üzenetek

hozzászólások


Dönc
(tag)

Igazad van, de én ezt a márkát mégis kicsit fölé helyezném a random kínai cuccnak. Nekem is így indult az R19U-val: nézem, hogy ez mi a hányás méretileg. Aztán meg tök rendben volt auxon keresztül (melóhelyen elkértem a hibás darabot és hallgattam rajta a cuccaimat). Én inkább a death metál vonalat követem, abból is a dallamosabb oldschoolabb vonalat, de erre hibátlan volt. Nyugi a borítás nem fog lehullani róla, hacsak nem gagyizták el azóta. Mint írtam nekem a pc szpíker egy pár Beovox s45-II, erre érdemes lehet rákeresned, mert mostmár iszonyt drága, és rosszat akarok Neked. :) Nyilván nem emiatt, hanem "rockernek ez fasza cucc" itt nem fog kásálni a tömörebb hangzás, ha még mélye is csak úgy-ahogy lesz, de ez csak azoknak fog hiányozni, akik erre gerjednek.


Kampó
(senior tag)
Blog

Van itthon egy menci kis Panasonic hifi.. schuldigung.. Music center.. korrekt 13cm-es gumi peremes dupla "mély" el ellátott gyári dobozaival, meglepően jól dübörög rajta a metal :R


TomPack
(őstag)

Király kis teszt! Nekem a nagytesó van, nagyon szeretem!
A távirányítója sajnos elromlott. Tudja valaki honnan szerezhetek egyet?


SunMount3r
(nagyúr)
Blog

Talán a nagy kínai kütyüs webshop-okban nézz körül.

[ Szerkesztve ]


Kampó
(senior tag)
Blog

Vannak tanithatók valaki irta itt asszem... pár e ft ert normalisabb is.mint ez a 3 hurkapálcás 😂😂. Célját.ellátja.. de nem tudom ekkora költség egy masszivabb darab?


SunMount3r
(nagyúr)
Blog

Ha már elromlott az eredeti táv, akkor a taníthatókkal sem sokra fog menni, mert a betanításhoz kell az eredet is (ez a lényege).


Kampó
(senior tag)
Blog

Ha még jó a gyári minek vennék taníthatót :F Amit én láttam tanítható távírónyitót, pl TV-khez.. az lcd kijelzős millió gombos holmi volt.. igaz nem is 1500ft volt.... De ott is éppen az a lényeg ha nincs meg a tv távja.. mihez tanítod be ?? A Tv-hez nem??

[ Szerkesztve ]


Donki Hóte
(veterán)

Gyorsan megszabadultál a hangfaltól :U

Végül mégsem vált be, vagy eleve csak tesztelni vetted?


SunMount3r
(nagyúr)
Blog

Korábban pl. arról volt szó, hogy túl "gagyi" a táv, pl. a gombok érzete, minősége. Erre válaszoltam, hogy ezen lehet javítani egy jobb minőségű, külön betanítható távval.

mihez tanítod be ?? A Tv-hez nem?? -> És mégis hogyan "tanítod" be, ha nincs meg, vagy rossz az eredet táv? Mivel IR jelátvitelről van szó, ezért ezeket úgy kell betanítani, hogy az eredeti távból jövő IR jelet "fogja be" és tárolja el a memóriájában. Mégis honnan tudná ezeket az elég egyedi IR kódokat a táv csak úgy magától? Aztán vannak a Logitech Harmony féle távok, amik eleve tudják vagy kismillió készülék IR kódjait, de ezek sokkal drágábbak és korán sem biztos, hogy pl. egy ilyen hangfalhoz lesz hozzá megfelelő kód.


Kampó
(senior tag)
Blog

Semmi problémám nem volt vele, teljesen jol szuperált de adodott egy csere lehetöség :R


Kampó
(senior tag)
Blog

Bocs én kevertem az univerzálisokkal... :R


adamssss
(veterán)
Blog

Kisebb testvéréhez volt szerencsém. Hát elég gyorsan repült. Olyan bögre hangot még életemben nem hallottam és bár millió szettjeim nekem sem voltak de ez még így is borzasztó volt.


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Konkrétan melyikhez volt szerencséd?


adamssss
(veterán)
Blog

1280DB


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Pedig az nem gagyi, gyakorlatilag ugyanaz, mint a cikkben lévő. Mi volt előtte?


Tibiajax
(nagyúr)
Blog

köszönöm az írást, kedves Kampó. :) már be is rendeltem


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Izé, ezt elolvastad? :D


Tibiajax
(nagyúr)
Blog

oupps, order canceled.

..Kampó, erről elfelejtettél írni :(((
:D


Kampó
(senior tag)
Blog

magamat ismétlem

A címben ottvan hogy Edifier R1580MB és a csatlakozóknál is írtam a 6.3-as Jack aljzatot.. és látszik is a hátlapi fotón MIC-felirat...

én sem használtam de nem is zavart a 6.3 as jack aljzat... :(( hátrány van belőle mert ott van a hátulján??
az ég világon semmi.. hangzásban semmit nem oszt nem szoroz...

RCA van bluetooth van
meg van 2db 6.3 jack .. na bumm.... mehet rá aktív basszusgitár... aztán lehet brümmögni...rajta.. én ezt negativumként nem rónám fel...

De nem én árulom nekem aztán mind1 melyik tipust veszed és honnan :D csak nem azt hagytam ki hogy teszem azt 380-an kell neki...

[ Szerkesztve ]

üzenetek