[Re:] [erdoke:] Miért vesz bárki margarint? - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Rive
(veterán)
Blog

Magyarul nem állítod, hogy ok-okozati összefüggés van a hús fogyasztás és a vastagbélrák között? Akkor miért írtad be?

Ezt írtam be:
Pl. a vörös húsok és a végbélrák kapcsolata elég egyértelmű ma már.

A difire már az előbb is felhívtam a figyelmedet.

Ezek után ~ mindegy, hogy hány tanulmányt olvastál és honnan - konkrétan bizonyítottad, itt, a saját magad által nyitott izében, hogy a szövegértésed már egy alig pár soros szöveg kapcsán is nulla.

Amúgy - azok számára, akik tudnak olvasni - a bio-gyümölcs onnan származott ide, hogy az összetevők tételes felsorolása alapján pl. a gyümölcsök beltartalma is ugyanolyan, sőt: sokkal randább (~ 5-10% 20-30000 klf. vegyülettel, amit igazából élelmezésügyileg soha, senki se vizsgált) listákká redukálódik, mint pl. az emlegetett margarinoké. Ezen listák alapján szimplán nem lehetséges különbséget tenni az adott élelmiszer minősége, mibenléte dolgában. Így aztán 'ipari hulladéknak' címezni egy teljes termékcsoportot, mindenestül - beleértve mondjuk a ténylegesen minden igényt kielégítő, tiszta alapanyagokból gyártott premium termékeket is - valóban szimpla kóklerség.

Különösen, hogy az ellenpólus -vaj - szintén csak, mint hatalmas ködös izé jelenik meg, ami egyaránt tartalmazza a fene tudja honnan ideszármazott áfacsalt izét és a felső kategóriás lehúzásokat is.

Extra, hogy megelőzően az adott illető igazából azt se tudta, hogy mi fán terem ma a margarin.

Sz'al bocs, ha ezek után nem veszlek elég komolyan egy tudományos igényű csörtéhez.

üzenetek