Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

A genius sp-hf160 egy nagyon olcsó, 2500 Ft körüli usb hangfal, árához képest nagyon korrekt hanggal. De az Edifier valószínűleg jobb, már csak a nagyobb hangszórók miatt is.


Degeczi
(nagyúr)

Az, de már 1-2 éve nem kapható, csak ha épp feltűnik vhol pár példány egy raktár elfeledett szegletéből, a 180-as típust pedig szidják, h közel nem olyan jó kompromisszum.


SunMount3r
(nagyúr)
Blog

Én is akkor vettem már, amikor sehol sem lehetett már kapni, de valahol csak rábukkantam. Annyi szépséghibája van azért, hogy az egyik dobozon látszik némi deformáció, mintha leejtették volna. De máig semmi baja és a hangja alapján a hangszóró része nem sérülhetett, mert az jó, nem torzít, vagy ilyesmi.


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Azért kíváncsi lennék hogy az utód tényleg olyan rossz-e. Lásd Genius 1250B régi és új verziója, ahol az utóbbit szidták, hogy sokkal rosszabb, aztán kiderült hogy egyikőjük se hallotta egymás mellett a kettőt. Aki meg igen, az mondta hogy tök egyformák. :DDD


Degeczi
(nagyúr)

A 7C-t használtam egy darabig, szerettem, nem volt rossz, csak brutálisan nagy ezért végül eladtam. De ha van rá hely, és nem kell digitális bemenet, most is teljesen vállalható, és pl. kijelezte a hangerőt is, ami az Edifierek fájó spórolása.


nkmedve
(senior tag)
Blog

Használtan láttam én is, de újan már sehol nem kaptam raktáron, még az újabb BT/optikai bemenetes változatokat sem (pl. Solo 16). Nem is konkrétan vásárlás céljából néztem (van már 7C + 4C) csak érdekelt, hogy még kapható-e.
Amúgy használtan szerintem kicsit rizikós ilyet venni, a 4C nálam már szorult kondicserére úgy 4-5 éves korában. Nem egy nagy probléma, könnyen javítható, és lehet csak az enyém volt kicsit kényesebb darab, de azért emiatt kicsit félnék ilyet ajánlani bárkinek is használtan (kivéve ha az illető nem riad vissza egy kis házi javítgatástól).

#85 Degeczi Az biztos, hogy nem apró a szett. Nálam így néz ki a setup (újkori kép, de most is pont így néz ki minden):

Középen egy 27"-os monitor. Lehet nem ideális ennyire közelről hallgatni, de még így is nagyon szépen szól és szerintem nagyon jól is néz ki (mondjuk egy sötétebb asztallal jobban passzolna). Összehasonlítás képpen mellé raktam a régi 4C-t:

üzenetek