üzenetek

hozzászólások


bsh
(őstag)

nagyon jó cikk (meg a miband 5 is), kábé ilyennek kellene lennie az összes review-nak: gyakorlati tapasztalatokkal, problémákkal, stb., nem csak leadni a hivatalos reklám-maszlagot.
nekem egy hónapon belül meghalt a készülék kijelzője, talán ma eljutok oda hogy elhozzam a garanciázásból. de még mindig nem tudom eldönteni, hogy ezt tartsam meg vagy a mi band 4-et.
a samsung szíja és csatja nekem nem jön be, nehézkes. az úszás része nekem pont jó lenne, nekem pont csak a hosszok pontos számolása a lényeg, és az jó volt. (nem úszok vegyesen). onnantól a részidők stb. már számítható az idők isemretében. a miband az totál használhatatlan úszásra. a samsung health (és úgy általában a szoftveres háttér és a beállítása) az röhej - és még azt hittem, hogy a xiaomi a szar, de ehhez képest az egy álom... a mibanddal gyakorlatilag lehetetlen hosszú ujjú cuccban meg kesztyűben biciklizni, ebben jobb a samsung és az érzéketlen kijelző- cserébe a health által mutatott térkép, grafikonok és minden az egy vicc. és még sorolhatnám.
azt is imádom, hogy fórumokon utánaolvasva kábé 99%-ban arról szól minden, hogy "ménem tudok vacsfészt letőőőteni?" "mé nem megy az értesítés?" "tudok ezzel zenét hallgatni?" "ménem tok fészbukozni rajta" stb. de hogy sportolási tapasztalatok - ja hát az nincs, mi az, hogy sport?
na jó nem dühöngök. :)

üzenetek