üzenetek

hozzászólások


Mad_Wolf
(aktív tag)

karácsonyra megleptem magam egy QCY T5 TWS fülessel.
Előtte egy QCY QY7-et használtam jópár évig, így számítottam a jó minőségre. Elolvastam/megnéztem azt a kevés tesztet (főleg kínai és koreai videók) amit fel lehetett róluk találni, így a többi hasonló kategóriájú TWS-hez képest ezt találtam a legjobb minőségűnek.
Tapasztalataim:
A tokja töltőként funkcionál, eddig még sose merült le :D igaz nem is használtam még 1 óránál tovább egyszerre. Specifikáció szerint akár 5 órát is kibír egy töltéssel, és 25 órát standby-ban (tokból kivéve).
Amint kiveszem a tokból, párosodik :) Mire a fülembe dugom, már csatlakozott a telefonhoz. Ha csak telefonálni akarok, bármelyiket kivehetem, csatlakozik. Amint kiveszem a tokból a másikat, az is csatlakozik, innentől sztereó üzemmódban van. Ha visszarakom a tokba, azonnal tölteni kezdi, illetve bontja a kapcsolatot a telefonnal.
A távolság elég jó, a másik szobából, falon keresztül, kb 6-8 méter távolságra még akadozás nélkül szólt.
A hangminőségre sem lehet panasz, főleg zenehallgatásra, néha filmnézésre használom. Basszus jól szól, nem tompa.
Telefonálásnál se volt még panasz a minőségre.
Dupla koppintásra felveszi/leteszi a hívást, illetve megállítja/folytatja a zenét

Negatívumok:
Bud mérete: a gyári 'bedugó' (2 méretet adnak hozzá) csak az egyik fülembe volt jó, a másikból akármelyiket is raktam rá, állandóan ki akart esni. Szerencsére volt otthon jópár különböző méretű, így tudtam találni egy megfelelőt. Ennek ellenére ha hajolgatok akkor előfordul hogy meglazul. Ha azonban eltalálom a jó szöget, akkor elég stabilan ül a fülemben.

Érintős vezérlés. Sokszor kell igazgatni a fülemben, és néha sikerül úgy megfogni, hogy a következő számra ugorjon.

Ha valakinek van kérdése, írjon nyugodtan, megpróbálok válaszolni.

üzenetek