[Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Alusky
(aktív tag)
Blog

Erre gondol, azt hittem ezt eldobták végül, de ezek szerint még napirenden van, hogy basznák meg mind rakásra.
Nekem valahogy nincs kedvem egy egyébként is szűkös keretekkel gazdálkodó országban adózni mások taknyainak, hogy legyen ingyen veretős jogsijuk. Dolgozzon meg érte a gyerek meg a szülei, ha felcsinálták egymást.

Az elméleti vizsgadíj, a gyakorlati vizsgadíj, az elsősegély vizsgadíj, az orvosi alkalmassági legyen ingyenes, de ezek is csak elsőre, ha bukik akkor már fizeti a másodikat. Az elméleti oktatás és elsősegély oktatás mehet középiskolába is, mert sokat nem számít milyen padban ülve tanulja meg, ingyenes csak a középiskolai lenne, ha már az amúgy is ingyen oktat minden mást is, az autós iskola magánkéz, az maradjon szépen fizetős. A gyakorlati vezetés meg végképp fizetős mivel magán, így pont annyi segítséget kapnak ami igen jószívű, cserébe még továbbra is meg kell dolgozni érte, mert 2 kilót még mindig bele kell lapátolni. Ennyit érdemelnek és nem többet, ez bőven kompenzálja az inflációt is.
És iskolai eredményekhez kötni az ingyenes részeket is, 2-es átlag pistike, meg akinek betelt az ellenőrző az beírásokkal, nem jogosult rá.

Rohadt felháborító ez azoknak akik annak idején, mai értékén beletoltak 4-500 ezret a jogsiba és az égvilágon semmi segítséget nem kaptak, a páva generációknak meg lassan megszületnie nehéz csak mert mindent alájuk tolnak mindenhonnan és olyanok is lesznek és még nekik áll feljebb az egész világ.

[ Szerkesztve ]

üzenetek