, a mindent magyarra fordítunk megoldásokat"

Nem pontosan:
- Shenzhen a pinyin (hivatalos) kínai átírás
- Sencsen pedig egy meghonosodott magyar nyelvi változat.

Amennyire tudom, itthon is terjed a pinyin, sőt el is fogadták mint javasolt formát a kínai elnevezésekre, de ha már létezik meghonosodott forma valamire, akkor továbbra is ez a javasolt. Szerintem te sem szoktad Beijingnek hívni Pekinget. ;)


mytrashsamu
(csendes tag)

BV5000 tapasztalat:
0. asszony kapta GearBest-rol, mondvan sokaig megy ( 4000 koruli aksi ) es nem kell ra vigyazni
1. amig az orosz adequat oldalrol ( 4pda.ru) nem birtam leszedni a szukseges lepucolt custom rom-ot, allandoan kinlodott a hatterben feltelepulo kinai fos app-oktol
2. egyszer esett le, a kanaperol, kb 40-50 cm-rol, padlora. Szarra tort a kijelzoje ( akit erdekel kuldok fotot is).
3. a sajat foruman a BV oldalan minden kritikus, vagy alternativ rom telepitesre vonatkozo hozzaszolast toroltek 2-3 napon belul. Hasznalhato infok csak az emlitett orosz nyelvu oldalrol voltak beszerezhetok

Nyilvan elsö generacios BV volt, meg ilyesmi. Es az uj 1000x jobb. De talan nem art tudni....


coqito
(tag)

Mi méhészkedünk és a BV6000 nagyon-nagyon bevált. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan! Viasz, méz leejtés nem okoz gondot neki.

[ Szerkesztve ]


bloggiold
(tag)
Blog

Köszönöm a megerősítést, ezek szerint nem lesz gond ha mézes hordóba belesik.


dbius
(veterán)
Blog

Kollégámnak szintén BV6000 volt kb. két hónapig, egyszer leejtette az egyik sarkára kb 1m magasból, a műanyag ház széttört a csavarozásnál és szépen bele lehetett látni a belsejébe.

Ahogy a másik kolléga is említette, ezen kívül folyamatos gondot okozott neki a sok kínai cucc, ami kéretlenül felment és gyakorlatilag használhatatlanná tette számára a telefont. Sajnos csak rosszat tudott róla mondani, jót nem.


coqito
(tag)

Wow, érdekes. Átböngésztem már párszor a telefont, semmilyen kínai feliratot/programot nem találtam. Pár menüpont maradt angol, de az is megszokható.

A telefon rendszeresen leesett, volt hogy a kijelző kiálló betonsarokra... Csak a 200 petákért kínából rendelt üveglap pattant meg, 3 perces művelet a cseréje!

UI: A kínai appokat ha zavaróak le kell tiltani aztán máris nem zavarnak senkit, de mondom ezen a telefonon ilyen nemvolt, csak a bekapcsolásnál ugrott fel egy ablak ami elmondja, hogyha vízbe rakod zárd be a gumibigyókat :D

coqito

[ Szerkesztve ]


Upo
(addikt)
Blog

Volt egy rom verzió a bv6000-en ami kicsit félresikerült és tolta a kínai vackokat, de elég gyorsan javítva lett. Csak frissíteni kell. Sajnos ezzel a rommal mentek is ki készülékek. De elvileg jelentkezik rá ota frissítés ami megoldja a gondot, vagy kézzel kell frissebbet rátenni.


dbius
(veterán)
Blog

Valószínűleg ez a ROM lehetett rajta gyárilag és ismerősöm nem frissítette. A készülék már nem is lesz frissítve, használhatatlanná vált az esést követően. Szétszerelésnél látszik egyébként, hogy a robusztus külső ellenére a sarkoknál a csavarok furatai is teljesen műanyagból vannak, pont ott tört el és szinte kettényílt.

Sajnos van ilyen, nyilván olyan is, akinek szerencséje volt és nem lett semmi baja esést követően és szoftveresen is rendben volt a készülék. Ismerősöm nem közéjük tartozik, első elejtéstől tönkre ment a készülék, pedig mindenére úgy vigyáz, mint a hímes tojásra.

üzenetek