üzenetek

hozzászólások


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Persze. Viszont magassugárzó nélkül... :B


SunMount3r
(nagyúr)
Blog

Ha az SP-HF 1250B-re gondolsz, akkor nyilván, de ez jóval nagyobb is (itt figyel a PC-s asztalon velem szembe). A konyha meg kicsi (panel). Odáig meg még nem jutottam, hogy polcokat csináljak hozzá a falra, mert másképp nem lenne neki elég hely.

Amúgy volt már aki szidta a Topic-ban az R12U-t, hogy nagy csalódás volt neki. Persze az R19U már ránézésre komolyabb, meg duplájába kerül, de azért biztos, hogy az Edifier is gyárt (már) vackokat.


cintula187
(addikt)

Szia! Igen a LED ekeről nem is beszélve de azkat legalább ki lehet kapcsolni ahogy láttam. Szóval az asztal és monitorok között 16cm lenne. Fektetve is lehetne akár. Tudom nem sok, de nem is kell sok hangerő arra van rendes hangfalam. A mostani 2.1-es.

[ Szerkesztve ]


Kampó
(senior tag)
Blog

igaz ez nem Edifier.. de magáról a termékekről \ márkáról jók a visszajelzések, ha nincs hely.. magas. széles holmiknak EZT szerintem ízlésesen ellehet rejteni

[ Szerkesztve ]


dark2
(tag)

A három tesztzene körül mi az első? A videó leírásánál lévő háromból az elsőre tudok kattintani (nem az, úgy hallom), a többire nem, de a harmadik sem az, mert azt cím szerint megleltem.
(Shazam nem játszik, az én LG telefonom soha nem hallott semmit...)

[ Szerkesztve ]


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Pl a Genius 1250B, Edifier R1280T, R1380T, Presonus Eris E3.5, Edifier MR4 szélessége is 16 cm-nél kisebb, szóval azok döntve elférnének.

[ Szerkesztve ]


Viktor77
(titán)

[link]

Ja, az első tesztzene nincs a leírásban.

[ Szerkesztve ]


Vasti74
(aktív tag)

A Visaton 20kHz-ig visz át, talán elég ;-)
Van, aki épít mellé egy kompenzáló kört, ami a hullámokat egyengeti (a legtöbb széles sávú igényli) , de engem még nem vitt rá a lélek.


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Jó, de ez csak azt mutatja, hogy szól, azt már nem, hogy milyen minőségben. :B


Vasti74
(aktív tag)

...mert ha van külön magas, az már automatikusan jó, vagy legalábbis jobb minőséget jelent? Dehogy ;-) Ez a kis Visaton egy igen ismert és elismert széles sávú hangszóró, TL dobozba építve teljes értékű cucc tud lenni (egyesek szerint ;-) A magasai mindenesetre tényleg teljesen jók, meg úgy általában mindene, és még hangerőt is tud.


cintula187
(addikt)

Hú . szép lista, megnézem őket. köszönöm neked és Kampónak is a tippeket.


cintula187
(addikt)

Presonus lett a nyerő :R


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Hangban az semlegest képvisel, remélem az alapján választottad. Mert aki szereti a mélykiemelést, az hülyét kaphat tőle.


cintula187
(addikt)

Úgyérted visszafogott a mélyek tekintetéten? Az nem gond mert nem vagyok legalábbis gép előtt ülve a mélyek kedvelője. :)

[ Szerkesztve ]


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Nem visszafogott, csak normális, nincs kiemelés. Vagy nem annyira. :D

Cserébe pontos, jó hangja van.

[ Szerkesztve ]


cintula187
(addikt)

Nem is kell. Bejáratom aztán majd változni fog úgyis valamit. Elvileg holnap érkezik.


nkmedve
(őstag)
Blog

Most meglepődtem, hogy nincs már Microlab Solo 6C/7C sehol. Én másfél-két éve vettem egy 7C-t, a 6C-vel egy árban kaptam akkor, 45k Ft körül (úgy tűnik akkor futtatták ki, azért volt olyan olcsó). Nem egy apróság a 2 x 6.5"-nak köszönhetően, de nem is mozgatom sokat. :D A 7C-vel egy időben nézegettem az Edifier R2750DB-t is, de az kb. duplája lett volna árban, úgyhogy végül letettem róla.
Van még egy sokkal régebbi Solo 4C-m is ami elég kompakt, ezért azt inkább vinni szoktam amikor szükség van rá valahol, egy kisseb házibulit az is kiszolgál, és a gyengébb mélyeken kívül (ugye az csak 4") nagyon jó hangja van.
Sajnos úgy tűnik ezeknek a megérős, jó hangú Microlab szériáknak befellegzett. :(

Amúgy köszönjük a cikket Kampó, mindig jó hangfalas témában olvasni.


Kampó
(senior tag)
Blog

:R


dark2
(tag)

Köszönöm! :R


Dönc
(tag)

Van itthon egy R19U, ami kissé gyári hibás így csak auxon keresztül működik megbízhatóan. Sokáig ez volt a TV-re kötve arra tökéletesen jó volt, most fiam használja pc szpíkernek, erre is megfelel. Nekem amik a benyomásaim voltak az Edifier kis egy utas cuccaival (R19U és R12U) kapcsolatban, hogy tök rendben van a közép és magas tartománya, tök jó teret tud csiholni. Mélye nem sok van ezeknek, de nem fájóan hiányzik alóla. Röviden úgy foglalnám össze, hogy ha a helyén vannak kezelve szerintem rendben vannak. A genius cuccot nem ismerem, ahhoz nem tudom sajnos hasonlítani őket.

üzenetek